Slovenija
78 ogledov

Gorška za prekršek opozorili

Komentarjev 38
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 10:24 02.februar 2012.

Ja in zakaj ga nebi zamenjali ? Povej en razlog ?

• xy 10:46 02.februar 2012.

Oneše premal

• Trsten 12:49 02.februar 2012.

xy; nabaviti je potrebno več vodnih topov, da bodo tvoji prijatelji lahko razgnali demmonstrante. Verjetno si ti rezervni policist. Kmalu nas boš lahko garbal, ker bo rednih garbačov premalo.

• Trsten 12:51 02.februar 2012.

Policisti ščitijo svoje in cigane.

• Trsten 13:02 02.februar 2012.

xy: tehnično ispravno vozilo brez veljavnih dokumentov ne velja nič. Pojdi v banko dvignit denar s potečeno os. izkaznico.Goršek bi moral svojega pucflekarja nagnati pregledati avto preden se Goršek pezdetek odpelje.

• sam-svoj-gospodar 07:50 01.februar 2012.

Upokojitev uslužbenca je bila tako nepričakovana, da jim do sedaj še ni uspelo najdi zamenjave. Bravo naši!

• graff 08:08 01.februar 2012.

Resnica je povsem drugje. Policija je v finančnem bankrotu, de facto. Že konec minulega leta bi skoraj ostali brez plač. Že dolgo ni denarja za redno servisiranje vozil, ni denarja za popravila vozil, ni denarja za nakup nadomestnih delov ali ...prikaži več novih vozil, umetno podlajšujejo življensko dobo že zdavnaj odpisanim vozilom, ki so v katastrofalnem tehničnem stanju, nevarna in neprimerna za uporabo v prometu. V policijskih garažah stojijo skoraj nova vozila za ,,scheengensko,, mejo, ki jih je sofinancirala EU in katere je ,,STROGO,, prepovedano uporabljati za redne policijske naloge, razen za ,,scheengensko mejo,,!! Nekateri poznavalci pravijo, da slabše ni bilo še nikoli in vedno kadar je vladala SD, jo je policija v samostojni Sloveniji fasala. To se je poznalo za časa Drnovška, izredno se je stuacija poslabšala v času Bohinca in Viranta. Sindikatom so zamašili usta, enega so podkupili drugega na grob način utišali, za vsem pa stoji POLITIKA, ki se nevarno igra z varnostjo države.

• juventus1897 14:06 01.februar 2012.

Danes dopoldan so ustavili policaji. Pri zavijanju na levo sem prevozil neprekinjeno črto. Da viditite to reakcijo policije: tako so se zakadili za mano, pa lučke in sirena...imel sem občutek, da sem nova zvezda filma HITRI IN DRZNI! O kakem ...prikaži več opozorilu ni bilo govora, še več: policistka me je vprašala če se norca delam iz Cpp-ja. Pa je takoooooooj, brez pomislekov, napisala plačilni nalog za 200 €!

• ephor 18:40 01.februar 2012.

"al pa na primer ko policisti pretepejo osebe zato da iz njih izvlečejo lažno priznanje potem more pa še pretepena oseba podpisat papir da je kao niso pretepli policaji." - prosi tistega, ki ti prodaja take buče, naj ti zrihta ...prikaži več en izvod takega papirja, lepo prosim:):):):):)):

• francek 00:28 02.februar 2012.

VRANA VRANI NE IZKLJUJE OČI. POLICAJI SO RES POSTALI INKASANTI, KI POD PRETVEZO VARNOSTI KASIRAJIN ODIRAJO NAVADNE SMRTNIKE, POMEMBNEŽE PA LE OPOZARJAJO, DVOJNA MERILA PAČ.

• xy 09:49 02.februar 2012.

Ko človek bere tele komentarje, se lahko samo zgrozi koliko primitivnosti je v njih. Samo da je človek policist, bi ga večina kar takoj nekaj obsodila, brez kakeršnih koli dokazov. Drugače pa kot me je seznanil eden od policistov velja ...prikaži več za vsa vozila policije :1. cestina je plačana 1 x letno za vsa vozila Policije2. vsa vozila so zavarovanaprek javnega razpisa na 1. polici 1x letnoPoleg tega sigurno Goršek ni imel starega vozila vozila (tehnični pregled vozila se opravili prvič po 3 letu starosti vozila).Če je to res je imel Goršek tehnično izpravno vozilo, ustrezno zavarovano (skupinska polica) in plačane prispeveke za cestnino. Se pravi da je policist, ki mu je izrekele opomin ravnal v skladu z zakonom. Nekateri samo čakajo na najmanjšo napako Gorška da bi ga zamenjali, kadrovski cunami se približuje.

• graff 16:11 02.februar 2012.

Ta zgodba ima še tretjo dimenzijo, interes????Nekdo v politiki, morda simpatizer ali karierist v novi vladi ga je imel, da je službene podatke z videom vred, varovane, spravil iz policije v javnost. Žurnal (pa tudi POP TV) sta ravnopravšnja za ...prikaži veča take igrice v ozadju, od koder smrdi po politiki, ki išče najprimernejši način in vzrok, kako se znebiti prvega moža policije. Javnost, zameglejena uma in napumpana od izbranih novinarjv pa šimfa in pametuje tu spodaj in po drugih medijih, do onemoglosti, kot krdelo mrhovinjev.Nekam znani so mi časi linčev.

• One 10:10 01.februar 2012.

Poznam pa jaz nekega policista,ki mi je napisal kazen. Dejstvo je,da vi policisti nas navadne državljane jebete v glavo, dobesedno. Ne krivim zdaj vas, ampak vec kot 90% je takih. Recimo,da bi se prpelu kak politik,bi blo pa isto kot v zgornjem članku.

• graff 08:48 01.februar 2012.

Beda tega komentarja in avtorja je samo v tem, da pozna policista iz prometa, o ostalem nima pojma, le da spušča meglo kot Viirant, Herminca in Krebsova.

• MK 08:24 01.februar 2012.

ja tko je dragi moji, če se v javni upravi ne zaposluje. ljudi se ne nadomešča dela je pa enako ali še več v teh kriznih časih in potem je še manj narejeno, ker pač eni izgorevajo in prevzemajo delo ...prikaži več še tistih, ki jih ni več, kar pa se pač ne more narediti se pa ne naredi. zelo enostavno. če boste plozali o 30% preveč javnih uslužbencev boste pa videli kako veliko bo narejeno.pa še to: večina javnih uslužbencev, ki dela, so plačani od 800-900 eur zato o kakšnem luksuzu ne nabijajte.

• graff 08:47 01.februar 2012.

V javnem sektorju je 50.000 ljudi preveč, a semkaj ne sodi policija, ki jo je bistveno manj kot leta 1991, ko je bilo javnega sektorja okoli 70.000 danes pa 170.000. Teh stotisoč se je nakotilo skozi politiko in javni sektor ...prikaži več je parkirišče kadrov političnih strank. Zadevo prikažejo tako, denimo na POP TV, kadar imajo temo o preveč zaposlenih v javnem sektorju, se na zaslonu pojavijo policisti na ceti, ko ustavljajo promet. Gre za skonstruirano provokacijo, ki se danes že odraža v realnem stanju in dogajanju v Policiji.Predlagam, da se ustanovi pogrebni odbor policije, ki naj ga vodi VIRANT , poslovilni govor naj pripravi Pahor s pomočjo Zagajskega, krmilo policije v času pogrebnih svečanosti pa naj prevzameta dva , znana po spuščanju megle v predvolilnem času, Hermina Krt, ki je v TRSU razlagala, da bo ukinila ministrvo za notranje zadeve in policijo vključila med javne delavce ali sektor, svetovalec pa je Hanžek, s svojimi retoričnimi smešnicami.

• secufin 13:04 01.februar 2012.

G. Goršek bi kot "prvi" policist moral odstopiti in to takoj! Sam se ne spomnim kdaj bi mi policisti izdali opomin, ampak mi napišejo položnico za vsak, tudi najmanjši prekršek. Glede komentarjev o šteivlu policistov pa ...prikaži več samo to. Slovenija je v EU tretja po številu policistov glede na število prebivalcev! 1. Grčija, 2. Španija, 3. Slovenija! Tako imamo v sloveniji enega policista na 213 državljanov, v Avstriji enega policista na 500 državljanov in na Finskem enega policista na 700 državljanov! To je tudi približni vrstni red bankrotov v EU! Zakaj? Zato ker imamo najbolj megalomansko javno upravo v EU (če odštejemo Grčijo).Odvisno pa je tudi, kolikšen je IQ policista ki te obravnava! S tem ne mislim nič slabega, vendar je pa v slovenski Policiji vse preveč takih policistov, ki v policiji nimajo kaj iskati! Zato pa ima policija takšen ugled, kot ga ima in kot si ga zasluži!

• xy 10:56 02.februar 2012.

Ja in zakaj ga bi zamenjali ? Povej en razlog ?Eden je verjetno ta ker se je tvoj prijatelj diler z cliotom zaletel v policijsko marico.Politika naj da roke stran od policije pa naj bodo to rdeči, beli ...prikaži več ali koderlajsasti.Policiji naj da politika le sredstva in pogoje za normalo delo, brez navodil da mora Policija polniti državni proračun, pa bo Policija 100 x bolj strokovna in uspešna.Pa tud tvoj prijatelj se nebi zaletel v policijsko marico, ker bi že sedel na Dobu.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.