v resnici se mi zdi ideja o isti kolicini prostih dni precej dobra. Spanci to majo. Je pa potrebno stevilo omejiti, morda kak praznikodvzeti iz nabora prostih dni.
tole je pa zelo čudno. ko je bilo treba dat božičnico so vsi direktorji skor šlogirali se od pripovedovanja laži, kako bodo firme propadle in obrtniki so bili narobu obupa. ko so dobili 1000€ minimalne plače so spet skor umirali.… ...prikaži več sedaj pa nič. tišina. molk. ne od obrtnih, ne od gospodarske zbornice, niti trgovci nič, ne obrtniki.. pa si predstavljate ljudstvo, ki bi moralo bit 4 dni pred zaprtimi štacunami. mislim - nihče ne brani in skrbi za narodov blagor, da bi lahko zapravljal. razen goloba!
Pečečnik je pa ravno hotel napisati, da je to takoj za prvim, drugi najvecji dosežek za slovenske podjetnik. Ne sicer več za njegove.
heh
Vsak dan bo za Slovence praznik ko bo ta drhal za rešetkami.
A je ta tip sploh še uravnovešen?
...mislim, da nikoli ni bil...
Janja Sluga Facebook https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1247138843894478&id=100057951227087
v resnici se mi zdi ideja o isti kolicini prostih dni precej dobra. Spanci to majo. Je pa potrebno stevilo omejiti, morda kak praznikodvzeti iz nabora prostih dni.
Volite vse drugo kot Goloba! Še praznikov nam ne privošči!
tole je pa zelo čudno. ko je bilo treba dat božičnico so vsi direktorji skor šlogirali se od pripovedovanja laži, kako bodo firme propadle in obrtniki so bili narobu obupa. ko so dobili 1000€ minimalne plače so spet skor umirali.… ...prikaži več sedaj pa nič. tišina. molk. ne od obrtnih, ne od gospodarske zbornice, niti trgovci nič, ne obrtniki.. pa si predstavljate ljudstvo, ki bi moralo bit 4 dni pred zaprtimi štacunami. mislim - nihče ne brani in skrbi za narodov blagor, da bi lahko zapravljal. razen goloba!
Svaki ki jebe majmuni mesečniku sve po spiski je moj prijatelj in njega bom volio , ne bom pa volio janeza prdovska ker baje ne kandidira,,
sada ko vidim da moj golub jebe mesećniku vse po spisku budem opet volio goluba in ne janeza dernovsek
soljatar ti si bolnik. teski. resno ti svetujem zdravljenje
jakec1575 ako budeš volio mesečnika cela slovenija moja domovina ti bo jebala sve po spiski