Slovenija
80996 ogledov

Prevzeli nadzor nad telefoni, vdrli v banke, najeli kredit in obrali Slovence

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Uršula_aLiar 15:09 22.oktober 2024.

Spletne prevare so zato tako"uspešne" ker, so ljudje požrešni in hočejo brez truda priti do €€€€€€!

metod7 19:30 22.oktober 2024.

Mene so opelješili za 3 jurje, že 4 leta nazaj. Takrat še nisem opazil v medijih niti enega opozorila, da določeni osebki dobro živijo od tovrstnih kraj. Čeprav sem imel številko računa, kamor je romal moj denar, to policije ali ...prikaži več NKBM sploh ni zanimalo. Mater.., sem dobil občutek, kot da je to organizirano s podporo omenjenih dveh pri nas...

Mehičanka76 19:48 22.oktober 2024.

Če človek ne bil bil tako požrten na denar in bi morda malo tudi možgane uporabljal, se kaj takega ne bi dogajalo.

• munja 19:43 22.oktober 2024.

Človeška naivnost in neumnost še vedno ne pozna meja. Če jaz nisem nič naročil, ne morem prejeti nobenega paketa. Vse polno je opozoril na vseh koncih, pa enih še vedno ne izuči, pa kaj ljudje razmišljajo???? Malo previdnosti je potrebno, ...prikaži več ne pa kar na vrat na nos izdati svojih podatkov. Eni so res kreteni brez možganov, da jim ni para.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.