Ma ne, da ne dobi službe zaradi odrezane roke. Službe ne dobi zaradi svoje slave, ki jo je pridobila v poskusu velike zavarovalniške goljufije in v kateri je pokazala, da gre zaradi goljufije tudi v ogrožanje lastnega življenja. Vsak se… ...prikaži več vpraša, s kakšno lahkoto bi šla v lovu za lahkim denarjem v ogrožanje življenj drugih?. Le kdo si želi takega delavca?
Sicer pa lahko še vedno odpre OnlyFans profil. Evo, Julka, ideja za službo!
Živi od socialne podpore in si privošči bajno razkošno potovanje po svetu... Nekaj mi ne gre skupaj. Ali pač. Se da od socialne podpore bolje živet kot garat za minimalno plačo.
Pri zadevi Odrezana roka dobim občutek, da Julija ni ravno žrtev pač pa huda preračunljivka. Kaj pa kaj psihiatri o njej pravijo? To da ona misli, da službe ne dobi zaradi odrezane roke, se meni ravno ne zdi mnenje psihično… ...prikaži več uravnovešenega človeka.
ŽAL za to, ker je ŽE v priporu odslužila kazen, katero ji je določilo sodišče. ZA POIZSKUS GOLJUFIJE..- seveda gre pa "žaga" v olajševalno okoliščino.. ( travme, pa ta psiha sranja, ki si jih sami povzročijo)
Karma se počasi oblikuje,ko bo dojela bo pa že prepozno takrat .Prodaš dušo potem bi pa normalno živel ,pa ni glih tako enostavno.,ali drugače povedano fasada je lepa ,notranjost pa gnila ,ampak fasada ni trajna.
Ma ne, da ne dobi službe zaradi odrezane roke. Službe ne dobi zaradi svoje slave, ki jo je pridobila v poskusu velike zavarovalniške goljufije in v kateri je pokazala, da gre zaradi goljufije tudi v ogrožanje lastnega življenja. Vsak se… ...prikaži več vpraša, s kakšno lahkoto bi šla v lovu za lahkim denarjem v ogrožanje življenj drugih?. Le kdo si želi takega delavca? Sicer pa lahko še vedno odpre OnlyFans profil. Evo, Julka, ideja za službo!
A ga ze nima?
Srečnica ima luksuzne možgane. aaahahaha
Pa pojdi ti brez službe v Monte Carlo.
Živi od socialne podpore in si privošči bajno razkošno potovanje po svetu... Nekaj mi ne gre skupaj. Ali pač. Se da od socialne podpore bolje živet kot garat za minimalno plačo.
Baje da odlično. V Svobodi je še bolje kot prej. Vprašaj šiptarje.
Ja mesec skrbi predvsem za cigane in siptarje
Pri zadevi Odrezana roka dobim občutek, da Julija ni ravno žrtev pač pa huda preračunljivka. Kaj pa kaj psihiatri o njej pravijo? To da ona misli, da službe ne dobi zaradi odrezane roke, se meni ravno ne zdi mnenje psihično… ...prikaži več uravnovešenega človeka.
A nobenga faking FURSa ne zanima kolk si to lahk placa??
Zakaj ni v zaporu?
ŽAL za to, ker je ŽE v priporu odslužila kazen, katero ji je določilo sodišče. ZA POIZSKUS GOLJUFIJE..- seveda gre pa "žaga" v olajševalno okoliščino.. ( travme, pa ta psiha sranja, ki si jih sami povzročijo)
Z eno roko, še za trgat folmske ksrte ni uporabna... Pravjo pa fužinci, da ji ta slava prav pride, povečano povfpraševanje..
Še vedno lahko služi s filmi, kjer je dovolj ena roka in usta.
Karma se počasi oblikuje,ko bo dojela bo pa že prepozno takrat .Prodaš dušo potem bi pa normalno živel ,pa ni glih tako enostavno.,ali drugače povedano fasada je lepa ,notranjost pa gnila ,ampak fasada ni trajna.
Karma se nanaša na naslednje življenje :) V tem nabiramo, v naslednjem plačujemo.
Jaz sem bil 6x v Monte Carlu pa kaj ! Službe ne bo dobila nikoli , kajti noben ne želi , da si zopet odreže roko na delovnem mestu !
Gdor zna pač zna. Bol sposobna kod naše sodctvo in ostali ki so to raziskovali. Toko pač je v Sloveniji
Slovenščina ni tvoj jezik?
palson... za to mu je pa slovenština bolj
Abramov in Adlešič , sta prodala svojo življensko zgodbo in pravice za nadaljevanko Turški Tv hiši za dobre 2 miljona Evrov !