Slovenija /slovenija/crna-kronika
51316 ogledov

Pisateljica hoče opravičilo in tono mačje hrane

Komentarjev 35
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 07:49 04.februar 2025.

Kakšna pisateljica, kdaj je pa nazadnje kaj izdala, kolikor vem in se je govorilo, naj bi vse te "njene" pravljice izhajale od njenega pokojnega moža, tako ,da naj bi si vse njegovo delo prisvojila, ona, kateri sovraži otroke, ne zmore ...prikaži večore napisati pravljice za otroke, marš , za naš denar pa ta čifurska baba dobro živi.

Garancija 08:11 04.februar 2025.

Uf dobra,pa pozabil si,da prejema izredno penzijo 3000 evrov,in ne vem za katere zasluge,zato da pet penzionistov,ki so trdo garali 40 let prejema minimalca,ja žalostno toda resnično

Minovak 10:17 04.februar 2025.

Izredno penzijo bo dobivala najdlje do pomladi naslednje leto, do nove vlade, če ne bo teta s koso prej posegla vmes.

• AnGus 07:49 05.februar 2025.

Navijam za teto s koso!

• janez156 08:37 04.februar 2025.

Shalom! Židinja Polona Vetrih pozdravlja židinjo Svetlano Makarovič po nastopu v Cankarjevem domu! Saj se vam sami kažejo kdo so....in da jim je vse dovoljeno...

• Plavi-mil 08:43 04.februar 2025.

Še nekaj, kakšna pisateljica pa je to, da si sama ne zna svoje biografije napisati , ampak ji mora pomagati ženska, katera je bila v 80- letih izgnana iz Beograjskega inštituta za književnost zaradi goljufije, ja gliha v kup štriha ...prikaži več in levičarji nimajo razuma, kaj šele pameti, da bi bili pošteni.

• alen04 09:26 04.februar 2025.

Zelo bedna.

• Grof 10:21 04.februar 2025.

In to zveriženo iskoriščevalsko češplo Svetlano bo Asta nagačila s krompirjevimi olupki, in postavila med kulturne spomenike Slovenije, kam že, u p.m. Samoše B. Kobal manjkav tej garnituri ključev

• AnGus 07:54 05.februar 2025.

Svetlana je ('bojda') poneverila denar za izmenjavo, zato je izgubila službo v Beogradu. V Sloveniji je dobila nov dom, levaki jo nosijo po ramenih in čislajo kot novega mesijo, v resnici pa niti slovensko prav ne zna. Njej opus zadnjih ...prikaži več 20 let je omejen na pisanje člankov, kjer vztrajno onanira na Janšo. Pravzaprav bi mu morala postaviti spomenik, saj si je na njegov račun konkretno izboljšala finančno situacijo!

• Naklonsky 08:51 04.februar 2025.

A gre čarovnici tako hudo, da je samo mačjo hrano? Zakaj zaloga? Naj kupuje svežo!

• Toma 14:12 04.februar 2025.

Res je, vem za podoben primer!

• Toma 10:26 04.februar 2025.

Drek od dreka!

• Kmodri_ 14:15 04.februar 2025.

Mater vola, je pa obupno lačna!

• Brane Kacjan 15:31 05.februar 2025.

Ni pomembna njena izobrazba in njena dela. Ampak, kako se prostaško vede v javnosti, z njeno izobrazbo?

• atamama 09:32 04.februar 2025.

Babji ravs, ali kot pravi soseda se vsem vidi da so že dolgo na suhem. Pravi dec, meni, bi vse postavil na pravo mesto....

• Richardaa_1911 00:02 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• sandi76 19:17 05.februar 2025.

Jaz jo vidim kot osebo, ki je potrebna zdravstvene psihiatrične oskrbe.

MS 12:59 04.februar 2025.

V Ljubljani je končala srednjo vzgojiteljsko šolo in leta 1968 diplomirala na AGRFT. Nekaj časa je bila gledališka igralka, najprej v Mestnem gledališču, nato pa v Drami. Na začetku šestdesetih let 20. stoletja je začela s študijem različnih humanističnih ved ...prikaži več (psihologija, pedagogika,etnologija in tuji jeziki. Leta 1970 se je odločila za pot svobodne književnice.

MS 13:00 04.februar 2025.

Uradno se je upokojila leta 1997. Poleg poezije in proze se je uveljavila tudi v radijskih in lutkovnih igrah za otroke ter dramah za odrasle. Ima eno najobsežnejših bibliografij med Slovenci (napisala je več kot 300 knjižnih del), poznana pa ...prikaži več je tudi po številnih nestrinjanjih z družbenimi razmerami.

MS 13:06 04.februar 2025.

Uradno se je upokojila leta 1997. Poleg poezije in proze se je uveljavila tudi v radijskih in lutkovnih igrah za otroke ter dramah za odrasle. Ima eno najobsežnejših bibliografij med Slovenci (napisala je več kot 300 knjižnih del), poznana pa ...prikaži več je tudi po številnih nestrinjanjih z družbenimi razmerami!!!.

luckyss1 13:12 04.februar 2025.

Hja, pride dan, ko je treba podeliti všečke tudi tistim, ki se z njimi običajno ne strinjam..

• Toma 14:13 04.februar 2025.

BMK!

luckyss1 11:37 04.februar 2025.

Se mi je kar zdelo, da prikletni zarukanci ne pripoznate del, ki so spremljale generacije slovenskih otrok...Teh del seveda ne poznate, ker ste v roke svojih otrok najprej porinili katekizem in potem pratiko, tako da so po zarukanosti bili dostojni ...prikaži veči prednikom...Ko (če) bo prišlo do vojne pa boste spet po stari navadi brusili nože in pod okriljem noči klali Slovence.. Seveda boste najprej požigali knjige, potem pa tudi hiše...

• trtmrtsmrt 12:35 04.februar 2025.

Točno tako!

• munja 07:44 05.februar 2025.

lucky koliko njenih knjig si prebral??

• Plavi-mil 08:05 05.februar 2025.

Munja , katero naj bi pa prebral, če bi hotel ne more nobene, ker njenih ni.

• munja 11:03 05.februar 2025.

Plavi-mil Saj zato sem ga pa vprašal.

luckyss1 11:34 05.februar 2025.

"Miška spi" - Levstikova nagrada za najboljšo mladinsko knjigo leta 1973. "Kam, kam, kosovirja?" - Levstikova nagrada za najboljšo mladinsko knjigo leta 1975. "Pekarna Mišmaš" - Levstikova nagrada za najboljšo mladinsko knjigo leta 1975. "Gal v galeriji" - Zgodba o ...prikaži veča o škratu Galu, ki se naseli v Narodni galeriji. "Balada o Sneguročki" - Pravljica z otožnim tonom, ki je postala del sodobne slovenske klasike.

luckyss1 11:42 05.februar 2025.

Jat tega res nisem bral, ker sem zgodaj začel z drugačno literaturo--Karl May ))...In seveda mislim, da v šestem razredu sem odkril Sienkievicza potem pa itak človek nima izbire ko naleti na Dostojevskega, Tolstoja in ostalo klasiko.. Res imate bedno ...prikaži večno življenje v kleti, kjer v povprečju niste niti ene resne knjige prebrali..Zato pa vas pase Janez, ki je pismen namesto vas..:)

• munja 13:07 05.februar 2025.

lucky Toliko knjig, različnih zvrsti, kot sem jaz prebral od otroštva naprej, ti še videl nisi.

luckyss1 13:20 05.februar 2025.

Munja....o tem bi se dalo debatirati...Imam še nekjr tite kartice iz OŠ ki mi kažejo 500 knjig + in potem pride mestna knjižnica kjer sem redno med srednjo šolo "konzumiral" 3-4 leposlovna dela tedensko...Z odhodom v vojsko se je toa ...prikaži več papirologija prekinila in berem praktično le še PDF...Nekaj dest GB imam tega po računalnikih..Seveda ne bom vsega prebral v tem življenju...In tukaj debatiram s pacienti, ki niso prebrali v življenju deset knjig, v kleti morda niti ene..

• munja 16:12 05.februar 2025.

lucky če je to res kar pišeš, moram priznat, da sva si blizu, kar se branja tiče. Od osnovne in srednje šole, vso aktivno delovno dobo, pa tudi sedaj v poznih 60 sem knjigoholik, dokler me ne bodo izdale oči. ...prikaži veči. Nisem sicer štel, ampak glede na število knjižnic, ki sem jih obdelal - vse mogoče zvrsti, bi lahko rekel, da je številka prebranega gradiva ogromna. Pa še nisem nehal. Moram pa priznati, da v kleti pa nisem nikoli bral...

luckyss1 16:33 05.februar 2025.

Munja.. tule imava knjig, ki jih do smrti ne bova prebrala, uživaj https://www.4s.io/

luckyss1 16:40 05.februar 2025.

In predlagam, da ko vpišeš karkoli v iskalnik, greš pod "My 4shared" in tam imaš gigabajte zbirke karkoli , glasbe, knjig, itd.. Ni zakaj :)

• munja 22:48 05.februar 2025.

Ok lucky, ko bom imel čas, bom malo pogledal.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.