Moja mama je bila 6 tednov na negovalnem oddelku bolnišnice, ker je nadaljevala fizioterapijo po operaciji črevesja. Res je govorila o tem, da nekateri bolniki tudi tulijo, da so sami in osamljeni, vendar negovalno osebje je še posebej na teh… ...prikaži več oddelkih zlatih src in rok. Trditev Tomićeve, da imajo samo pravico do dveh plenic, je laž, ravno takšna, kot trditev dotične, da je mama ležala ob mrličih. Vendar "Cilj posvečuje sredstva", zato Tomićeva laže in zavaja.
Jaz sem dvakrat ležal ob mrliču v sobi tiste 2 ure , dokler ne pridejo po njega . Zagrnejo zavese in ne veš al je živ al je mrtev ! Za enega sem že naprej vedel , da ne bo… ...prikaži večbo dočakal dneva , kajti dobival je preveč kisika , da bi se še izvlekel.
Gojeni aktivisti, a danes imate pa g.Tomič za kosilo. Vaš vodja vam ne bi dal takšnega užitka, ostaja na pingo soku in sendviču. Sicer pa dober tek, naj vam tekne.
Ja Violeta, to je stanje, ki so nam ga pustili levičarji ob 30 letnem vladanju. Menda ne misliš, da je Janez Janša marca poslal vse negovalce domov, oz. da skriva 5.000 zdravnikov in 10.000 negovalk pod pojstlo? Je pa za… ...prikaži veča vprašat šefe UKC in podobnih ustanov v zadnjih 30 letih kam so šli milijoni in kaj imajo s tem vikendi na Krku, Bledu, Bohinju in denar na računih.... Izvoli saj si poslanka!
Moja mama je bila 6 tednov na negovalnem oddelku bolnišnice, ker je nadaljevala fizioterapijo po operaciji črevesja. Res je govorila o tem, da nekateri bolniki tudi tulijo, da so sami in osamljeni, vendar negovalno osebje je še posebej na teh… ...prikaži več oddelkih zlatih src in rok. Trditev Tomićeve, da imajo samo pravico do dveh plenic, je laž, ravno takšna, kot trditev dotične, da je mama ležala ob mrličih. Vendar "Cilj posvečuje sredstva", zato Tomićeva laže in zavaja.
Jaz sem dvakrat ležal ob mrliču v sobi tiste 2 ure , dokler ne pridejo po njega . Zagrnejo zavese in ne veš al je živ al je mrtev ! Za enega sem že naprej vedel , da ne bo… ...prikaži večbo dočakal dneva , kajti dobival je preveč kisika , da bi se še izvlekel.
Domobranska stranka se lahko pohvali z največ mrtvimi Slovenci po letu 1941 .
Poslušaj miško, tvojih levakov v tem ne more prekositi nihče. Veš, fanatizem ne pomaga nikoli, zato...
Kaj ne spremljaš podatkov NIJZ ?
Znova in znova se rojevajo, anonimni aktivisti. Le kaj to pomeni ?, jim gorijo ideje njihovega vodje.?
a bi pisali tudi o stotinah drugih ki prav tako ležijo v istih pogojih
to tomičko je treba poslat nazaj v Bosno...tle je ne rabimo, niti nočemo...
Gojeni aktivisti, a danes imate pa g.Tomič za kosilo. Vaš vodja vam ne bi dal takšnega užitka, ostaja na pingo soku in sendviču. Sicer pa dober tek, naj vam tekne.
Ja Violeta, to je stanje, ki so nam ga pustili levičarji ob 30 letnem vladanju. Menda ne misliš, da je Janez Janša marca poslal vse negovalce domov, oz. da skriva 5.000 zdravnikov in 10.000 negovalk pod pojstlo? Je pa za… ...prikaži veča vprašat šefe UKC in podobnih ustanov v zadnjih 30 letih kam so šli milijoni in kaj imajo s tem vikendi na Krku, Bledu, Bohinju in denar na računih.... Izvoli saj si poslanka!
Jaz bi na tvojem mestu obremenil Franc Jožefa , da ja ne bi bilo preblizu JJ !
Ti se kr zajebavaj... tvoji komunajzerji se ti pa smejijo iz svojih luksuznih bajt medtwm ko se v bolnicah sesuva strop na glavo.... ze 30 let
Komentar Leona je produkt pranja možganov na levici da izobraženi sovražijo komunizem zato so postali žrtve rdečih talibanov.
Mojega ocija pa pustili v enem domu zanemarjenega in popolno dehidriranega in potem umrl pred enim mesecem v bolnici od sepse. Se vedno v soku.
Ljudje umirajo na milijon načinov , sam tebi to ni jasno.
Violeta misli, da je Janez Janša kriv da ni negovalk. Kako od marca do danes naj bi jih zrihtal 10.000?
a ni to una k je rekla da je vse fejk...bomerang efekt🤣👍
Violeta se je pa veš čas trudila, da bi bili ukrepi vlade čim manj učinkoviti,!
To da vsakemu pripadajo samo dve plenice na dan je blatenje zdravstva tudi sredi noči jih preoblečejo če je potrebno
na bruhanje mi gre, da se ta odvratna čefurka tomička po našem parlamentu sprehaja...
Pomisli koliko drugim gre ne bruhanje, ko spoznajo bumbarja kakršen si sam.
čefurji pa na veliko talajo minuse ... polovica jih tako ne ve, kaj napisano pomeni