Vegiji tudi beremo. Problem je želatina, ki jo tlačijo v vsega boga, tako da praviloma preverim, če ne poznam izdelka. Radi jo tlačijo v razne pudinge in sirne namaze, da tisto sploh stoji skupaj. Svinjske masti pa še nisem zasledil.… ...prikaži več Itak je vse ena svinjarija in večinoma kupujem samo še basic stvari, iz katerih doma sami pripravljamo hrano.
Hm, virov za maščobe v slaščicah je res veliko, je svinjska mast ena najbolj okusnih maščob in je vezivo v paštetah in salamah. Razen tistih, ki so halal....torej dovoljene muslimanom in namenjene muslimanskemu trgu...
Enzgg4 , prave živalske želatine je v kuhinji vedno manj, uporablja se pektin ali pa v pudingih koruzni škrob. Človeška hrana je postala pomanjkljiva ravno zaradi pomanjkanja pravih živalskih sestavin in je zato odprla trg, ki ponuja pomlajevalni kolagen za… ...prikaži več kožo, kosti in vezivna tkiva na vsakem koraku....
Enzgg4,komentar ne gre na tebe,ti si dovolj pameten,ko nekateri preprosto niso in žalostno je samo to kar se prodaja danes.Deklaracije pa če so ali niso itak večina ne razume nič.Se spomnim ko so bili E-ji vsi napisani,ko je narod začel… ...prikaži več to zavračat ,so večion E-jev spremenili v ojačevalec okusa in to je isti šmorn.Kuhat doma in sam si naredit je edino smiselno danes.
Nick. Ja, saj vem. Samo stvari se spreminjajo. Ljudje postajajo bolj ozaveščeni, na telefon pa tudi ni problem pogledat, kaj pomeni kakšen E. Večji problem je, da je zdrava hrana draga in si jo mnogi težko privošcijo. Si pa zato… ...prikaži več lahko privoščijo visoko procesirano hrano, ki je poceni, ker je notri več kemije kot hrane. Tam se deklaracija bere kot proizvodni program kakšne kemijske tovarne.
Nevica, po mojem vedenju se želatine uporablja precej več, kot pravis. Ja, vem, da so še drugi zgoščevalci, vendar ne dajo vsi oblike. Vsaj za neke pudinge iz lončkov, pa mlečne namaze od LM vem, da je tam zolca. Pa… ...prikaži več v gumibonih, kot je rekel nick. Ampak tistega itak že prej nisem jedel.
Dokler so trgovine polne teh strupov,vem da sem v manjšini,ki to niti povoha ne,do sprememb pa ne bo verjetno prišlo nikoli,vsako stvar ki se zamenja je zgolj ime in vedno nekje tići zajc in smo spet na začetku.O dobri dragi… ...prikaži več hrani bi se dalo tudi debatirat in tudi tisti ni več za verjet.
Ja, ni vse zdravo, kar je drago. Veliko je tudi zavajanja in goljufanja. Pa vseeno lahko na splosno rečemo, da je redno uživanje sadja in zelenjave še vedno boljše kot nobeno. In da je iz osnovnih sestavin doma pripravljena hrana… ...prikaži več bolj zdrava od v tovarnah skupaj scmarjenih pripravkov.
Cukr s proteini oz. Bajadero lahko oglašujejo kot proteinske ploščice, ki po času lahko tudi vzletijo. Zmanjšajte porabo sladkorjev na minimum. so prazna energija.
Tole so uradne sestavine Bajader: Sladkor, lešniki 20%, kakavovo maslo, mandlji 7%, kakavova masa, emulgator sojin lecitin, aroma. Lahko vsebuje mleko. Večina slaščic vsebuje rastlinske maščobe, margarina, kokosovo maslo, nekateri se izogibajo palmovemu olju in je včasih na izdelku tovrstno… ...prikaži večo opozorilo. Živalske maščobe (tudi piščančja maščoba) pa se res uporabljajo pri raznih testih, rogljičkih, zavitkih....
Do je prehod (beri: privajanje) od svinjine, govedine in piščančjega mesa na beljakovinsko prehrano insektov! To sledi po obvezni uporabi električerjev....samo povem!
Prote8nska bajadera. To je zdej moderno. In to za ceno navadne!!!
Je pa zadeva polna beljakovin...
Vsaj malo zdravega mesa ob siceršnji sladki drogi.
Ah, v Mercatorju in Tušu je kar normalno, da v moki najdeš molje in črve - pa ne v njihovi blagovni znamki in to kar nekaj mesecev zapored.
Najbolj priljubljena sestavine dobrih slaščic je svinjska mast,da o mehkih bombonov ne govorimo,marsikateri vegič ne bi jedel ničesar ,če bi to vedel.
Vegiji tudi beremo. Problem je želatina, ki jo tlačijo v vsega boga, tako da praviloma preverim, če ne poznam izdelka. Radi jo tlačijo v razne pudinge in sirne namaze, da tisto sploh stoji skupaj. Svinjske masti pa še nisem zasledil.… ...prikaži več Itak je vse ena svinjarija in večinoma kupujem samo še basic stvari, iz katerih doma sami pripravljamo hrano.
Hm, virov za maščobe v slaščicah je res veliko, je svinjska mast ena najbolj okusnih maščob in je vezivo v paštetah in salamah. Razen tistih, ki so halal....torej dovoljene muslimanom in namenjene muslimanskemu trgu...
Enzgg4 , prave živalske želatine je v kuhinji vedno manj, uporablja se pektin ali pa v pudingih koruzni škrob. Človeška hrana je postala pomanjkljiva ravno zaradi pomanjkanja pravih živalskih sestavin in je zato odprla trg, ki ponuja pomlajevalni kolagen za… ...prikaži več kožo, kosti in vezivna tkiva na vsakem koraku....
Enzgg4,komentar ne gre na tebe,ti si dovolj pameten,ko nekateri preprosto niso in žalostno je samo to kar se prodaja danes.Deklaracije pa če so ali niso itak večina ne razume nič.Se spomnim ko so bili E-ji vsi napisani,ko je narod začel… ...prikaži več to zavračat ,so večion E-jev spremenili v ojačevalec okusa in to je isti šmorn.Kuhat doma in sam si naredit je edino smiselno danes.
Nick. Ja, saj vem. Samo stvari se spreminjajo. Ljudje postajajo bolj ozaveščeni, na telefon pa tudi ni problem pogledat, kaj pomeni kakšen E. Večji problem je, da je zdrava hrana draga in si jo mnogi težko privošcijo. Si pa zato… ...prikaži več lahko privoščijo visoko procesirano hrano, ki je poceni, ker je notri več kemije kot hrane. Tam se deklaracija bere kot proizvodni program kakšne kemijske tovarne.
Nevica, po mojem vedenju se želatine uporablja precej več, kot pravis. Ja, vem, da so še drugi zgoščevalci, vendar ne dajo vsi oblike. Vsaj za neke pudinge iz lončkov, pa mlečne namaze od LM vem, da je tam zolca. Pa… ...prikaži več v gumibonih, kot je rekel nick. Ampak tistega itak že prej nisem jedel.
Dokler so trgovine polne teh strupov,vem da sem v manjšini,ki to niti povoha ne,do sprememb pa ne bo verjetno prišlo nikoli,vsako stvar ki se zamenja je zgolj ime in vedno nekje tići zajc in smo spet na začetku.O dobri dragi… ...prikaži več hrani bi se dalo tudi debatirat in tudi tisti ni več za verjet.
Ja, ni vse zdravo, kar je drago. Veliko je tudi zavajanja in goljufanja. Pa vseeno lahko na splosno rečemo, da je redno uživanje sadja in zelenjave še vedno boljše kot nobeno. In da je iz osnovnih sestavin doma pripravljena hrana… ...prikaži več bolj zdrava od v tovarnah skupaj scmarjenih pripravkov.
Tako je🤙
Pozitivna novica. Izdelek, ki se prodaja v trgovini, je dejansko užiten, sicer se v njem ob primernih pogojih skladiščenja ne bi razvili črvi.
Cukr s proteini oz. Bajadero lahko oglašujejo kot proteinske ploščice, ki po času lahko tudi vzletijo. Zmanjšajte porabo sladkorjev na minimum. so prazna energija.
Tole so uradne sestavine Bajader: Sladkor, lešniki 20%, kakavovo maslo, mandlji 7%, kakavova masa, emulgator sojin lecitin, aroma. Lahko vsebuje mleko. Večina slaščic vsebuje rastlinske maščobe, margarina, kokosovo maslo, nekateri se izogibajo palmovemu olju in je včasih na izdelku tovrstno… ...prikaži večo opozorilo. Živalske maščobe (tudi piščančja maščoba) pa se res uporabljajo pri raznih testih, rogljičkih, zavitkih....
A ni neka sekta zahtevala prepoved svinjine! No, sedaj imajo ponudbo....črvnino....!
Do je prehod (beri: privajanje) od svinjine, govedine in piščančjega mesa na beljakovinsko prehrano insektov! To sledi po obvezni uporabi električerjev....samo povem!