Magazin /magazin/vip
33977 ogledov

Ganljivo: Cela Hala Tivoli vzklikala ime naše pokojne pevke

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    omega_v6 15:40 24.november 2025.

Samo to bom napisal! Šerbi je umrla osamljena ko je zbolela člani ansambla niso našli niti časa ,da bi jo obiskali kaj šele pomagali!! To je sramota za tako skupino,ki je nemočni članici praktično prvemu imenu Agropopa v najtežjem času obrnila hrbet!!

• Majazmaja 10:09 25.november 2025.

Člani so jo obiskovali in ji tudi (finančno) pomagali. Žal je gospa v zvezi s svojimi financami, ki so bile velike, naredila nekaj brutalnih napak in na koncu izgubila vse. Živela je na veliki nogi, kot da jutri ne obstaja, ...prikaži več bila je tudi izjemno trmasta. Zdravje si je uničila sama s tonami (nezdrave) hrane in verjetno tudi litri alkohola, ki je po besedah članov benda, na koncertih tekel v potokih. Poleg tega leta ni želela priznati diabetesa tipa 2. Meni je je žal, ker je bila prijetna gospa.

omega_v6 15:34 25.november 2025.

Kdo pa živi zdravo ?? Po mnenju zdravnikov bi norali imeti vsi idealne teže in jesti zdravo hrano!! Poznam ljudi,ki vedo povedati kako se je odnos do Šerbi spremenil ko je zbolela!! Pa ne bom jim jaz sodil vsak najbolj ...prikaži več ve kaj je naredil za prijatelja!!

jezeran 13:49 24.november 2025.

Ja takrat 40 let nazaj smo bili še naivni in verjeli politikom in o njihovi drugi Švici. V resnici so nas samo razprodali in pokradli, vsi po vrsti

• PaPajapopi 14:02 24.november 2025.

Ja, ljudje so verjeli Kalimerotu, Mrožu in Orgličarju...

• AdamAnt87142 14:09 24.november 2025.

Kaj vam pa fali v tej državi? Povprečne plače se bližajo tistim na zahodu. Jaz si s svojo lahko privoščim vse, kar si želim, medtem ko sem v komunizmu životaril na robu obstoja.

• matjaz150 22:42 24.november 2025.

Te si pa bil nesposoben.

• AdamAnt87142 07:52 25.november 2025.

Nesposobneži so bili v komunizmu nagrajeni.

• Majazmaja 10:16 25.november 2025.

To so jugonostalgiki. Takrat naj bi si vsak privoščil morje, kakšen dan smučanja, vse je bilo "poceni", vsak si je kupil stanovanje, skratka, idila. A kot se spomnim, sem imela kar nekaj sošolcev, ki so že izgledali revni: imeli so ...prikaži več "drugačna" oblačila, šolske potrebščine, v stanovanju so živeli s sorodniki (stari starši, tete, strici...), niso hodili na počitnice, niti v kolonijo, nekateri celo niso znali slovensko in nihče od učiteljev se ni trudil z njimi, ampak so jih celo zaničevali.

jezeran 11:44 25.november 2025.

socialci in ostali si lahko še več privoščijo AdamAnt87142, to ni nobeno kazalo. Govoril sem o njihovih obljubah in kaj je od tega ostalo. In ja eni so še zmeraj v politiki kljub lažem in neresničnim obljubam. Ampak kmalu se ...prikaži več lahko obrne, ko boste imeli denarja kot blata, dobrin pa ne bo, ker smo vse razprodali tujcem

• damjan0718 20:06 24.november 2025.

Gre za zlorabo njenega imena, ko pa jo sploh obiskali niso v času njene bolezni. To je sama povedala v enem izmed zadnjem intervjujem.

• indigokid 21:36 24.november 2025.

s hinavščino in debilno glasbo se veliko doseže in zasluži in še dobro žensko osvoji ... :) dobro, da zdaj to vemo

• Pierre 15:07 24.november 2025.

Eni takrat NISMO verjeli Peterletu in ''osvoboditeljem''

• sam99 16:00 24.november 2025.

a že pobijajo cigane & komuniste; sam prašam ? ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.