Gasilci dajejo svoj zaslužen dopust, da lahko garajo kot živali in rešujejo kar se rešiti da, na drugi strani oa si bivši mihistri izplačevali nadomestilo za neizkoriščen dopust v višini avtomobilov srednjega razreda. Moja Slovenija, kam si odšla
pa še neki si pozabil državljan, ki ima mnimalca bo poslal SMS, tisit ministri pa ni govora.. kako je blo že enkrat sms xxx0.. ja seveda je nič, ker pošilja tak sms iz službenega,telefona, torej s telefona na stroške državljanov.… ...prikaži več in že osem dni čakam kakšno vest o gasilcu toninu. če že nima jajc da bi prijel lopato in sekiro pa šel mal gasit, pa naj vsaj rolerje obuje in kak pir dostavi na lastne stroške,bahač fenomenalni feseličarki.
Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ...
Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.coms
Banka, konkretno Delavska hranilnica, bi se lahko tudi odrekla proviziji za ta nakazila. Zadnje leto jo obračuna za vsa dobrodelna nakazila.
Gasilci dajejo svoj zaslužen dopust, da lahko garajo kot živali in rešujejo kar se rešiti da, na drugi strani oa si bivši mihistri izplačevali nadomestilo za neizkoriščen dopust v višini avtomobilov srednjega razreda. Moja Slovenija, kam si odšla
pa še neki si pozabil državljan, ki ima mnimalca bo poslal SMS, tisit ministri pa ni govora.. kako je blo že enkrat sms xxx0.. ja seveda je nič, ker pošilja tak sms iz službenega,telefona, torej s telefona na stroške državljanov.… ...prikaži več in že osem dni čakam kakšno vest o gasilcu toninu. če že nima jajc da bi prijel lopato in sekiro pa šel mal gasit, pa naj vsaj rolerje obuje in kak pir dostavi na lastne stroške,bahač fenomenalni feseličarki.
Slovenija gre v pekel!
Kmori daleč smo od pekla, ki je v Ukrajini.
In za to ni so krivi piroman-i, marveč Nika in institut 8 marec. Tako namreč trdi A.Hoivik. Takšne opranoglavce ima SDS, ki bivakirajo v DZ.
Ja, čisto v skladu s profilom volivcev, ki volijo SDS: nizka izobrazba, verniki, ki ne razmišljajo preveč s svojo glavo.
vse je možno ender,v ameriki je trenutno 330 požarov,sploh na aljaski,gasilci imajo dela vrh glave
krucefix, prav imaš, ampak pri nas je preveč naklučij, da bi vse prepisali vročini.
tudi 330 požarov ni naključje,da se razumemo ,res bi trebalo enkrat nekoga ujet pa mu noge polomit
Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.coms