Slovenija
149 ogledov

Guverner Jazbec: "Določenim uspelo prikazati, da je bančna luknja zgolj plod domišljije"

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • novispenjac 13:47 08.julij 2016.

najbolj me zanima metodologija vrednotenja bank. ali je tudi ta zaupna? ne smemo vedeti, kako so ecb in ostali "strokovnjaki" prišli do vrednotenja, da npr. NKBM nima niti 8 % kapitalske ustreznosti? Sedaj se je namreč izkazalo, da smo občutno ...prikaži več preveč sanirali - NKBM ima 25 % kapitalsko ustreznost. Nekaj v kar smo natankali 800 mio smo prodali za 250 mio pod pretvezo, da je komaj-komaj kapitalsko ustrezno. To je tisti očitek, ki ga jaz dajem jazbecu.

• wester62 14:19 08.julij 2016.

normalno da nočejo sodelovati z policijo,saj brez njih lažje kradejo .popolni lopovi ki vsi sodijo v najtemnejšo luknjo na svetu ne pa da imajo tako funkcijo.vse treba odstraniti na bilokakšen način.barabe lopovske.

• lucija.cestnik 15:38 08.julij 2016.

Če se je Draghi oglasil na to temo, potem sigurno nekaj smrdi. Ta pizdun je ena najbolj zloveščih oseb v sodobni Evropi. Upam, da se jim kriminalisti naselijo v pisarnah za par mesecev.

• mph 19:33 08.julij 2016.

Me zanima, če je baraba v tem trenutku že v priporu, samo to. In da slišimo še sluzavega Cerarja glede tega. Takšen arogantnež nima kaj iskat na mestu take inštitucije. Če ima količkaj čisto vest, ne bi nikoli kaj takega ...prikaži več izustil. Slovenija kot kaže ima velik problem ravno z jazbeci.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.