Ne Galunič tej pa nič ne bo pomagalo. Zadnjič sem ti svetoval, da ji daj eno na go.... Tudi s tem ne bo nič, ker bodo rekli da si ogrožal življenje bebcu!
dejte novinarji če že toliko pisarite o tej zgodbi, ki je po mojem ena fake zgodba, zato, da bi tega mariota (nekateri) malo hecal ... hočem rečt dejte gor še sliko, če že pišete ... sej mogoče pa ni tako… ...prikaži več slaba baba, pa če rabi samo to kar rabi, bi bil tud jest za ... sam da ni pregrda, al pa da ni kakšen travestit, ker pedrov pa ne maram
le kako bo ženska spreobrnila pedra ?
Težko
Ne vem, mogoče ga pa s kakim onim strap on lovi. :)
Mar res ne najde kakega pravega moškega?
Ta je res psihično bolana,da se spravlja na pedra.
Ne Galunič tej pa nič ne bo pomagalo. Zadnjič sem ti svetoval, da ji daj eno na go.... Tudi s tem ne bo nič, ker bodo rekli da si ogrožal življenje bebcu!
Si mar tudi topli bratec, da bi tako grobo obračunal s punco?
Na glej Leonardo(slika).
dejte novinarji če že toliko pisarite o tej zgodbi, ki je po mojem ena fake zgodba, zato, da bi tega mariota (nekateri) malo hecal ... hočem rečt dejte gor še sliko, če že pišete ... sej mogoče pa ni tako… ...prikaži več slaba baba, pa če rabi samo to kar rabi, bi bil tud jest za ... sam da ni pregrda, al pa da ni kakšen travestit, ker pedrov pa ne maram
Treba jo je pripustiti ene parim Nigerijcem iz ilegalnega centra na Viču, pa bo takoj pozabila na Galuničevega pimpeljna.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
Hehe, še en dokaz več, da imajo ženske fetiše na istospolno obrnjene moške.
Pa ima ta zalezovala brke?