Slovenija
29 ogledov

"Gasilci nismo govedo ali ovce"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žanina Lamot 14:40 04.december 2012.

    To je vedno tako. Da pa ne bi bilo gasilcev in bi bili problemi zaradi ognja, bi pa vsi pljuvali kje za vraga so gasilci... Kakšna je naloga gasilcev je menda vsem jasno. Tako kot zdravnik mora zdraviti tudi zločince ...prikaži več in politike, mora tudi gasilec nad vsak ogenj. Sram naj vas bo!

  • fireman 23:05 04.december 2012.

    Ogrizek, morda si pa ti tudi med tistimi, ki bi moral razmislit o svojem odstopu. Toliko nepremišljenih izjav, kot si jih pa ti dal v zadnjem času.... Dobrodelna ustanova. Saj nisi Rdeči križ ali pa Karitas. Ti si obvezna javna ...prikaži več gasilska služba organizirana po večih zakonih. Res ne vem, al si tako naiven al delomrznež te pa nekdo stoji za teboj, pa ne mislim gasilcev...

  • Blanka Jakopin 13:11 04.december 2012.

    Gasit so šli, ker je to njihova služba. Gasit so šli, ker če ne bojo gasili bodo ogrožena življenja vseh nas. Šli so zato, ker, če nebi šli bi tudi oni bili brez službe. Mislite, da je gasilcem kul, ko ...prikaži več morajo bit v službi takrat ko ste vsi ostali lahko na cestah. Ko vam ne grozijo z odpovedjo, če boste šli na proteste. Gasilci tega ne moremo... lahko samo nemo stojimo in čakamo, da se nekaj premakne... nemočni smo... česa ne razumete...

  • Ciril-2012 13:20 04.december 2012.

    Ne vem koliko ste včeraj spremljali Studio City, ko je v oddaji Marcel gostil Pirnata in Cerarja.Razjezilo me je, ko sta podala mnenje na peticijo. Pravita, da v ljudski nezaupnici vidita eno izmed možnih zakonskih popravkov za odstavitev ...prikaži več županov, ne pa za odstavitev poslancev. To je bilo utemeljeno s tem, da bi tako trpelo delo parlamenta in češ da tudi v zahodnih parlamentarnih demokracijah to ni praksa. Torej. Odstavljanje poslancev na način kot je predlagano v naši peticiji ni v skladu z evropsko parlamentarno demokracijo.Zakaj ne bi enkrat za spremembo Slovenci POSTAVILI MODEL za drugačno, boljšo Evropo? Zakaj ne bi Slovenci postavili temelje za boljši svet? Zakaj ne bi slovenski narod bil učitelj ostalim narodom, ki se prav tako spopadajo s korupcijo, elitizmom, požrešnostjo, ustrahovanjem in slabimi zakoni, ki ščitijo lopove.Smo majhni, zaenkrat še nezanimivi za velike države in korporacije – dokler nas medijsko ne izolirajo. Zato si postavimo

  • Žurnalček 12:44 04.december 2012.

    Za napad na delavce , ki so v službi komunale in zdravstva , bi kazen avtomatsko morala biti trojna . Oni so nedotakljivi , ni mi jasno kateremu kepecu to ni jasno ! Sam, če pa protestniki simbolično zakurijo Kanglerjev ...prikaži večev dobiček , so si pa sami krivi , če so ga šli gasit, ker so se s tem gašenjem uvrstili na stran policije in represije , sedaj pa jokajo !

  • bla_blabla 13:01 04.december 2012.

    Lepo si to napisal. Bi ti dal 10 plusov samo se mi ne da tolko acc-jev delat.

  • feferon 13:20 04.december 2012.

    Pa pejte gasilci vstran, boli vas ku..c. A mislite, da boste zato dobil večjo plačo. Še vzeli vam jo bodo. Božič je že zdavnaj uničen vsaj polovici družin, ker nimajo denarja niti za položnice.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 14:05 04.december 2012.

    Prekleta golazen polnorita - kdor ima vsaj en milimeter česar koli PROTI gasilcem, naj zgori z vsem svojim premoženjem vred!!!

  • Žiga Forte 14:33 04.december 2012.

    Bravo Blanka me veseli, da vsaj še nekdo "trezno" razmišlja

  • Zvonko Bohar 16:08 04.december 2012.

    točno tako LIBIJA ,EGIPT po SLOVENSKO

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 17:57 04.december 2012.

    gasilci, policisti, zdravstveni delavci in mi za klepto-mafijo navadna raja smo za njih samo ovce. To so nam dokazali s klepto zakonodajo po kateri so nas legalno okradli za desetine milijard evrov.To so tisti "tovariši" ki jih vsak ...prikaži več dan lahko gledamo na TV zaslonih.Oni so Kleptovenija, mi smo Slovenija.Njih je vsak dan manj, nas pa vsak dan več. Oni se počasi zbujajo in se jim že tresejo hlače, nam se nima več kaj.Zakon o lustraciji jih bo dokončno odnesel tja kamor sodijo; na smetišče zgodovine.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.