Magazin /magazin/vip
65164 ogledov

Grozljivo: Zlomljena Alenka Godec v solzah

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Orto 12:36 16.april 2025.

Uboge živali ! Ampak tudi jaz imam tak izraz na licu, ko poslušam in gledan naše famozne znane obraze !

• Ender3 15:12 16.april 2025.

Lahko jih poslušaš in gledaš ne vem pa, če jih razumeš. Izkazovanje empatije in čustvene inteligence nekateri enostavno niste sposobni..

• Orto 15:36 16.april 2025.

Ender preberi moj prvi stavek ! O čustveni inteligenci navedenih pa bi tudi lahko kakšno razdrla. To ni nič drugega kot oglasno sporočilo oz. medijsko prosjačenje za pozornost že precej priletnih slovenskih medijskih drugokategornikov. O čustveni inteligenci npr. Doroteja Premužič pa res ne bi......

• Ender3 17:26 16.april 2025.

Zakaj le so živali tako uboge.?.In zakaj je samo homo homini lupus. Strinjam se, da je to plačani oglas pa vendar ne morejo biti vse v stilu Damjana Murka kajti za vse je dosti sonca pod nebom.

• ferdopis59 20:11 16.april 2025.

Stvarnik je ustvaril floro in favno (rastlinstvi in živalstvo), da človek preživi. Vprašej se koliko krat imaš na mizi kurje meso in kurja jajca? Če pa pogledamo tudi rastline trpijo ko jih održemo (dokaži da ne - gnijejo in venijo).

• Pepe007 12:48 16.april 2025.

Gre za reklamni članek ene strani, ki je verjetno plačana s strani proizvajalcev nečesa novega. Če bi ti jokajoči ljudje, ki so iz sebe naredili bedake, vedeli, da je pogin kokoši v baterijski reji polovico manjši kot pri talni in ...prikaži več hlevski reji, bi se vprašali, katere razmere so boljše. Članek je kar nekaj, Kot da bi o SFRJ kazal samo Goli otok. Ni idealno, ni pa vse zanič. Nobena masovna reja ni primerljiva s kokoško, ki se sprehaja zunaj. Ampak potem bo jajce 20 €.

• ferdopis59 20:13 16.april 2025.

To so ljudje novodobne reklamne prostitucije. Ne jim zameri na naduhi, prodajo se za cent.

• munja 14:52 16.april 2025.

Nehajte že s tem objokovanjem teh kokoši, ker zaradi vašega cmeranja ne bo nič boljše. Ko pa na tisoče in tisoče otrok in odraslih umira vsak dan, pa nihče ne joče, bla,bla,bla.

• Ender3 15:08 16.april 2025.

Ja umirajo ampak, nekje otroke tudi pobijajo. Najbolj varno in enostavno je z zraka. Ironično pa je, da istočasno org. ZN poziva ljudi k donacijam za njihovo borno prehrano..

• munja 17:02 16.april 2025.

Endrk, pa kdo te je sploh kaj vprašal??? Tečen in zoprn si kot podrepna štalska muha. Kaj se vsepovsod vtikaš!!!!!!!!!!! Teslo, ki ga svet ni videl!!! Sem ti že rekel, da nehaj smetit pod mojimi komentarji, ker sem te sit ...prikaži več do stropa 100 nadstropne stolpnice. Spelji se že enkrat nekam, da bo mir pred tvojimi butastimi blodnjami!!!

• Ender3 17:19 16.april 2025.

Kaj munja 🖕 bi moral po novem tebe plačanega trola prositi za dovoljenje komentiranja. Ste mogoče na Trstenjakovi zakupili ves prostor na tem forumu za Janševo propagando. Problem so tvoje in vaše politične blodnje in ne moji nadležni komentarji. Nekdo ...prikaži več vam mora pač kontrirati , ker uredništvo ne dela tisto kar bi moralo..To je, onemogoči komentiranje..

• munja 19:02 16.april 2025.

Endrkx3 tvoj problem je pa edini ta, da si butast obsedenec z JJ. Teslo trolasto!!! Jaz osebno bi bil najbolj vesel, ko bi nasploh ukinili komentarje pod članki, ker ne morem več gledat tvojih maloumnosti na netu. Še peruti ti ...prikaži več bodo zrasle od silnega butastega komentiranja.

Antikrist99 14:40 16.april 2025.

Jaz kupujem samo jajca iz baterijske reje! Vse ostalo je salmonela!

• Pierre 16:40 16.april 2025.

A se lahko Godčeva hvali s čim drugim, recimo s koncerti???

• Rachaelyi_7613 18:32 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.