Nikoli ne bo zvezda on pa še majn. Sluzavko.
V kleti že vesta...sluzavci..
Brez zamere, vendar tako je...upam si trditi, da ta izbor ni slučajnost, ampak to kar je v tem prostoru že stalna praksa, in to je vpliv
Ja, korupcija, družinska firma.
Obstaja raja,ki futra že 70 let te razne “zvezde“,ki ne znajo nič razen da so fotri znani,in jih rinejo v ospredje.Da pa bi šli na igralsko akademijo v tujino,e to pa ne,ker tega ne rabijo,za nas rajo je pač vse dobro
JA KVA PA DRUZGA,POTREBUJEŠI,ROMIHI...ENO IN ISTO SKOZZZZ,ZA ZAPOKOZLATTT
Sistem prenosa štafeto! V bistvu pa nepotizem!
Kaj pa če gre za način spreminjanja deklic v kur*? Samo vprašam.....
Jaz sem prepričan, da je do te vloge prišla zgolj in samo na račun njenega talenta in znanja.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Nikoli ne bo zvezda on pa še majn. Sluzavko.
V kleti že vesta...sluzavci..
Brez zamere, vendar tako je...upam si trditi, da ta izbor ni slučajnost, ampak to kar je v tem prostoru že stalna praksa, in to je vpliv
Ja, korupcija, družinska firma.
Obstaja raja,ki futra že 70 let te razne “zvezde“,ki ne znajo nič razen da so fotri znani,in jih rinejo v ospredje.Da pa bi šli na igralsko akademijo v tujino,e to pa ne,ker tega ne rabijo,za nas rajo je pač vse dobro
JA KVA PA DRUZGA,POTREBUJEŠI,ROMIHI...ENO IN ISTO SKOZZZZ,ZA ZAPOKOZLATTT
Sistem prenosa štafeto! V bistvu pa nepotizem!
Kaj pa če gre za način spreminjanja deklic v kur*? Samo vprašam.....
Jaz sem prepričan, da je do te vloge prišla zgolj in samo na račun njenega talenta in znanja.