Da tudi Golobu ne paše Pirčeva, je znano že od začetka njegove vlade Zdaj je prilika, da jo vsaj malo potunka v drek, ki si ga je skuhala sama. Na koncu bo še zanimivo, kdo bo za in kdo proti… ...prikaži veči Pirčevi. Se bo spet skuhala ena nenačelna koalicija.
Golob je uvit,kot presta.In prav je tako.Ni on zastonj dr.Golob.Edini politik,ki je do izobrazbe prišel z znanjem,ne pa po komunističnih vezah,kot taki in drugačni Janezi.
Včasih se vprašamo v naši družbi, kaj se je zgodilo Slovencem v teh 36 letih ? Želeli smo red in standard kot je v Švici dobili pa mafijske posle, mafijske zakone in mafijske združbe. Moram priznat da mi dobro dene,… ...prikaži več če me slučajno kakšen policist ustavi v avtu ali avtodomu in mu pomolim švicarski potni list, ko me ta ogovori angleško, he,he.
Kateri pošten, ugleden, učen človek pa bo šel v politiko? saj ga bodo zgrizli do kosti...desničarji poskrbijo da pošten človek naredi samomor ...
Sončni kralj se trudi delati v senci, itak vsi vemo, da se s pujso pepo nista razumela, zdaj je izkoristil to, da se ji maščuje, to ni skrb za državno varnost, to je njegova prilika, da jo vrže čez rame, ne nasedajte.
Sončni kralj o katerem govoriš ima doktorat in cvenka za tvojih 1000 življenj.Ni on zastonj doktor,za razliko od nekaterih Janezov,ki jim je komunizem podaril šole,danes pa pljuvajo čez ta isti režim,ki jim je omogočil,da so to,kar so.Saj se vidi razlika,ko… ...prikaži več Janez al pa Robert govorita angleško.Točno se vidi,kdo zna govoriti.
Grofiček-mladiček oči, oči mu je tlakoval pot s cvenkom, malo se pozanimaj in ne lapaj, komunizem - cuzializem si pa vtakni v RIT, njegov moto je ; vsi grofički revni, samo mi sončni kralji bogati.
Ti kar opletaj jaz sem ti pa povedal samo tisto,kar je res.Nič se nisem zlagal.Vi desničarji mislite,da ste najpametnejši pa se že vidi po 36 letih,kako pametni ste.In vi ste verni?Nebi rekel,vera ne uči takih nebuloz,ki jih udejanjate pri svojih… ...prikaži več komentarjih.Ali pa vera ni to,kar bi naj bila.
Golob je pa drugi kurac k je nesposoben, oba sta za na Goli otok. Obvezno pa še Pirčeva, tudi ona je za tja. Se vidi da se dogovarjajo, prašiči nagravžni
Golob je zvit ko stara mačka, Z Izraelom se reši Janše z Rusijo pa Musarce,,Ubije dve muhi na en mah, če mu uspe ta manever Na koncu bom še navijal za goloba če se reši onga tipa ki ima 82… ...prikaži veča 82 nepremičn in šivilje pa bom res volil njega
Prašiči so sedaj v dz in parlamentu.
Butnglavci
Da tudi Golobu ne paše Pirčeva, je znano že od začetka njegove vlade Zdaj je prilika, da jo vsaj malo potunka v drek, ki si ga je skuhala sama. Na koncu bo še zanimivo, kdo bo za in kdo proti… ...prikaži veči Pirčevi. Se bo spet skuhala ena nenačelna koalicija.
Ja in zdej bo Janša pojasnu kva so se z Izraleci ''pogovarjal'' na Trstenjakovi?
Janša poslušs mene,, Sedaj ko si na oblasti pošlji goloba u kurac,
Ja pa šiptarje in srbe tud.
Golob je uvit,kot presta.In prav je tako.Ni on zastonj dr.Golob.Edini politik,ki je do izobrazbe prišel z znanjem,ne pa po komunističnih vezah,kot taki in drugačni Janezi.
groff si spet pameten????????? Kako pa veš, kako je golob prišel do izobrazbe, si mu držal svečo???????????????????? Bednik!!!!!!!!!!!
Včasih se vprašamo v naši družbi, kaj se je zgodilo Slovencem v teh 36 letih ? Želeli smo red in standard kot je v Švici dobili pa mafijske posle, mafijske zakone in mafijske združbe. Moram priznat da mi dobro dene,… ...prikaži več če me slučajno kakšen policist ustavi v avtu ali avtodomu in mu pomolim švicarski potni list, ko me ta ogovori angleško, he,he. Kateri pošten, ugleden, učen človek pa bo šel v politiko? saj ga bodo zgrizli do kosti...desničarji poskrbijo da pošten človek naredi samomor ...
Sončni kralj se trudi delati v senci, itak vsi vemo, da se s pujso pepo nista razumela, zdaj je izkoristil to, da se ji maščuje, to ni skrb za državno varnost, to je njegova prilika, da jo vrže čez rame, ne nasedajte.
Sončni kralj o katerem govoriš ima doktorat in cvenka za tvojih 1000 življenj.Ni on zastonj doktor,za razliko od nekaterih Janezov,ki jim je komunizem podaril šole,danes pa pljuvajo čez ta isti režim,ki jim je omogočil,da so to,kar so.Saj se vidi razlika,ko… ...prikaži več Janez al pa Robert govorita angleško.Točno se vidi,kdo zna govoriti.
Grofiček-mladiček oči, oči mu je tlakoval pot s cvenkom, malo se pozanimaj in ne lapaj, komunizem - cuzializem si pa vtakni v RIT, njegov moto je ; vsi grofički revni, samo mi sončni kralji bogati.
Ti kar opletaj jaz sem ti pa povedal samo tisto,kar je res.Nič se nisem zlagal.Vi desničarji mislite,da ste najpametnejši pa se že vidi po 36 letih,kako pametni ste.In vi ste verni?Nebi rekel,vera ne uči takih nebuloz,ki jih udejanjate pri svojih… ...prikaži več komentarjih.Ali pa vera ni to,kar bi naj bila.
groff daj se že enkrat spelji s temi svojimi neumnimi neargumentiranimi komentarji!!!!!!!!!!!!!!!!!
Butn Mici, butn, Butale na kubik!!!
če bi bil golob na oblasti bi musarco zamenjal za kakšnega ameriškega novinarja,, Ja musarca ima veliko srečo da ni golob na oblasti
Golob je pa drugi kurac k je nesposoben, oba sta za na Goli otok. Obvezno pa še Pirčeva, tudi ona je za tja. Se vidi da se dogovarjajo, prašiči nagravžni
Najbolje,da ti vse tri zamenjaš pa stvar rešena.Lahko samo ukinemo državo.
Država je gnojnica, sproducirana da jebe in molze ljudi dokler folku ne poči film
tudi Srbi imajo predsednico skupščine lezbijko ,,Pa kaj če jim paše pa jo naj imajo
Ampak naši 6v koaliciji pa ne marajo LGBT.
In prav je tako, tale LGBT+ bi bilo potrebno ukiniti!!!
Golob je zvit ko stara mačka, Z Izraelom se reši Janše z Rusijo pa Musarce,,Ubije dve muhi na en mah, če mu uspe ta manever Na koncu bom še navijal za goloba če se reši onga tipa ki ima 82… ...prikaži veča 82 nepremičn in šivilje pa bom res volil njega
dobro si napisal, vendar sam veš, da se to ne bo zgodilo.