Magazin /magazin/vip
72231 ogledov

Foto: Tina Gaber se poslužuje vandalizma

Komentarjev 38
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Rim 11:57 07.maj 2024.

Kaj se te punce napihujejo. Vprašanje splava je pri nas urejeno zgledno že desetletja. Večinoma se hvalijo s tujim perjem in nanj dodajajo svoj podpis.

• mph2 12:43 07.maj 2024.

Res je, vendar desnosučni fanatiki delajo intenzivno na temu, da ne bi več bilo tako. Poglej si primer Amerike, če civilna družba zaspi. Zato jo v tem primeru povsem podpiram.

• Ender3 15:57 07.maj 2024.

mph2 jasno je, čigavo mnenje bom všečkal 👍

• munja 18:07 07.maj 2024.

Endrek, kdo te je sploh kaj vprašal, kaj se spet napihuješ in smetiš??

• popokatopetl 10:33 07.maj 2024.

Podpiram pravico žensk kot velja pri nas, ne podpiram lepljenja nalepk po klopcah.

• Tomaz_321 11:03 07.maj 2024.

Jaz pa ne prenesem od desnesučnih lepljenja nalepk na klopce, kandelabrih koših za smeti, stene stavb nalepk "Dovolj je" s slikco Roberta Goloba!

• Tomaz_321 11:05 07.maj 2024.

Spoštovani časopis Žurnal... Tudi za tiste desne to velja, ki so imeli svojo party time zabavo... "Jaz pa ne prenesem od desnesučnih lepljenja nalepk na klopce, kandelabrih koših za smeti, stene stavb nalepk "Dovolj je" s slikco Roberta Goloba!"

• Grof 15:31 07.maj 2024.

Golob rabi plakat, od pločnika pa do strelovoda na nebotičniku sredi Ljubljane, pa bo še vedno ena velika pizda, debilna …

• Ender3 16:00 07.maj 2024.

Grof tvoja debilnost ni vredna niti pisanja po forumih..Ker je žaljiva in nevzgojeno primitivna.

lopov 13:42 07.maj 2024.

NORČUJEJO se vam v obraz.. pa se nišče nw zgane. .... kazwnsko ovadit... za ražalitev uničevanje plaketiranje, grafit, leplenje vse isto.... če dijak gre za 1,20 na sodišče zakaj ona nebi šla... 8 MAREC pa je ni okaral STAROSELCI sovražni govor

• Soljatar 11:24 07.maj 2024.

velika škoda je da sta se ta dva idiota rodila in da njune mame niso naredile splava...

• popokatopetl 12:08 07.maj 2024.

Sem mislil da ta desni splavu nasprotujete, ne glede na to ali se potem rodijo idioti.

• mph2 12:44 07.maj 2024.

Škoda samo, ker tvoji starši niso prakticirali samo analni seks.

• Grof 15:43 07.maj 2024.

Fotru Kovaču, demoliziranem partijcu, so fantje vlekli gate čez glavo, ko je rabotal to pujsiko, in lepše ni nobene, od vampirke, Nataše Sukič

• Ender3 16:07 07.maj 2024.

Grof ni lepše in bolj pametne kot je A.B.Žibert..Ko je vidim tudi jaz takoj dobim suha usta..

• atamama 14:49 07.maj 2024.

V bistv ne razumem kaj bi sploh rada tale gospa s ''kot je billo napisano konjsko faco''. Propagando za splav? Mislim, da ni potrebno. Samopromocijo? To bolj verjetno ampak namesto reklame zase dela minus za PV-ja in gnev proti sebi. ...prikaži več Kaj meni, da kdo verjame, da se ''bori'' za kaj razen za objave v tračih? Res pa je, da se pojavlja multiplikator negativnega za poteze PV, ki dejansko kaže, da doma nima reda oziroma,če že uporablja ''sponzorušo''(lep izraz kopija) bi jo vsaj ločil od politike.

• Ender3 16:11 07.maj 2024.

Jaz ne razumem kaj imajo mediji toliko opraviti z njo?. Mene zanjo BK. Baba je baba, najboljša je slaba.

• sandi76 19:56 07.maj 2024.

Bo začela še grafitirati po fasadah ?

• mateja7 20:44 07.maj 2024.

In ta ne ve, da se beseda "evropejke" piše z veliko začetnico. Kaj ti bo diploma, če si nepismen?

• ginko 14:03 07.maj 2024.

420.000 golazni in 490.000 nevolivcev je izvolilo današnjo vladajočo golazen, ki si jo ti kučan javno podprl kot blefer (poznavalec) kaj je dobo za vas udbo-komunajzarsko mafijo ne pa za slovenski narod.

• Ender3 16:08 07.maj 2024.

ginko👎 številke so neizprosne tvoje maloumje pa tudi..

• bojan88 20:14 07.maj 2024.

I8marec, Nika, KonkubinaTina... splav je umor nerojenega otroka. Čez par let vas bo sram stopiti na cesto

• ak 10:31 07.maj 2024.

Torej je dober namen vse, kar potrebujem, da se mi ni treba držati pravil. Dobro vedeti. Torej je tudi rop banke/trgovine etc ok, če je namen dober?

• Toma 11:18 07.maj 2024.

V slogu Robina Hooda je seveda dovoljeno, vse dokler te šerif ne dobi!

• Ender3 16:17 07.maj 2024.

Saj je tudi Jakliču dovoljeno vse, nenadoma zanj ni nihče več pristojen. In folk naj bi dopuščal da sodniki US lahko počno kar mu je volja.

rajko55 07:33 08.maj 2024.

V Afriki in muslimanskih državah, milijonom žensk odrežejo klitoris, z žiletko ali kosom stekla. Ponekod tudi sramne ustnice. In ta pošast se sprehaja po svetu za naš denar ter se "fajta" za nekaj, kar že imamo? Prekleta svojat rdeča pokvarjena ...prikaži več in prekleti vsi vi pizduni.

• johan 11:17 07.maj 2024.

Namen je dober - ubijmo nezaželjeno bitje...

• popokatopetl 11:37 07.maj 2024.

Splava nihče ne dela z veseljem, gre tudi za skrajno neprijeten in boleč poseg. Najbolj deplasirano je, da so proti splavu najbolj glasni pripadniki organizacije, ki so domnevno sveta življenja po rojstvu označili za "pankrte". In ki lastnim duhovnim pastirjem ...prikaži več odrekajo pravico do "normalne" družine. Seveda vsem, ki se jim splav ne zdi sprejemljiv, nihče ne brani, da se svojih načel v svojem življenju držijo in posebej spoštujem vse, ki jim v težkih razmerah pomagajo.

• lojs 12:23 07.maj 2024.

splav je pri nas ustavna pravica in je brezplačen ... kaj še manjka?

• Grof 15:47 07.maj 2024.

Manjka, dobr kurac, da bi oplemenitiv, zasejal z dobrim kislim mlekom Bohinjskih krav, polnim paglavcev in ostal bi samo eden in edini, ki bi znal ….

• Ender3 16:13 07.maj 2024.

Grof, če bi Janez imel kohones, ne bi rabil kletne paglavce, da mu pojejo slavo..

• munja 18:14 07.maj 2024.

Endrek saj tebi ne bo nihče pel slave, ne se bat.

• Grof 15:49 07.maj 2024.

Mlad pa neumen, ne seri, ker ….

• jakec1575 21:33 07.maj 2024.

Splav ni samo pravica žensk, ampak ni uboj otroka. Poglejte si skupek celic do 11 tedna. To ni otrok. je skupek celic. In splav je predvsem rešitev za vse odvržene neljubljene dojenčke v smeteh, pri kontejnerjih, odloženih v bolnišnicah, zapuščenih ...prikaži več v sirotišnicah in večinoma z neprijetnimi izkušnjami pri rejnikih. Še 1x 11 tednov star zarodek ni otrok. Zato imamo znanost. Da si to lahko v živo ogledamo v vseh razvojnih stopnjah. Vse ostalo je verski ekstremizem, ki ne bazira na ničemer.

• Mla Den 14:31 07.maj 2024.

Zakaj administrator dovoljuje takšne žaljive komentarje, kot so gornji - in zakaj jih ne odstranjuje?

• Ender3 16:20 07.maj 2024.

To Mla Den to se osebno že dolgo sprašujem. Sem prvi s ✍, da se komentiranje po vseh MSM onemogoči.

• munja 18:17 07.maj 2024.

Mla Den to boš pa zvedel, če boš kar njega vprašal. Endrek tvoji maloumni komentarji so pa itak polni nebuloz, bi te bilo res treba zbrisat.

playrrr 07:10 08.maj 2024.

preskočiš žaljiv komentar, dandanes že vsak ob vsaki besedi joka in vzame osebno. Jaz sem za svobodo govora, če ima kdo za popljuvat JJ, Goloba, golobnjak, desnico, levico... Nekateri imajo manj kulture, drugi več, prav je pa da se pusti ...prikaži več svobodno izražanje, živimo v svobodni državi?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.