Slovenija
276 ogledov

Fructal letos domačih breskev ne bo odkupoval

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 12:57 28.februar 2013.

Zakaj pa bi odkupovali Slovenske breskve,če imajo srbske breskve po dražji ceni...treba je ZASTAVO Kragujevac zopet zagnati...

• Mrzim Timeline 19:01 27.februar 2013.

Naj prodajajo breskve po Sloveniji po normalnih cenah in ne tržnih cenah raznih trgovin bodo vse z lahkoto prodali.

• Pepe007 19:16 27.februar 2013.

Tržna cena vsega sadja v sezoni je v trgovinah dovolj nizka. Kolikor imam jaz izkušnje z breskvami iz Vipave, so jih v sadovnjaku na drobno pred leti prodajali za kar nekaj višjo ceno kot je bila v istem času v ...prikaži več trgovini. Jaz sem vseeno kupil, ko sem šel v sezoni mimo. Kot drugo, sorte breskev, ki so primerne za sokove, mogoče niso najprimernejše za prodajo za sveže sadje. Sploh danes, ko ljudje mislijo, da vsaka hrana mora obstati vsaj teden dni v hladilniku in da ni možno, da bi kje bilo kaj gnilega ali še hujše kak črv.Vsekakor 2500 ton ni preprosto prodati na nekaj tržnicah in v sadovnjakih. Ko se nadte spravijo še kaki inšpektorji tako ali tako postane misija nemogoče. V trgovsko mrežo pa te ne bodo vzeli za eno leto.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.