Slovenija

Golobova "vlada v senci": To je prinesel prvi sestanek

Komentarjev 47
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragster 20:32 22.julij 2026.

Sej so navajeni na senco, so se 4 leta senčil

• antpog 21:20 22.julij 2026.

Nimaš prav! Holob se je štiri leta sončil!

• AnGus 20:43 22.julij 2026.

4 leta niso naredili nič, razen da so zvrtali luknjo v proračun, sedaj pa bi naenkrat delali?! Ne bodo, kakor tudi prej niso!

• atamama 21:22 22.julij 2026.

Golobu predlagam, da si prebere komentar V.Godina in vzame možgane v roke, prizna zakaj je izgubil stolček PV in gre ven iz politike.... ker v takem razmišljanju in bluzenju prišepetevalcev nima prihodnosti...

• Fantodfare 19:09 22.julij 2026.

Fantina je GOTOV odletio je kao usrani golub

• Ender3 19:29 22.julij 2026.

A je spet novi nick neme za Janšev kletni performans.

• broz 21:55 22.julij 2026.

ender3, prav vsak, ki komentira je iz kleti. edini , ki pa dejansko cel dan komentira sta ti , dieta, eee in še enih par vas je. ali je portal vaša last in ne sme nihče nič napisati razen vas?

eeee 07:12 23.julij 2026.

Brogaj se ti zase. A jaz tvoja sranja komentiram? Piši kar hočeš, bmk. Nimam v spomimu, da bi ti kdaj repliciral, razen če nisi eden od tistih trolov z 20 profili.

eeee 07:14 23.julij 2026.

Ah, seveda si. Pred par dnevi si še en profil registriral. Zdaj sem pogledal.

• broz 20:43 23.julij 2026.

eeeee, veseli me, da si tudi ti avstralopitek spoznal, da si zabredel v življneju. včeraj mi je soseda rekla , da je na domači jabljani mošanjčkov, videla neko čudno bitje v krošnji in da ji je požrl vsa jabolka. a ...prikaži veča si bil mogoče ti? pomisli sen na tebe, ki prebivaš na drevesu in rad bi ti pomagal. vem, da trpiš, ker te nihče nima rad in se te vsi izogibajo, ampak tudi ti moraš storiti korak naprej in si priznati, da je s teboj nekaj hudo narobe. piši mi in ti bom pomagal.

eeee 02:46 24.julij 2026.

Kretenoid na roke delani. Koliko ovc si danes pofukal, ti čoban opankarski?

• broz 08:47 25.julij 2026.

primitivni jugović, s tem se ukvarjate vi balkanska zalega , ritopikeci in preprodajalci. potrebno vas je samo popisati in nasvidenje, nazaj v svoje čobansko kulturo.

eeee 10:35 25.julij 2026.

Čefur židovski, samo poglej, kaj vi pošiljate na p3dervizijo. To ste vi, p3derska židovska zalega, ki še pri živalih fukate samo samce, kamelojebec čefurski

eeee 10:38 25.julij 2026.

Vas je treba popisati in počistiti za vselej. Najprej malo tuširanja, da nam ne bo treba prenašati vašega židovskega smradu, peči pa tudi že lavfajo, da vas po tuširanju ne bo zeblo 🤣🤣🤣

• broz 10:40 25.julij 2026.

eee, želim ti pomagati. tradicionalna medicina za impotentne ljudi s pridruženimi boleznimi nima učinkovitih rešitev. v kolikor mi sporočiš naslov ti bom pomagal brezplačno. počutil se boš kot dojenček, nato pričnema z malimi in velikimi črkami, osnovami bontona in predvsem ...prikaži več telovadbo. nikoli ne boš einstein, boš pa normalen , garantiram ti , vsaj na ravni desetletnega otroka. več pa ne gre, ker si zelo poškodovan.

eeee 11:17 25.julij 2026.

pomagaj ti sebi, svinja židovska, posiljevalec ovnov, kozlov in fantkov pa dojenčkov moškega spola. Ženske te itak nikoli niso zanimale, svinja židovska izrojena. In ko jih posilite, jih potem ubijete. 30000 otrok si pobil ti prasec židovski. Vedi, da ti ...prikaži več bo sojeno. Si me prosil, da ti odrežem glavo. Nisem še nobene, ampak tebi bom z veseljem ustregel. In potem ti jo bom zabil v rit, ko si tak ljubitelj anale, prasec p3derski obrezani..

• broz 11:31 25.julij 2026.

ritopikec, au,au, au, še, še, boli...si spet pijan , zguba čobanska, propadli upokojeni jugovič, vsi smo te prečitali in se veselo smejimo...ha,ha, kakšna zguba na sociali si, joj, joj

• Plavi-mil 22:14 22.julij 2026.

"čestitam" zdaj bo lahko obljubljal, obljubljal, obljubljal,.....itak mu ne bo potrebno nič izpolniti.

• Jackd 20:10 22.julij 2026.

Edino kar se Golobova "vlada v senci": pogovarja so laži in kako bi sedaj kradli v senci, ker sredi belega dne ne morejo več.

eeee 22:42 22.julij 2026.

Get a brain, moron.

• Jackd 06:50 23.julij 2026.

eeee ti si eden prvih.

• broz 10:48 25.julij 2026.

eeee je poškodovan, vsi se trudimo da bi mu pomagali, vendar ne sprejema pomoči. težko otroštvo, zlorabljen od očima , se je zatekel k sovraštvu, zlorabam živali, alkoholu.... ni mu pomoči, bojim se za njega in držim pesti.

eeee 11:20 25.julij 2026.

Poskodovan si ti, svinja židovska, posiljevalec ovnov, kozlov in fantkov pa dojenčkov moškega spola. Ženske te itak nikoli niso zanimale, svinja židovska izrojena. In ko jih posilite, jih potem ubijete. 30000 otrok si pobil ti prasec židovski. Vedi, da ti ...prikaži več bo sojeno. Si me prosil, da ti odrežem glavo. Nisem še nobene, ampak tebi bom z veseljem ustregel. In potem ti jo bom zabil v rit, ko si tak ljubitelj anale, prasec p3derski obrezani..

• broz 11:31 25.julij 2026.

ritopikec, au,au, au, še, še, boli...si spet pijan , zguba čobanska, propadli upokojeni jugovič, vsi smo te prečitali in se veselo smejimo...ha,ha, kakšna zguba na sociali si, joj, joj

eeee 22:33 25.julij 2026.

pomagaj ti sebi, svinja židovska, posiljevalec ovnov, kozlov in fantkov pa dojenčkov moškega spola. Ženske te itak nikoli niso zanimale, svinja židovska izrojena. In ko jih posilite, jih potem ubijete. 30000 otrok si pobil ti prasec židovski. Vedi, da ti ...prikaži več bo sojeno. Si me prosil, da ti odrežem glavo. Nisem še nobene, ampak tebi bom z veseljem ustregel. In potem ti jo bom zabil v rit, ko si tak ljubitelj anale, prasec p3derski obrezani..

eeee 22:43 25.julij 2026.

P3derčina židovska, jaz nisem rabil očima, ker sem imel normalno familijo. Tista prasica, ki te je skotila se je pa gonila kot kuzla po vseh mogočih vogalih in kleteh pa zato sploh ne veš, kdo te je zaplodil, ti mešanec ...prikaži več med opico in gnido. Potem si je pa lajdra našla enega sponzorja, ki si ga ti klical papi, on te je pa malo porival v rit in ti je to prešlo v navado, da sam danes počneš isto 🤣

• broz 22:53 25.julij 2026.

eee ,ti si hudo poškodovan, izogibajo se te vsi , ker si skrajno omejen in neuravnovešen. kot si nam zaupal , si imel spolne odnose z očimom in to je na tebi pustilo hude posledice. sedaj potrebuješ mentorja, ki bo ...prikaži več iz tebe naredil pridnega delavca, da boš koristen za našo skupno državo. ne moreš čez noč diplomirati in pozabiti na zlorabe, boš pa cenjen delavec, če boš sprejel, da ti pomagam v preobrazbi.

eeee 23:54 25.julij 2026.

Pridi, svinja židovska. Bomo imeli koline.🌭🌭🌭 Nic se ne boj, bojo košer 🤣🤣🤣 btw, koliko ovc, koz, in otrok si danes pofukal, svinja p3derfilska. Btw, kakšen si ti žid? Delaš na soboto. Niti žid nisi tako kot je treba. Pridi, ...prikaži več svinja židovska. Bomo imeli koline.🌭🌭🌭 Nic se ne boj, bojo košer 🤣🤣🤣 btw, koliko ovc, koz, in otrok si danes pofukal, svinja p3derfilska

eeee 00:37 26.julij 2026.

P3derčina židovska, jaz nisem rabil očima, ker sem imel normalno familijo. Tista prasica, ki te je skotila se je pa gonila kot kuzla po vseh mogočih vogalih in kleteh pa zato sploh ne veš, kdo te je zaplodil, ti mešanec ...prikaži več med opico in gnido. Potem si je pa lajdra našla enega sponzorja, ki si ga ti klical papi, on te je pa malo porival v rit in ti je to prešlo v navado, da sam danes počneš isto 🤣

eeee 00:42 26.julij 2026.

Na katerem sekretu te je tisti kuzli zaplodil polopičnjak? In to v rit!!💩💩💩 pa ti si medicinski fenomen. Križanec med kuzlo in polopičnjakom, pa še iz riti skoten. In to kar v 30 izvedbah. Treba obvestit BBC, bodo prišli snemat dokumentarec

• Janez11 19:05 22.julij 2026.

V senci Karigadorja

• slovenski3 18:54 22.julij 2026.

Ko je bil Golob še premier, naj bi si imenoval vlado v senci, da ne bi tako množično streljal kozlov.

• Ender3 19:33 22.julij 2026.

Ko je bil Jajoš v opoziciji ni čakal 100 dni kot politični fair play..

• slovenski3 05:11 23.julij 2026.

A sploh veš, o čem govoriš? Kdo, ki se ceni in kaj zna, bo pa šel v njegovo senco? Tip je popolnoma nesposoben, na soncu in v senci, kar je dokazoval štiri leta.

eeee 22:34 22.julij 2026.

Vlada na soncu je bila razočaranje. Zakaj naj bi bila ta v senci kaj boljša?

• matej572 23:00 22.julij 2026.

To je vlada na kurcu,ne v senci,fuj.

rajko55 06:40 23.julij 2026.

Daj spelji se govno lažnivo, narcisoidno...zblojeno.

• slovenski3 05:36 23.julij 2026.

Še indoktrinirani Ender3 trdi, da je bilo dovolj in preveč. Golob je že bil trikrat predsednik vlade: prvikrat, zadnjikrat in nikoli več.

• Paark 07:08 23.julij 2026.

Koga briga tta Golobova usrana vlada. Eni bi jo radi čim prej pozabli, ker je naredila toliko škode

• Dieta 14:10 23.julij 2026.

janša bo vseeno počel in jih že počne svoje umotvorine. Najprej si je hrbet pokril s prepovedjo preiskave Black Cube, nato po svoje prikrojil državni budžet, da bi prikazal težke izgube in na koncu še enkrat prikrojil, za zmago s financami.

• Marija01 03:36 23.julij 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 2.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +228 90 44 79 15

• Dieta 14:13 23.julij 2026.

janša je poklicni lažnivec. Imamo tri dokaze. V politiki je vodja SDS od prevzemaSDS, izgubil je tri tožbe krivih obtožb, javno vsem v SLO je lagal glede Black Cube.

• Ender3 19:36 22.julij 2026.

Ni treba hitet. Trenutna vlada bo kmalu sama v senci. Že v samem začetku nima prave podpore ob tem, da ji le ta že pada..

eeee 22:41 22.julij 2026.

Optimizem je brez osnove. Jajo ima dovolj glasov za vladanje in samo to šteje. Javnomnenjska podpora je brezveze. Politika se nanjo spomni kaksnega pol leta ali še manj pred volitvami, do takrat pa se ji jebe, kaj si mislijo volivci. ...prikaži več In to velja za popolnoma cel politični spekter.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.