Fora pri vsem skupaj je da mulc pri šestih letih še ne loči kaj je prav in kaj narobe. Dejansko mora slepo zaupati, da imajo starši prav. Kasneje se v dosti primerih pokaže, da starši niso imeli prav. Predvsem se… ...prikaži več to kaže v obnašanju otroka ko ta odrašča oziroma odraste.
To nima veze. Tu ne gre za raje to kot ono oziroma za inat, ampak za strokovno oceno. Se pa strinjam, da se zadeve včasih ne iztečejo idealno. V preteklosti je bilo tega precej precej več. Danes se mi zdi… ...prikaži več da CSD-ji delajo relativno dobro, seveda pa še vedno obstaja prostor za izboljšave.
In ti praviš, da si ji oprostil? Čeprav je to lepo, priznam, jaz tega ne bi mogel, čeprav narava poskrbi , da takšni ljudje vse pokasirajo dvojno!
Odpuščanje je težje. Definitivno je tisti ki oprosti boljši človek (tudi do samega sebe) od onega, ki z mržnjo živi do konca.
Določeni rejniki vidijo samo denar.
Vili, nisi povedal, da ji je csd delil odlikovanja, vaški župnik pa zaradi "mita" odpustke. Podobnih zgodb je nešteto. Žal!
Fora pri vsem skupaj je da mulc pri šestih letih še ne loči kaj je prav in kaj narobe. Dejansko mora slepo zaupati, da imajo starši prav. Kasneje se v dosti primerih pokaže, da starši niso imeli prav. Predvsem se… ...prikaži več to kaže v obnašanju otroka ko ta odrašča oziroma odraste.
Free Willy
Zelo žalostno,ter hudo. Kljub temu ji oprošča,kar je skorajda nerazumno,ampak krčansko.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
Centri za socialno delo so eno govno, saj ne preverjajo komu dajo otroke v rejo. Raje tujim ljudem kot babici!!
To nima veze. Tu ne gre za raje to kot ono oziroma za inat, ampak za strokovno oceno. Se pa strinjam, da se zadeve včasih ne iztečejo idealno. V preteklosti je bilo tega precej precej več. Danes se mi zdi… ...prikaži več da CSD-ji delajo relativno dobro, seveda pa še vedno obstaja prostor za izboljšave.
Vedno sem se spraševal o vzrokih njegovega obnašanja,sedaj pa je sam razkril skrivnost-ampak reklama je reklama....
Je zmanjkalo naftalina?
No Vili...sej tko slabo pa tudi ne pojes, da rabs iskat pozornost na tak nacin
Vili se vidi,da si star !