Ne bos verjel, ampak celo jugoviči imajo radi svoje otroke, zato sploh ni nujno, da ima ime i prezime. Lahko ima name in nachame, pa se je babi utrgalo. Dobesedno. Cisto lahko bi bila shizo, ki je nehala jemati tablete.… ...prikaži več Taksni primeri so že bili.
so mi rekli v ormoži ,,da ne smem piti če jemljem zdravila Ker, ko sem trezen sem že kar dober, ko pa pijem in zdravila jemljem pa postanen butast in zagrizen GOLOBIST
Kaj vse ta jodlarska dežela vse ne rodi: Hitlerja, Priklopila…
Fritzla…
Ime i prezime ... mame !!
Verjetno Priklopil?
Ne bos verjel, ampak celo jugoviči imajo radi svoje otroke, zato sploh ni nujno, da ima ime i prezime. Lahko ima name in nachame, pa se je babi utrgalo. Dobesedno. Cisto lahko bi bila shizo, ki je nehala jemati tablete.… ...prikaži več Taksni primeri so že bili.
Ja sam te rofila, ja cu te i ubiti!
Rofile ... tebi manjkajo še najmanj 3 kuglice .. !!!
Dala mu je življenje, potem mu ga je vzela. Torej je samo vzpostavila prvotno stanje.
so mi rekli v ormoži ,,da ne smem piti če jemljem zdravila Ker, ko sem trezen sem že kar dober, ko pa pijem in zdravila jemljem pa postanen butast in zagrizen GOLOBIST
Kaj si začel kake tablete jemat ?
To je novi e3 - z malo!
aha,nekomu je dolgčas
Limanje ene in iste nebuloze pod vsak clanek je stil tintota (jozo ritnik), ki ga je admin brisal in se je ocitno reinkarniral