Magazin /magazin/film-glasba-tv
65 ogledov

Gasilska zveza: "Naše delo ni šov“

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ivanov 19:18 12.marec 2015.

    Dejstvo je, da je bila velika večina gasilcev za - prijavljali so se prostovoljci pa tudi poklicni gasilci - dejstvo je tudi da so po društvih padale grožnje o izključitvah vendar si nihče ne bo upal pred kamero. Dokler GZS ...prikaži več in stari prdci niso rekli NE (verjetno zaradi denarja, ali pa pač ker niso bili zraven oni) - je bilo veliko podpore. V gasilstvu je pa tako da mladina sledi starejšim, še obstaja nekaj spoštovanja - ko so šov blokirali, praktično niso imeli več izbire. Bi bil pa to najbolj gledan šov vsek časov in tukaj je POPtv naredil velik lapsus, da niso šli do konca. Kateri šov je dvignil toliko prahu še pred začetkom? Imenujte ga. Vi novinarji Žurnala, raziščite malo - ne rabite iti daleč, da bo kdo potrdil moj komentar.

  • Smesko 10:22 13.marec 2015.

    Kakšen je realen razlog za to, kar je zveza storila verjetno ne bomo nikoli izvedeli. Morda je razlog le ego (ker se z Gasilsko zvezo nihče ni dogovarjal, ampak direktno z gasilci oziroma gasilskimi brigado itd.). Glede na zadnjo izjavo ...prikaži več Jakšiča ("Če se bo POP TV še kdaj odločil za realizacijo ideje, je obojestranska zaveza, da nadaljujemo pogovore."), se meni to zdi najbolj logičen razlog, ker sicer ne vem, zakaj pušča odprte možnosti za oddajo, ampak le, če bo on oziroma zveza "dirigirala po svoje"... Ti izgovori, ki jih sedaj zveza navaja so čisto nelogični in sicer če pokomentiram še nekaj izjav. Najprej, da imajo gasilci po javnomnenjskih anketah najvišjo stopnjo zaupanja - verjetno res, ampak enako je tudi v vseh ostalih državah, še posebej v ZDA, kjer snemajo ogromno resničnostnih šovov, kjer snemajo gasilce pri delu (enako tudi policiste in reševalce). Zaradi tega mnenje ljudi ni nič slabše, temveč le boljše, saj tako vidijo s čim se resnično spopadajo. In to je jasno tudi naši

  • Smesko 10:29 13.marec 2015.

    Pozabil sem še napisati, da je Jakša januarja letos v intervjuju za Delovo osebnost leta izjavil sledeče "...če ne bomo znali te medijske pozornosti izkoristiti za to, da bi dobili nujna sredstva, ki jih potrebujemo za delo, nismo ravno modri, ...prikaži več mar ne?". Izgleda se potem nima za moderega, če ne izkoristi take pozornosti, kot bi jo prejel s tako oddajo (no je pa res da ne zveza, ampak na splošno gasilci - morda bi že gledali oddajo, če bi POP TV ponudil pol ure snemanja zveze in njihovega trdega dela)?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.