Da ga ni sram objavljati take nebluze.... kubina in njena mati sta požrli grozdje. Da se jima zatakne.. Robert pa bi malo pomislil, da otroci s posebnimi potrebami zelo potrebujejo očeta in mamo in da ''ukvarjanje'' s takimi otroci prinese… ...prikaži več rezultate na dolge proge. Ne velike ampak take, da so ti otroci sposobni osnovnih opravil, ko so starejši in ko starši umrejo. Ja, Robi, si izgubil še kakšen % glasov, take novice se ne pozabijo. In morda so redki starši ki vedo kako se razveselijo taki otroci
Ne pravim, da je vlaganje slabo, ampak naredil sem veliko napako, ko sem izgubil svojo naložbo na lažni investicijki platformi. Po prijavi lokalnim oblastem ni bilo odgovora, vendar sem po tem, ko sem se obrnil na to ekipo za upravljanje… ...prikaži več sredste pri Trustwavehackerstech @ gmail com, uspel povrniti svojo naložbo.
Kaj pa oves in seno za tinco
Kolk dnarja dobite novinarji za te zmazke?
A je dobil tudi kamelkotove prašnike?
Avtorju tega članka: A si ti novinar ali podlež, ki nekaj grozdov poimenuješ "LUKSUZNO DARILO"??? Sramota za novinarski poklic!
Usral se je, da ne bo dovolj klikov, če napiše grozdje, he, he...
Da ga ni sram objavljati take nebluze.... kubina in njena mati sta požrli grozdje. Da se jima zatakne.. Robert pa bi malo pomislil, da otroci s posebnimi potrebami zelo potrebujejo očeta in mamo in da ''ukvarjanje'' s takimi otroci prinese… ...prikaži več rezultate na dolge proge. Ne velike ampak take, da so ti otroci sposobni osnovnih opravil, ko so starejši in ko starši umrejo. Ja, Robi, si izgubil še kakšen % glasov, take novice se ne pozabijo. In morda so redki starši ki vedo kako se razveselijo taki otroci
Bolano , luzer je dobil grozdje, spodaj pa substance. Ali je carina pregledala paket
Hvala, kozlam. Bolje to kot driska.
Bolano,nagnusno,do tle smrdi.
Daj se že ugasni nesposobnež. S svojim "delom" si poskrbel, da imamo ponovno Janšo na oblasti.
Tudi to je res!
poslanec luzer
Jordanija je daleč, zato do tja še nio prišla informacija, da Golob ni več premier in da ne bo nikoli več predsednik vlade.
Ne pravim, da je vlaganje slabo, ampak naredil sem veliko napako, ko sem izgubil svojo naložbo na lažni investicijki platformi. Po prijavi lokalnim oblastem ni bilo odgovora, vendar sem po tem, ko sem se obrnil na to ekipo za upravljanje… ...prikaži več sredste pri Trustwavehackerstech @ gmail com, uspel povrniti svojo naložbo.
Robert uživajte na dopustu, do predčasnih volitev, potem bo spet potrebno zavihati rokave.
Žena te bo zapustila in otroci se te sramujejo, ker si tak bimbo.
Prosim, ne. Dovolj so bila 4 leta.