Slovenija
812 ogledov

Na vrhu ostaja Pirc Musar

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 08:20 17.november 2025.

Kogar vprašam, nihče ne mara musarce. Tudi jaz ne. Tako da modiana samo naklada. Kao je sploh lahko predsednica, ki je kradla rdečemu križu? Beda.

rajko55 08:51 17.november 2025.

Res zanimivo....niti nikogar ne poznam, da bi jo volil. Za kriminalca holoba še najdeš koga, ki prizna da ga je volil....za pepo pa nikogar.

• tinto 09:35 17.november 2025.

tudi jaz je nisem volil po mojem so jo volili vsi v žabljaku,.

• munja 17:19 17.november 2025.

Tudi jaz je nisem volil.

• joze5827 08:12 17.november 2025.

OLIGARHINJA ne bo NIKOLI moja predsednica. Kako je jemala rdećemu križu, pa revica je vzela kar 70000 eur našega denarja na RTV, ker ni bila izvoljena, obogatela na skrinosten način, niti 5000 podpisov ni mogla zbrat nato pa čudežno zmagala.

Garancija 08:33 17.november 2025.

VOJNI VETERAN Nekoč se je boril za Slovenijo, zdaj po vodo hodi na britof Janez Tagica v bližini romarskega središča živi v nečloveških razmerah. Nekoč se je boril za Slovenijo, zdaj ga obdajata smrad in plesen.Nataša a kaj prebereš to,te ni nič sram

Leon 08:10 17.november 2025.

Statistika govori ,da v Sloveniji ljudje jedo segedin golaž....tako eni jedo meso ,drugi pa zelje...to sem slišal pri starejših.

• ferdopis59 11:47 17.november 2025.

Ko Novinaski komentatorji nepišejo o nekaterih politčnih osebah in niso izspostavjene javnosti jim se dvigne "priljubjenost". Poglejmo si "vrhunsko" izbiro sluvenski volilcev: Nataša Pirc Musar, Matjaž Han, Urška Klakočar Zupančič, Marta Kos in Anžeta Logarja (prvih 5. na lestvici). To ...prikaži več je slovenska smetana politike, mnjaka še samo Golob, ki ima posebno lestvico priljubljenosti.

• munja 17:21 17.november 2025.

Ja, to je smetana, ampak pokvarjena in neprebavljiva!!!!!!!!!!

• munja 17:18 17.november 2025.

Te ankete so sama laž in nič drugega!!!!!!!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.