Kmetica Francka je res fenomen. Ima veselje in strast do dela in je hvaležna zemlji in Bogu za vse, kar ji da. Človek, ki je povezan z naravo ne komplicira ampak poenostavlja. To je recept za modrost
Gospa Francka ,še na mnoga zdrava , srečna in vesela leta . Če bi si vas vzeli za vzor vsi tisti , ki so ravno obratno naravnani kot vi , bi bil svet mnogo lepši in tudi mi se lahko… ...prikaži več zahvalimo bogu , da imamo na svetu take ljudi kot ste vi.
Bi se spodobilo, da bi šel tja kak minister, recimo za kmetijstvo, pa za socialo, družino, pa še kak...da vsaj enkrat vidijo človeka, kakršen bi moral biti vsak od nas. Torej skromen, deloven, optimističen, vztrajen. Kakršni smo bili Slovenci nekdaj,… ...prikaži več preden smo se zbalkanizirali in narodno kastrirali.
Recept za dolgo življenje,domača hrana,skromno življenje brez stresa,pa da ne gledaš tv in bereš novic
Tudi gene moraš imeti prave.
In ne bereš nebulozni Ž24....
Kmetica Francka je res fenomen. Ima veselje in strast do dela in je hvaležna zemlji in Bogu za vse, kar ji da. Človek, ki je povezan z naravo ne komplicira ampak poenostavlja. To je recept za modrost
Gospa Francka ,še na mnoga zdrava , srečna in vesela leta . Če bi si vas vzeli za vzor vsi tisti , ki so ravno obratno naravnani kot vi , bi bil svet mnogo lepši in tudi mi se lahko… ...prikaži več zahvalimo bogu , da imamo na svetu take ljudi kot ste vi.
Vsa čast, Francka, kapo dol in samo še tako naprej! In še na moga leta!
Bravo gospa. Bila bi 100x bolj prmerna za poroka na prvi, drugi tretji, pogled kot tisti afnasti, neumni primerki ki sodelujejo v butasti oddaji.
Butasti so tisti, ki take oddaje sploh gledajo.
Slavko si me prehitel :)
hehe :)
Bi se spodobilo, da bi šel tja kak minister, recimo za kmetijstvo, pa za socialo, družino, pa še kak...da vsaj enkrat vidijo človeka, kakršen bi moral biti vsak od nas. Torej skromen, deloven, optimističen, vztrajen. Kakršni smo bili Slovenci nekdaj,… ...prikaži več preden smo se zbalkanizirali in narodno kastrirali.
Gospa ima prav. Kitajci že napovedujejo življenje do 150 let....
https://www.youtube.com/watch?v=COBVeOkO5GI
Svaka ji čast
Končno en lep in spodbuden članek, ne pa samo neko strašenje in napihovanje novic!!! Gospe pa kapo dol in še na mnoga leta.
mislim da tako dolgo živi predvsem zato ker nikoli ni bila v smrdljivi partiji