A sosed Mutispahić in Kuriçi, priseljenca ki se v 10 letih nista naučila slovensko, njihove tastare so stroji za rojevanje čapcev in kj vlečejo doklade in vse socialne transferje?
jah če te pa kurec boli pejt pa na urgenco...priseljenci se pa ne naučijo slovensko zato,ker jim slovenceljni nastavljajo riti in se trudijo "po njihovo" ,aja in mene tudi BK zate
Tip je zakompleksan. Tudi Hitler, Stalin, Tito so enako ravnali. In raja jih je podpirala...res je, da so takšne samovšečne histerije ne morejo trajati v nedogled. malo po malo - nekaj stvari je raja že skužila, nekaterih stvari kljub temu… ...prikaži veču da so zgrešene noče videti. Raja ga je postavila, ravno tako ga bo slej ko prej zredirala. Sicer pa ne se sekirat, na sonce in morje - po vitamin D!
prijavi se na naslednje volitve,moj glas dobiš pa da vidimo česa si sposoben...samo mora bit klavzula v kateri bo pisalo,da za vsak kiks to odrežemo en prst...
Najnevarnejšega ukrepa JJ pa ne bo mogoče izbrisati - množice težav tistih, ki so se šli cepit in tistih, ki so se mu pustili ščuvat. Verjamem, da marsikdo teh težav ne opazi, kar pa še ne pomeni, da jih ni....vso… ...prikaži večso ostalo problematiko pa se da nekako zgladiti - ampak ne po golobarsko.
Tako se dela... plešasti klovn je samo še slab spomin na vlado, ki je vladala z dekreti in ustrahovala ljudi. SMRT janšizmu, SVOBODA narodu
Res si pravi luzer sedanja vlada pa vlada z ODLOKI cres so napredovali!! Pazi,da jeseni ne boš končal plesati lačen in premražen!!
Dekret preimenuješ v odlok pa levaki vsi evforično plešejo. Le kaj so se levaki zamerili Bogu, da jih je tako falil, ko je pamet delil.
Ej, bimbo, kje si se slikal za Nick sliko, da mu dam za pijaco! Talentiran fotograf, ni kaj!!!
marko kje se prijavim,da dobim plačane komentarje...kokodakaš o neki svobodi in smrti...pa kolk si star? 12?
Kakšen orkestriran odziv aktivistov. Mark035👍 ožitno si jim dobro predramil, nick vzdevke.
Slavko prijave sprejemajo na tvojem naslovu v kleti Trstenjakove 8
@leon...nisem doma na tistem naslovu...mogoče si ti?
KDOR POŠTENO DELA SE NIMA ČESA BATI! Holobček ma kaj te je strah državljanov, ki jih lupiš in jim lažeš?
kaj tvoj jj pa ni tega počel? prašam za soseda...
MK👎 tudi mojega soseda to zanima !
Slavko vpraša za soseda Koprivo .. 🤣🤣🤣
@leon žal sosedovega imena neznam ne prebrat ne napisat...kdo je pa ta kopriva pa tudi nevem...
A sosed Mutispahić in Kuriçi, priseljenca ki se v 10 letih nista naučila slovensko, njihove tastare so stroji za rojevanje čapcev in kj vlečejo doklade in vse socialne transferje?
Aja BMK za tvoja soseda... naj gresta nazaj v svoje kozje fukonce
jah če te pa kurec boli pejt pa na urgenco...priseljenci se pa ne naučijo slovensko zato,ker jim slovenceljni nastavljajo riti in se trudijo "po njihovo" ,aja in mene tudi BK zate
Tip je zakompleksan. Tudi Hitler, Stalin, Tito so enako ravnali. In raja jih je podpirala...res je, da so takšne samovšečne histerije ne morejo trajati v nedogled. malo po malo - nekaj stvari je raja že skužila, nekaterih stvari kljub temu… ...prikaži veču da so zgrešene noče videti. Raja ga je postavila, ravno tako ga bo slej ko prej zredirala. Sicer pa ne se sekirat, na sonce in morje - po vitamin D!
Odlično, velikanska večina mu je ravno zaradi tega po mojem dala glas, in prav tako nekdanjim LMŠ in SAB.
Vse rošade, nič več ne bo tako kot je bilo, bla bla, je delo brez učinka, tja v tri dni, da se ustreže ulici, ki jih je izvolila. Ulica pa navdušena.
Vse velike stvari se zgodijo na ulici in ne v strankarski politiki.
Ne primerjaj komunistično sodrgo z demokracijo!
sam ta Golob se pa smeje kot en butast razvajen otrok...
prijavi se na naslednje volitve,moj glas dobiš pa da vidimo česa si sposoben...samo mora bit klavzula v kateri bo pisalo,da za vsak kiks to odrežemo en prst...
bljitva, zelenjavarji se nimate čemu smejat vaš adut je, izgubil volitve, zdaj glumi reveža, ki so ga znova pokradli. Pa saj ni res..
joj kako zanimivo, res moramo biti na tekočem, kdo je kje minister , sekretar ... dajte nam seznam, da bomo na tekočem
eminenca, zaprosi Tomašiča iz Nore24tv on je z vsem in vsemi na tekočem.
in kaj je tle novica čist točno?
Kaj ne vidiš, da je to preteško za tebe.
bljitva razume samo tisto, kar mu drugi napišejo !
Najnevarnejšega ukrepa JJ pa ne bo mogoče izbrisati - množice težav tistih, ki so se šli cepit in tistih, ki so se mu pustili ščuvat. Verjamem, da marsikdo teh težav ne opazi, kar pa še ne pomeni, da jih ni....vso… ...prikaži večso ostalo problematiko pa se da nekako zgladiti - ampak ne po golobarsko.