Res pameten dečko ! Po sexu preverit ali je kondom cel ! Takrat je itak že prepozno ! Upam, da ne popije kar je v kondomu. Ali pa je to samo za prepoznavnost.
Dejstva: 56-letni gospod izgleda slabo ohranjen. Dvomim, da ima/je imel tako izbiro žensk, kot želi prikazati. Deluje obupano. Po eni strani stalno nekaj jamra, po drugi se baha. Nima takega intelektualnega ali svetovljanskega dometa, kot misli, da ga ima. Z… ...prikaži več načinom puhloglave instagram/tik tok influenserke bo izjemno težko dobil kakšno žensko, ker ženske njegovih let to odbija (ni marriage material), mlajše pa spominja na fotra v začetku pubertete (ni niti f* material). Ata, pamet v roke!
Za bruhat novica,ko je to?
Kaj pa je tukj za bruhat?
Ma ti.
Koliko vam je plačala njegova mama?
Bog ne daj, da bi moja mama videla ta članek.
Ko nekdo "rabi" pozornost 😎 izpostavlja sebe in druge 🥺 ne, da bi pomisli ali mu to prinaša koristi ali škodo🙄 Skratka egoist 🤐
Če bi bil egoist, potem bi zelo rezmislil ali mi to prinaša škodo. Tako pa nič n razmišljam.
Zafrustriran tip do konca. Temu ni pomoči.
Njbrž, da mi res ni pomoči.
A ga napihne prej, al pol?
Kam ga pa ti natakneš?
KO je končano ga napihnem.
Pretresljiva zgodba? Novinarček, kaj ga biksaš.
Kje ste spet tega cepca najdli??? Dans je itaq njegov dan in bo bluzu po paradi!
Prav imate. Dnes greva s prijatljem Silvotom na parado. Sem to že zjutraj objavil.
Res pameten dečko ! Po sexu preverit ali je kondom cel ! Takrat je itak že prepozno ! Upam, da ne popije kar je v kondomu. Ali pa je to samo za prepoznavnost.
A daj no Tomaž :)... napihovanje polnih kondomov :)
Pa še to: itak ne more biti res, da po "akciji" napihuje kondome. Gospod ne deluje kot nekdo, ki bi sploh imel kaj akcije, razen če jo plača.
Zdaj mu tri diskote ne bi pomagale, da pihal balone, bumbar...
Dejstva: 56-letni gospod izgleda slabo ohranjen. Dvomim, da ima/je imel tako izbiro žensk, kot želi prikazati. Deluje obupano. Po eni strani stalno nekaj jamra, po drugi se baha. Nima takega intelektualnega ali svetovljanskega dometa, kot misli, da ga ima. Z… ...prikaži več načinom puhloglave instagram/tik tok influenserke bo izjemno težko dobil kakšno žensko, ker ženske njegovih let to odbija (ni marriage material), mlajše pa spominja na fotra v začetku pubertete (ni niti f* material). Ata, pamet v roke!
Joj...daj naslov, ti pošljem balone za vodo, pa napihuj.🙈