Magazin /magazin/vip
37041 ogledov

Foto: Vesna Janković in njen sin sta si podobna kot jajce jajcu!

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 07:33 02.november 2025.

Tisto spodi je prostor za rojevanje in zabavo ne pa faking kopirni stroj….tko da nista si podobna ko jajce jajcu!

• tlacan 10:36 02.november 2025.

Ni pomembno kaj se piše - samo, da je članek za klikanje in slika za reklamo. Saj niti ne vem s čim se ukvarja, da potrebuje reklamo. Ene jo potrebujejo same zase in se počutijo bolje, druge pa želijo opozoriti ...prikaži več morebitne sponzorje, da so še na "trgu".

• maček 08:22 02.november 2025.

Tudi če sta si, kaj imam od te novice. Pač balkanka.

ADImavasrad 17:46 02.november 2025.

No ja, bi bla za en krog. Ne bi ji racunal pa balkanka gor ali dol.

Pajk 17:54 02.november 2025.

Svojo slovensko krastačo doma poglej.

• Anja1956 12:33 02.november 2025.

Tile Jankoviči so res od boga dani!

• maček 17:34 02.november 2025.

Ja, od boga dani so samo dobri ljudje, ostali pa od hudiča.

• irena213 10:39 02.november 2025.

A tile ''slavni'' ne znajo dat otroku slovensko ime?

• matija07 13:11 02.november 2025.

Ti, ki se imaš za Slovenko, bi vsaj slovenski pravopis iz OŠ lahko osvojila.

StarMačk 11:26 02.november 2025.

"Če želiš kot starš otroke spraviti na pravo pot, potem je sodelovanje med staršema nujno potrebno," meni Vesna... No ponosna mamica lahko samo upa, da njen ljubi sinček ne bo šel po očkovi "poslovni" poti, ker dedi ne bo večno ...prikaži več mogel s svojim vplivom ščitil usodo celotne "dinastije" in potem bi znali prav vnuki od onih, ki že dolgo potrpežljivo čakajo dedkov odhod, pokasirat obresti za dve generaciji nazaj!? Pa tudi njena poslovna uspešnost je bila in je še krepko vezana na vpliv bivšega tasta!

• dare326 14:04 02.november 2025.

A. H. F.- piškotar/ica

• Fredi34 08:31 03.november 2025.

Prodana 3,14zda. Nič boljša od Tine. In tole si zasluži članek? Še kravica ki na Veliki planini daje mleko za sir, si zasluži večjo pozornost.

• atamama 11:13 02.november 2025.

Zanimivo bi jo bilo povprašati zakaj po ločitvi ni zamenjala priimka.... oziroma kaj več denarja nosi in brezplačnih reklam,,,,,

• bi_ba 09:06 03.november 2025.

Fant ni niti malo podoben mami, pač pa je klon očeta Jureta. AHF rabi močnejša očala, zadnje čase nič ne vidi dobro.

• lidija503 07:24 03.november 2025.

Vesna ljuba moja ti si. Ena lepa nezna zenska. Ali se me spomis me poznas sem prodajalka cvetja na trznici ..ali mi lahko pomagass. Da mi. Zupan vrne moje stojnice nazajjjjj 40 let dela ni malo...pisali so o meni same ...prikaži večame laziii....kj narediti psihicno sem obolela. Od zivcev rada bi delala...une cigane na trznici pusti delati...a meni so uzeli stojnico za nicc 600ero sem bila dolzna placala sem .z zamudo....nikakor mi ne vrnejo stojnicoo. Sekiram se zeloooo 1 leto jih prosimmm skoz me odbijajo .

• lidija503 07:32 03.november 2025.

Tudi ti si kupila veckrat pri meni roze prosim te pomagaj miii zupan je hud na mene nisem mogla vec izdrzat. Po moje so ga obvestili napacnoo o meni ce ni gdo podkupu na upravi koga. Da me vrzejo iz ...prikaži večz trga. Zupan ni krivv za moje probleme.. ima napacne..obvestila o menii. Zivim od socijalke rada bi delala ...naj mi vrne moje zivljenje vesna. Nisem bila dolzna miljonee slo je za.600ero prosim teee pomagaj mii celo zibljenje bos imela sopke od mene zastojnnn prosimm tee ne morem veccc lp lidija

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.