V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR.
......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
On ima za Triglav vamp od babe, gor spleza v japankah, ji zarije kramp med špeh, spije piksno piva med tem ko se pozibava in ko ima ona dost tega jebanja, zibanja, ga zabriše ob poden, da pokajo šajbe pri sosedu
Ni panike, samo zaračunat je treba in je zadeva rešena. Reševanje v gorah je storitev tako kot pedikura/manikura...
Razen plačila vseh stroškov bi takim morali vsaj par jurjev kazni nabit, da se nekaj naučijo. Brez finančnih posledic ni učenja za večino.
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
v kopalkah pa bos ... v planine
nič posebnega, deklini je postalo dolgčas, pa si je zaželela moške družbe.
Takšno je stanje v Julijcih ko pridejo Čehi ? Napijejo se ga in potem norijo po gorah .
solton, ko je naš 59 letni reševalec mađarona reševal, je umrl ampak mađar je pa bil rešen, gorski reševalec pa 1. dan v penzjonu !
jaz sem šel v japankah na triglav brez problemov.
Kako si šel pa dol? 😂😂😂
On ima za Triglav vamp od babe, gor spleza v japankah, ji zarije kramp med špeh, spije piksno piva med tem ko se pozibava in ko ima ona dost tega jebanja, zibanja, ga zabriše ob poden, da pokajo šajbe pri sosedu
Mi Slovenci, tapravi, recemo japonke in ne po cefursko japAnke, sve jasno!?