Slovenija /slovenija/crna-kronika
9744 ogledov

Obsežen požar v Ljubljani: Gori skladišče v BTC

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 15:41 14.december 2025.

Žurnal24 ima fotografa....a z iPhonom? Samo vprašam...

• mateja04 13:20 14.december 2025.

Slučaj???

• Idioti 15:17 14.december 2025.

Jebal vas BTC in Jarše . TelI MUSLIMANSKI PREBEŽNIKI , KI FOTOGRAFIRAJO IN POROČAKO , SPLOH NE VEDO KJE SE NAHAJAAJO !! To skladišče je lahko samo na Letališki cesti in nikjer drugje . Ljubljansko letališče pa ni bilo nikoli ...prikaži veči v Jaršah ampak POLJU !

• EKVILIBRIJ 16:11 14.december 2025.

Je tako " - https://sl.wikipedia.org/wiki/Letali%C5%A1%C4%8De_Polje

• tinto 15:49 14.december 2025.

Ko so slovenački komunajzeri se vozili na božjo pot z vlakom na Dedinje, so na žel postaji v ljubljani se zbrali vsi črno oblečeni s partijskimi zastavami in ko je prišel partijski sekretarček so vsi pokleknili in začeli peti Druže ...prikaži več tito mi ti se kunemo. Ja to je bil HEC vam povem ,, potem so šli v gosjem redu na vlak kot kakšne ovce in peli pesem Yugoslavijo,, Ko so pa prišli na vlak pa je odprl vsak svojo flašo žganice in so bili do Zagreba že vsi pijani, ko svinje.

• MarkoSkače 15:56 14.december 2025.

Očitno si se tudi sam kljanjal partijskim sekretarjem, z njimi prepeval in se nažiral žganjice, da si o tem tako podrobno seznanjen... Se pa danes vidi, da ti je tista žganjica močno skravžlala podstreho!

• Jernej65 16:27 14.december 2025.

tinto, isto nekateri sedaj slavite svojega maršala Tvitota in se mu klanjate. Zadnji ostanek komunizma.

• tinto 17:19 14.december 2025.

Točno tako dragi moj MARKO SKAČE jaz sem pa te videl na ajzenponski postaji ko si klečal in pel pesem druže tito mi ti se kunemo,,, Je bilo zanimivo ko ti ga je en parijski sekretarček gurno od pozadi, nisi ...prikaži več ničesar rekel samo pel si bolj počasiiii DRUŽEEEEEE Titoooooooo sekretar me nabija u rito

• Jernej65 17:21 14.december 2025.

Diktatorju Titu se nisem nikoli klanjal in se tudi maršalu Tvitotu ne bom. Si se uštel.

• Jernej65 17:23 14.december 2025.

To kar namenjaš meni, se je pa dogajalu tvojemu maršalu Tvitotu, ko je bil mlad, dokazano.

• Jernej65 17:27 14.december 2025.

tinto, sem spregledal, da je bilo namenjenu nekomu drugemu.

• MarkoSkače 00:00 15.december 2025.

tinto, ne sekiraj se, se pač lahko pohvališ, da si imel partijskega sekretarja v riti, to se ne more vsak, he, he...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.