Ogromno zavajajočih fotk, ki prikazujejo samo trenutek zgodbe, vzeto iz konteksta. Metanje ilegalne matere matere z otrokom po tirih, na Madžarskem.. v resnici jo je pa dehc, z otrokom vred, premetaval po tirh
Tale prispevek ima pa čisto pravo LAŽ v naslovu, kajne B.P.? To namreč NI resnica, kot pravi naslov ampak zavajanje, kot je v navadi na FB. Pa tudi, če bi bilo res se niso VSI zgražali - noben od teh,… ...prikaži več ki sedi se ni prav nič zgražal...
Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno… ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni stranii zz lahkoto dobi več dohodka
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com
Meni je grše to, da mora torbica, nahrbtnik ali jakna "počivati" na sosednjem stolu! Še grše pa je, da se (mejdun hudičev navadte se že) nočete pomikati proti izstopnim vratom!!! Sram vas bilo, kateri to počnete! Zabijete se v avtobusu… ...prikaži več sredi prehoda in se menite in se tudi za trenutek nočete umakniti! Zadnjič mi je en mulo na avtobusu nastavil nogo in roko, da ja nebi šel naprej! Tik pred vhodom na avtobus!!! Banda nevzgojena!!!!
Ogromno zavajajočih fotk, ki prikazujejo samo trenutek zgodbe, vzeto iz konteksta. Metanje ilegalne matere matere z otrokom po tirih, na Madžarskem.. v resnici jo je pa dehc, z otrokom vred, premetaval po tirh
Tale prispevek ima pa čisto pravo LAŽ v naslovu, kajne B.P.? To namreč NI resnica, kot pravi naslov ampak zavajanje, kot je v navadi na FB. Pa tudi, če bi bilo res se niso VSI zgražali - noben od teh,… ...prikaži več ki sedi se ni prav nič zgražal...
Ne še preveč zgraža nad drugimi se vozim vsak dan z javnim prevozom in vidim iste situacije tudi pri nas.
Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno… ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni stranii zz lahkoto dobi več dohodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com
Meni je grše to, da mora torbica, nahrbtnik ali jakna "počivati" na sosednjem stolu! Še grše pa je, da se (mejdun hudičev navadte se že) nočete pomikati proti izstopnim vratom!!! Sram vas bilo, kateri to počnete! Zabijete se v avtobusu… ...prikaži več sredi prehoda in se menite in se tudi za trenutek nočete umakniti! Zadnjič mi je en mulo na avtobusu nastavil nogo in roko, da ja nebi šel naprej! Tik pred vhodom na avtobus!!! Banda nevzgojena!!!!
ko sem bila mlajša sem bila bolj utrujena, zdaj kot upokojenka lažje stojim