Kaj je ona ženska ali moški. V tekstu je enkrat on, nato ona. Novinar je gotovo balkanec ali pa volivec levice, drugače pa dno od članka. Ali je Asta tudi žurnalu namenila kaj mojega denarja, bi bilo bolje, če bi plačala šolanje...
kvazi novinarka je zamudila lepo priložnost (ki je pravi novinar ne bi), da bi drezala v najbolj znano pisanje o fotru... mala bi lahko povedala kaj sočnega o UKZ.... se vidi da je SIOL strankarsko trobilo SVOBODE
Nepomenbne zgodbe nekih luzerjev
ZEHHH
Ne vem, koga to sploh zanima!!??
Briga mene njeno nakladanje.povprečnica.tako kot vsi žuljani.
ja noro, dal ji je krila v veter in čakal 1 leto, da se vrne? medtem pa ga je na roke metal 1 leto? seveda :)
En drek briga, kaj pol če je Zuljanova !!!!!
Fetihovi Ani je zmanjkalo znanih Slovencev. Beda.
V obraz prav mačo Zuljan..😁
vsi rinejo neko obljubljeno deželo ameriko zakaj pa ne rusije ker baje tam se cedi med in mleko........malo kdo se odloči za rusije le zakaj :D
Kaj je ona ženska ali moški. V tekstu je enkrat on, nato ona. Novinar je gotovo balkanec ali pa volivec levice, drugače pa dno od članka. Ali je Asta tudi žurnalu namenila kaj mojega denarja, bi bilo bolje, če bi plačala šolanje...
kvazi novinarka je zamudila lepo priložnost (ki je pravi novinar ne bi), da bi drezala v najbolj znano pisanje o fotru... mala bi lahko povedala kaj sočnega o UKZ.... se vidi da je SIOL strankarsko trobilo SVOBODE
Zavajoč naslov,samo da bi kdo pomislil,da jo je oče vrgel ven.Desnuharji pa bluzi jo,da je članek od levičarjev.IQ pač.
BREZ VEZE....