Sem zaskrbljen, ker mi Vonta, oprostite v svoji vnemi izkazuje nekakšen fanatizem, ki je v Svobodi že kar uzakonjen s fašistično besedo 'očistitii ', pa je jasno, da tega opozicuja ne more poslušati. Lepo pa ni, sramota pa seveda je,… ...prikaži več je, bi z besedno igro rekli Prleki, da nam morajo negdanji zavojevalci, - Madžari, finansirati neodvisne medije, pravzaprav je kar smešno.
Nikakor ne odobravam nasilja in groženj, če so resnične, ampak Vonta, vseeno se malo zamisli nad svojo vzvišenostjo, oholostjo in arogantnostjo, ki je nepotrebna. Se da tudi drugače delat, a ne?
Potem je pravično in prav, da se tudi mediji, ki so pod kontrolo druge strani, umaknejo iz javnega proračuna. Država mora podpirati vse ali pa naj bo vse na prostem trgu.
Take maso je težko zgrešiti.Vse si je zakuhala sama,s svojo mržnjo.Ni je Demokracija zastonj oblekla v nemško oficirsko uniformo.Vidi se da je delala na javni TV.
Mene pa zanima zakaj na levi strani ni lepih bab
So tak grde da od njih niti bureka ne bi kupil
debele in zabuhle pa tako da potrebuješ moped da se okoli njih zapelješ
Ali sta mogoče tudi vidva ender3 in mihal v kakšni sekti, ki ima svoje pračloveške poglede ba družbo??? Pa še nekaj kaj vas toliko skrbi tujina če pa imamo problemov čez glavo in na pomalem teče voda v grlo.!
Sem zaskrbljen, ker mi Vonta, oprostite v svoji vnemi izkazuje nekakšen fanatizem, ki je v Svobodi že kar uzakonjen s fašistično besedo 'očistitii ', pa je jasno, da tega opozicuja ne more poslušati. Lepo pa ni, sramota pa seveda je,… ...prikaži več je, bi z besedno igro rekli Prleki, da nam morajo negdanji zavojevalci, - Madžari, finansirati neodvisne medije, pravzaprav je kar smešno.
Sramota je ,da se fašistični mediji lahko nekaznovano in javno objavljajo na slovenski medijski sceni. Kje je zakon o medijih?
Za komunistične pa ni problema ane?
Nikakor ne odobravam nasilja in groženj, če so resnične, ampak Vonta, vseeno se malo zamisli nad svojo vzvišenostjo, oholostjo in arogantnostjo, ki je nepotrebna. Se da tudi drugače delat, a ne?
Kakšni ostrostrelci in bombaši ? Pljunek na Grimsovega Brankota je bilo teroristično dejanje vsega obsojanja vredno !
Tok kot je janša aroganten in pokvarjen, ni nihče v tej državi. Dejansko navija za genocid!
miha, je nekaj takšnih, ki prekašajo JJ v pokvarjenosti, pa še v čem, samo ti imaš levuharske plašnice, pa tega me vidiš.
Vonta, vse se vrača, vse se plača, karma te bo slej ko prej doletela za tvoja pokvarjena dejanja in prav je tako.
Potem je pravično in prav, da se tudi mediji, ki so pod kontrolo druge strani, umaknejo iz javnega proračuna. Država mora podpirati vse ali pa naj bo vse na prostem trgu.
Kako to misliš ,da mora država podpirati vse ? Kaj pa zakon o medijih ? Nisi bral .
Sem bral. Za naše ja, za druge ne.
Mene bolj zanima, kje jaz lahko normalno prekinem rtv prispevek, ki ni prispevek ampak obvezna naročnina?
Nemogoče, to je dosmrtni prisilni davek. RTV naročnina je enako, kot bi šel v trgovino, ne bi kupil nič, na blagajni pa bi moral plačati 5 kg mesa.
Omara drogirana.
Take maso je težko zgrešiti.Vse si je zakuhala sama,s svojo mržnjo.Ni je Demokracija zastonj oblekla v nemško oficirsko uniformo.Vidi se da je delala na javni TV.
Ni to ne vem kaka grožnja, dokler ti ne grozijo bazuko. Tak si debela da, te na pol pijan lovec vstreli brez dalnjogleda.
Janševi ste res pokvrjeni primitivci in hvala ker to potrjuješ!
mihail, jedi govna.
Mene pa zanima zakaj na levi strani ni lepih bab So tak grde da od njih niti bureka ne bi kupil
Saj je ni treba glih ubit, to bi bil zločin, s kakim manjšim hamrom narahlo po glavi potrkat, glih tolko, da pride k pameti.
kolikor se spomnim je baje Metod Trobec nategnil kar nekaj Nemških oficirk
Mene pa zanima zakaj na levi strani ni lepih bab So tak grde da od njih niti bureka ne bi kupil debele in zabuhle pa tako da potrebuješ moped da se okoli njih zapelješ
Janševi veseli nad primitivnostjo in grožnjami, zato pa ne smejo nikdar več vladati!
O tem bodo pa odločali volivci, ne ti.
Janeševi poznajo samo nasilje in grožnje. Pač so pokvarjeni primitivci.
Kaj pa češ, so se učili od levuharjev.
Normalno, saj svečenik kulta Princ Teme alias Puklastii pred časom pozval k oborožitvi! Torej se bodo med sabo pobili...samo povem!
Beseda je je NAJMOLNEJŠE orožje!!!
Kaj si pa hotel povedat???
Munja, malo razmisli in poglaj zgodovino.
kaj je to "najmolnejše" orožje?? Te besede v zgodovini nisem zasledil.
Kučan iz ozadja?
Kučan je sploh ne pozna.
A sanjaš kučana ? A si, saj veš kaj ?
Pod javno kritiko in v svoji nemoči so sposobni vsega proti vsakomur. Tako se sekta loči od dugih političnih igralcev in nasprotnikov.
Butl si in butl boš ostal.
Sekta je ogabna in zgleda tudi vedno bolj nasilna. Komi čakajo, da nas podredijo madžarom in izraelu.
Ali sta mogoče tudi vidva ender3 in mihal v kakšni sekti, ki ima svoje pračloveške poglede ba družbo??? Pa še nekaj kaj vas toliko skrbi tujina če pa imamo problemov čez glavo in na pomalem teče voda v grlo.!
Jah, treba je odvračati domače probleme z tujimi. Doma se pa krade pod trenutno vlado kot še nikoli v zgodovini Slovenije in Jugoslavije skupaj.
Halo Bobo, čas je za streznitev in tablete.
Toni, si mogoče pomislil, da imaš sam probleme?
McBobo saj vidiš, da eni (toni, endrek, miha) nimajo s čim razmišljat, zato jim tudi tablete ne pomagajo.
Munja, pustimo jim tablete pa čeprav imajo samo placeba efekt.
V redu, naj imajo tablete, saj tako ne vedo ali jim pomagajo ali ne.