Svet
686 ogledov

Grozljivi posnetki: Pet let po opustošenju cunamija

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:06 11.marec 2016.

    Jedrska energija je še vedno najboljša tako po ekonomiji kot ekologiji. Je pa res da je ne smeš zanemarjat in da rabš vgradit močne obrambne mehanizme. Zgovoren je podatek da pred to nesrečo v Evropi v večini jedrskih elektrarn sploh ...prikaži več niso izvajal gasilskih vaj, v Sloveniji smo bili pri tem napredni in smo že dolgo let imel gasilske vaje in ustrezne protokole za našo nuklearko.

  • sonyrio 13:15 11.marec 2016.

    Tveganje pri jedrski energiji je preveliko za upravičeno rabo. Odpadki so nevarni in se razgrajujejo več desetletij. Ogromno stane njihova varna hramba. In samo ena nesreča lahko izniči vse prihranke oz. dobičke pri energiji. Saj ne poškoduje le "obrata" ampak ...prikaži več tudi širšo okolico naredi neprimerno za življenje za več desetletij. Ogromno stane ljudi preselit, plačat odškodnine in obnovit okolje.Jedrskega orožja je pa tudi tolk, da bi lohk cel svet uničil in to samo zato, k se voditelji grejo med sabo kdo je kao večja faca, za njihove narode jih pa boli k****.\s\sJaponci pa upam, da bojo šli preko "dobička" in v druge bolj varne vire energije, ker njihovo ozemlje nikakor ni primerno in sploh preveč nevarno za jedrske reaktorje. Že tko majo mal prostora primernega za naselja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.