samo tiho naj bodo vsi po vrsti, dajte mi povedat s kakšno pravico kdo otroku iznakazi telo ( obrezovanje dečkov in deklic), s kakšno pravico otroka krstite in ga za celo življenje zapečatite najbolj pokvarjenim institucijam na zemlji?....tako da tišina,… ...prikaži več pod svojim pragom pometajte, sosedovega puste pa namir
A to, da pa polovici mularije na zemeljski kugli od rojstva pa do pubertete "auslezvajo" lulčke - to je pa v redu, kenede, al kaj?!!!
js sm bla tut okol 8 mesecev ko so mi preluknjali ušesa..pa ni imel noben dolgega jezika "zakaj?"
Menim, da je to še ena puritanska poteza bolanih američanov, ki so nevoščljivi vsem, ki so kakorkoli malo bolj znani kot večina njih.
samo tiho naj bodo vsi po vrsti, dajte mi povedat s kakšno pravico kdo otroku iznakazi telo ( obrezovanje dečkov in deklic), s kakšno pravico otroka krstite in ga za celo življenje zapečatite najbolj pokvarjenim institucijam na zemlji?....tako da tišina,… ...prikaži več pod svojim pragom pometajte, sosedovega puste pa namir