Slovenija
6492 ogledov

Golobu se lahko smeji

Komentarjev 37
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Slayer 07:00 29.september 2025.

Meni se smeji, ko preberam vaše nekredibilne članke!!!

NickMason. 15:17 29.september 2025.

Potem ti gre bolj na jok vse skup🤣

Slayer 19:33 29.september 2025.

A veš da včasih pa res ne vem, ali naj se smejem ali jokam :D

• Nevica 05:30 29.september 2025.

Če ljudje ne podpriajo vlade, potem tudi goloba ne! Državo je podražil za 70% od leta 2020. In prosim lepo, imamo zato vsaj boljše zdravstvo? - za ta denar bi pri nas lahko delali najboljši zdravniki na svetu - ne ...prikaži več pa da zapiramo urgentne centre, ne moremo kupiti dveh solidnih reševalnih helikopterjev, a financiramo HAMAS, ki bo izplačal 120 milijonov EUR teroristom izpuščenim iz zapora in tako naprej....Bravo!

• atamama 06:36 29.september 2025.

Na žalost je ''podturica'' Loredan dvignil stroške zdravstva. Vendar ne za materiale temveč zgolj za plače.

• joze5827 08:20 29.september 2025.

Pri skoraj vsaki anketi podpora raste ali vladi ali stranki. Seveda je to laž. Delam v javnem sektorju in ne poznam več človeka, kateri bi volil Svobodo ali Goloba.

Garancija 08:35 29.september 2025.

Kaj delajo mediji iz vas budale

• ferdopis59 07:34 29.september 2025.

besede, besede so same laži.

• Soljatar 10:30 29.september 2025.

morš bit res zabit do amena, da boš podprl goloba zarad ene kurčeve božičnice, ki je na konc sploh ne bo... po drugi strani ti pa nabije tolk davkov, da jih 3 božnice ne pokrijejo....fak kakšni idioti žvijo v tej ...prikaži več državi, to je sramota...

• Paark 11:54 29.september 2025.

Saj Goloba ne bodo, ampak nov obraz, novo upanje.. kot vedno staro ozadje.. Prebelica al kaj ze je

• Ender3 22:52 28.september 2025.

Rezultati Anket so brez prave vrednosti, kar pa ne pomeni, da jih STA ne hiti objavljati..Sramota je kaj počnejo na tej agenciji..

• matermila 08:36 29.september 2025.

Če mu je podpora zaradi populizma zrasla, je to samo dokaz, da so Slovenski volivci butli.

• Paark 09:51 29.september 2025.

Dokazali so že novembra 2022 na referendumu za ministrstvo

• Janez11 11:20 29.september 2025.

Če bebava raja hoče to, kar imamo skrajno prodžihadistično, nesposobno, nemoralno vlado pa naj jo imajo. Jaz osebno nisem nikoli nič direktno dobil, verjamem da v javni upravi pa je fajn, kjer je edini karierni kriterij "antijanšizem". Smo pa videli ...prikaži več kako so sesuli državo , ki je bila v času Janše med prvimi po vseh kazalcih sedaj pa smo zadnji. Gospodarsko, infrastrukturno razsuta Slovenija, ki jo prehiteva Hrvaška

• joze5827 11:10 29.september 2025.

Jo ni stvari, katera se me ne bi sfižila. Človek je popolnoma nsposoben in VI nekateri mu ploskate.

karjola 21:03 28.september 2025.

pop tv je v lasti madžarov ki so tudi skrajni desničarji....

• Ender3 22:49 28.september 2025.

Neuradno so po mnenju SDS bolj levi, v praksi pa projanševski. Nikdar ne pozabijo postaviti janšiste v prvi plan. Živijo od komercijale in njihovega denarja a ni dvoma da jih tudi sekta SDS hrani.

• matermila 08:34 29.september 2025.

Si prava karjola, lastniki POP-a so Čehi in ne Madžari.

• matermila 08:35 29.september 2025.

O enderju pa ni vredno izgubljati besed.

• Paark 09:54 29.september 2025.

Karjola ti se kar karjole drži

• h4ck3r 08:46 29.september 2025.

Torej lahko sklepamo da 17,1% volilcev ali sedaj živi bolje, torej so nekje pri jaslih ali nezaposleni ali pa so nezmožni priznati lastne napake in se tako še vedno oklepajo floskule "samo da ni Janša". Sicer mi ta božičnica osebno ...prikaži več prinese kar lepo ugodnost, pa čeprav samo kot davčna olajšava, mi pa na kraj pameti ne pride da bi volil Goloba ali pa Janšo, pa čeprav mi bi njegove davčne ugodnosti, ki so bile predvidene, JA SLOVENCELJNI GOLOB JIH JE IZNIČIL, dolgoročno bolj ustrezale.

• GarBollo001 11:48 29.september 2025.

Inštitut za raziskovanje trgov in medijev Mediana je raziskavo za POP TV izvedel med 22. in 25. avgustom na reprezentativnem vzorcu 705 polnoletnih prebivalcev Slovenije. 705? Se delate norca? Na kateri veselici so jih pa anketirali?

• Sarko Sarko 12:09 29.september 2025.

plačana anketa, kdo bo volit te leve golobiste

• ToSmJest 12:09 29.september 2025.

Golobu se smeji že od faksa dalje. Imel je lažji program, saj mu ni bilo treba delati izpita pri prof. Poberaju, ki je bil krivec za 80% osipa študentov iz druge polovice abecede. Golob čisto po sreči ne sodi v drugo polovico.

• Plavi-mil 14:36 30.september 2025.

Samo enkrat me je Mediana kontaktirala že pred leti, napačni odgovor, nikoli več, toliko o njenih anketah.

• Jernej65 00:39 29.september 2025.

Kolikor je meni znano, še nikoli v zgodovini SDS pred volitvami ni imel tako nizko podporo, kot jo ima sedaj. Ker pa na volitvah vedno dobi še manj, bo pa že kar kriza. Mogoče mu pa čez 8 let že ...prikaži več v parlament ne bo uspelo prilesti. Ko gledam njegove volilce pred sodiščem v Celju, so v glavnem presneto v letih in jih kar dnevno pobira, novih pa ni. Janez prihajajo še bolj temni časi zate.

torolino 06:55 29.september 2025.

Nisem levi, nisem desni sem neumorni kritizer. Aktiviraj se vseznalec, pametnjakovič!

• Jernej65 08:10 29.september 2025.

Nisem Janšist, to je najbolj pomembno.

Slayer 10:11 29.september 2025.

Si pa zrel za Polje!!!

• Jernej65 10:42 29.september 2025.

A ti si že tam, a te fejst tepejo?

• Paark 11:59 29.september 2025.

2020 je Janša prevzel vlado, ker so te levi Šarci brcnili v rit oz. mislim, da v glavo

• Jernej65 13:48 29.september 2025.

In Janša je zajebal vse, kar se je zajebati dalo, Šarca pa nikoli nisem volil.

• Paark 20:10 29.september 2025.

"Levi Šarci", to zajema celotni levi šmorn, ki vam pere možgane in vas ima za norca... Popolnoma isti šmorn ti vlada zdaj!

• Jernej65 23:25 29.september 2025.

Paark, nikoli nam ni šlo bolje, kot nam gre sedaj. Ta vlada se je končno lotila reform, tudi tistih nepriljubljenih. Nikoli me nobeden ni imel za norca, kot ima Janša za norca vas Janšiste. Upam, da bo Golob zdržal in ...prikaži več da končno tudi na levosredinskem polu dobimo politika, ki bo lahko zmetal vsa polena, ki jih Janez nastavlja vsa ta leta pod noge, točno temu Janezu v obraz. Janša pa naj gre v penzijo, k svojim stricem iz ozadja, njegov rok trajanja je potekel.

• Paark 06:56 30.september 2025.

Sory, mi je že tvoj prvi stavek vse razjasnil. Hvala, da si mi odprl oči

• Jernej65 08:21 30.september 2025.

Nekaterim je res treba odpreti oči. Če ti gre slabo, si pač sam kriv in ne vlada, ker priložnosti je dovolj, kdor hoče delati.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.