Toma, moj možganski potencial je bil že izakoriščen tvoj, ne bo še dolgo, morda nikoli. Moji komentarji niso honorirani, so pa namenjeni tistim, ki širite maloumje, nestrpnost in sovraštvo. Ko, če boste prenehali s tem se tudi sam ne bom… ...prikaži več oglašal. Preziram politiko, ki polpismene mladce izkorišča za to, da širi svojo bedno propagando.
krucefix ne bosta se cedila ne med ne mleko, a važno je da bojo govna predhodnikov popucana in da se Slovenija povrne v svobodo in demokracijo! Nič ne more biti slabše kot je bilo to pod prejšnjo strahovlado!
MS,misliš da ne more biti slabše ,hmmm zakaj je meni to že 30 let znano,bomo videli prijatu bomo videli,spoštujem voljo večinsko izvoljenih ,čist pošteno povedano.
No sedaj pa vsi vzdevki aktivista na plan. Dobra kost za glodanje nasprotnikov nove vlade.
E3: ipak sem mislil, da si bolj odprte glave. Ne bom se več bodel s teboj, saj je med nama precejšnja razlika in ne bibilo pošteno do tebe.
Toma, moj možganski potencial je bil že izakoriščen tvoj, ne bo še dolgo, morda nikoli. Moji komentarji niso honorirani, so pa namenjeni tistim, ki širite maloumje, nestrpnost in sovraštvo. Ko, če boste prenehali s tem se tudi sam ne bom… ...prikaži več oglašal. Preziram politiko, ki polpismene mladce izkorišča za to, da širi svojo bedno propagando.
Najbolj je važno, da je fašist Janša odletel z vlade!
Še kolcalo se ti bo po njem.
Zagotovo ne!
med in mleko se bo cedilo zdaj
krucefix ne bosta se cedila ne med ne mleko, a važno je da bojo govna predhodnikov popucana in da se Slovenija povrne v svobodo in demokracijo! Nič ne more biti slabše kot je bilo to pod prejšnjo strahovlado!
Kaj pa ti je manjkalo? Denar si prihranil, ker ga nisi imel kje zapraviti, prihranil si na bencinu, gostilnah in še bi lahko naštevali.
MS 👍👍👏👏👏 😉
MS ubogi revež, mene je še danes strah, kar tresem se od svobode, zdraven pa še plešem in pojem
MS,misliš da ne more biti slabše ,hmmm zakaj je meni to že 30 let znano,bomo videli prijatu bomo videli,spoštujem voljo večinsko izvoljenih ,čist pošteno povedano.
za uporabnike telegrama, https://t.me/+YOoKOm5W2DJjNDJk
Lastna hvala, cena mala, za nas državljane pa hudičevo draga.
Štos stoletja. Volk bo ovčke čuval.
Šiptarski pastir bo svojo čredo🐑🐑 po novem težje vodil.
Lastna hvala se pod mizo vala...
Ne hvali jutra pred večerom!
Nehajte se hvaliti in obljubljati, začnite delati.
Ta, z doktoratom, prekaša Serpentinška. Je še večji pripovedovalec šal in hkrati klovn. Pa še nasmeje me vedno, s svojo podobo, kjerkoli se pojavi.
Res, dober govorec je, ni pa pravljičar lažnivec, cinik, demagog, manipolant....in egomanijak...
In glih danes sem dobil drisko! Zdravim pa se z šilci brinjevca ;-)
HIK!
Toma, govoriš o posledicah, ne v vzroku. Uspešno se zdravi vzročno in ne simptomatsko.