Svet

Gorica: V trgovino vstopil kar z mačeto

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 21:15 12.september 2026.

ja in pa kajm šel kupit kokos, pa je sabo vzel orodje za odpret. in !? ko pa prideš na blagajno v štacuni z nožem dolgim 30 cm ki si ga vzel z police da bi doma si razrezal kos ...prikaži več mesa atud pokličejo policijo? pa veste kako lahko s takim nožem koga štihneš. p.s. v premnogih slovenskih prodajalnah prodajajo fest uporabne frače. tudi v trgovinah s turističnimi spominki. kupiš, vzameš kamen s bankine in - puf je luknja v obcestnem znaku- pa v kakšni glavi tud lahk . in ? se kdo s tem ubada?

• maček 22:35 12.september 2026.

Debilni kreten,ni dvoma.

• damjan01 20:07 12.september 2026.

oh jih imajo tam črnci maroko albanezi naši šiptorji pa bosanci pa serbi

• Ender3 22:29 12.september 2026.

Pri nas pizdarije povzročajo samo janšisti.🥸

• Markovickiscic 20:49 12.september 2026.

Finančna goljufija je lahko uničujoča izkušnja; ob izgubi težko prisluženega denarja se človek počuti povsem nemočnega. Tudi sam sem šel skozi to in nisem vedel, kako naprej. Naposled sem se obrnil na Trustwave.Cyberdefense@gmail.com; preučili so moj primer in me vodili ...prikaži več skozi postopek povrnitve sredstev. S svojo strokovnostjo so mi povrnili tako denar kot upanje. Če ste postali žrtev goljufije, ne obupajte – preden se vdate, poiščite strokovno pomoč, tako kot sem to storil jaz.

pipinerazzurro 22:24 12.september 2026.

Gorica. Naključje? Vemo, kako blizu multikulti ITA scene je to. Ampak psssst. Moški? Torej tukaj niti Slo državljani niste mogli napisat...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.