Pri vseh miljardah, ki gredo za nekoristne in škodljive stvari, ali pa v žepe prikoritarjev, pa ubogim gasilcem, ki tvegajo svoje zdravje in življenje vsako minuto, milostno podelite mini žepnino! Da vas res ni sram! Obljube prej, potem nič od… ...prikaži več nič. Pa kaj se sploh čudim...
Gasilcem v res groznih pogojih MINIMALCA???
DA BO ZA SHIRANO NIKICO IN NESKONČNO POŽRTVOVALNEGA JENULLA IN DROGERAŠE Z METELKOVE, JANKOVIĆE IPD. VEČ..!!!
SRAM VAS BODI!!
Naj še golob faše ogenj, če mu že za druge ni mar..
Posteno bi bilo,da se jih nagradi z vavcerji,za oddih.(poleg denarja)Po vsem tem,kar prestajajo.To je minimalni obliz ,za pozrtvovalnost in vse napore.
Najboljša ponudba ... Google je za vsa splestna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ...
Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com
Najboljša ponudba ... Google je za vsa swpletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ...
Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com
Če se deli denar bi bilo prav, da ga dobijo tudi tujci, ki pomagajo.
Pri vseh miljardah, ki gredo za nekoristne in škodljive stvari, ali pa v žepe prikoritarjev, pa ubogim gasilcem, ki tvegajo svoje zdravje in življenje vsako minuto, milostno podelite mini žepnino! Da vas res ni sram! Obljube prej, potem nič od… ...prikaži več nič. Pa kaj se sploh čudim...
Gasilcem v res groznih pogojih MINIMALCA??? DA BO ZA SHIRANO NIKICO IN NESKONČNO POŽRTVOVALNEGA JENULLA IN DROGERAŠE Z METELKOVE, JANKOVIĆE IPD. VEČ..!!! SRAM VAS BODI!! Naj še golob faše ogenj, če mu že za druge ni mar..
mina6 da ne eksplodiraš od brezveznega komentiranja. Svoje frustracije zaupaj Iveku, forum ni mesto za tvoje maloumnosti.
Posteno bi bilo,da se jih nagradi z vavcerji,za oddih.(poleg denarja)Po vsem tem,kar prestajajo.To je minimalni obliz ,za pozrtvovalnost in vse napore.
Najboljša ponudba ... Google je za vsa splestna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com
Najboljša ponudba ... Google je za vsa swpletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com