Vedno je bilo tako. Najprej tli tiho nezadovoljstvo. Ker oblast ne reagira ustrezno, se nezadovoljstva stopnjujejo. Oblast 'tišči pokrov', pritisk pa narašča. Kratkovidna,lena in skorumpirana politika se zgane šele, ko se pojavi nekdo, ki je enak njim in zna tiho… ...prikaži večtiho nezadovoljstvo množic usmeriti v skladu z lastnimi interesi. Ampak takrat je za razum že prepozno, pojavijo se 'Hitlerji'.
Ta vlada se bolj ukvarja z EU kot z domačimi vsebinami, ob tem zlorabljajo še korono, zato je zamudila.
Sramota za našo mlado demokracijo , da nam isti ljudje sodijo in tožijo ,ki JJ niso spoznali za kršilca demokracije leta 2009 ko je bil v opoziciji ! https://www.youtube.com/watch?v=f8wxMmN4_Xo
Rezimski placanci so povzrocili nerede. Namerno in nacrtovano. Zakadili so se v mnozico miroljubnih protestnikov in sprovocirali odzive. V tem kontekstu je slo za hujskanje mnozice k nasilnemu odzivu. Poslusat njihove izjave zdej in racunat na objektivnost je ravno tako… ...prikaži več kot bi sli verjet v objektivnost porocilom gestapa. Obstaja cel kup video posnetkov iz katerih se vec kot nazorno vidi kdo je izzval reakcije protestnikov, ki so mirno izrazali svoje nestrinjanje z apartheidskimi ukrepi.
Smiliš se mi patetik jate, res se mi smiliš. Mati te je naredila kakršnega te je, logika ti je tuja, upam, da bodo v bodoče sodelavci dobili možnost pokazati kako se takim posrancem, ki izzivate in bežite, streže s pendrekom.
BEBEC...BOJIJO SE DA MU BODO KAJ PODTAKNILI IN GA PO KRIVEM OBTOŽILI ,MEDTEM KO JE ON V PRIPORU,MAR NE VEŠ KAKO DELAJO JANŠEVE SLUGE...JJ ŽE VE KAKO TREBA SAJ JE V TEH VODAH DOMA ...KRIMINALEC JE ŽE BIL V ČUZI
Stevanovicu in Čordiču z družinami vred, bi bilo treba takoj odvzet slovensko državljanstvo in jih po hitrem postopku deportirat iz države...kam pa pridemo, da nas bojo primitivni čobani iz balkana izsiljevali in povzročali kaos v državi.
ja, se strinjam, ampak čobani so že kar dobro tukaj udomačeni in harajo, pa še ženkice in podobno ... malo si oglej imena po javnih uradih ... mnogo ić , nimaš kaj
Ni važno kdo je na vladi, takšne stvari je treba zaustaviti. Že predolgo so mečkali. To ni ljudska vstaja, da ne bo pomote. To je vstaja nezadovoljnih anticepilcev, ki se proglašajo za ljudstvo. Te vlade ne podpiram, še manj pa… ...prikaži več teh anarhistov. Petkovi shodi so bili sprejemljivi, ti pa nikakor ne, ker se večina Slovencev, ki ne podpirajo te vlade, s temi izgredniki ne istoveti.
Jernej65, naivno relativiziraš situacijo. Sem sicer proti takšnim protestom, ampak očitno ne gre drugače, opozicija je nesposobna, igra slabokrvno igro, narod pa rabi volitve, da tej avtokraciji naredi konec.
Skrbi me to, ker se pojavljajo vse slabši. A verjameš v Stevanovića in njegovo razbijanje in izkoriščanje covid situacije v politične namene? Taki mene ne prepričajo, žal.
to je že malo blesavo ... sicer tipa ne poznam, baje kao bivši policaj ... hmm, ... mah , če po LJ zbijajo folk po tleh, pol je tole tud očitno njihov namen
A veste, da sem slišal, da je takoimenovana GLOBOKA DRŽAVA vpoklicala vse bivše miličnike, udbaše in oficirje JLA v komentiranju na portalih. To mi je povedal znanec. Če je to res se torej začenja boj med preužitkarji in delovnimi ljudmi.
Kdo pa je ta Šešel? Daj pojasni nam mladim okoli česa se starine prepirate? Fajn bi bilo, da se generacija 60+ umakne iz politike, ker imate preveč starih in popolnoma irelevantnih zamer. Kot dementni starci, ki non-stop eno in isto ponavljajo.
ZAKAJ NE NAREDIJO HIŠNO PREISKAVO JAJOTU?
....da ugotovijo kako je on usranec od JJ poslal svoje plačance da naredijo kaos
Tuje plačance!!!
Kakšna je razlika med tem kar svojim političnim nasprotnikom delajo Rusi in tem kar dela JJ?
Vedno je bilo tako. Najprej tli tiho nezadovoljstvo. Ker oblast ne reagira ustrezno, se nezadovoljstva stopnjujejo. Oblast 'tišči pokrov', pritisk pa narašča. Kratkovidna,lena in skorumpirana politika se zgane šele, ko se pojavi nekdo, ki je enak njim in zna tiho… ...prikaži večtiho nezadovoljstvo množic usmeriti v skladu z lastnimi interesi. Ampak takrat je za razum že prepozno, pojavijo se 'Hitlerji'. Ta vlada se bolj ukvarja z EU kot z domačimi vsebinami, ob tem zlorabljajo še korono, zato je zamudila.
Zanimivo,da se enake stvari kot v prejšnjem režimu dogajajo pod to "pošteno" in ljudsko vlado-le na veliko bolj agresiven način.....
Kar ste iskali, to ste prejeli.
ŠE SE NISI RAZBIL?
mirror, podpis!!!!
jate 👍 sami sebi si odgovarjajo in všečkajo. še ena bizarnost jajoš honorarcev!
Te že prst kaj boli od štopanja? Ja za burek in lozo moraš pridno delat.
torolino👎štopal bom tvoj komentar, ko boš, kaj pametnega napisal. Sicer pa 🖕🖕jaz nikoli nisem delal to, kar delaš ti 🐑🐑🐐🐐
Endi, ne rabiš delati, ker maš lepo penzijo Jazbinšek ti je šenkal stanovanje, pa še v starem sistemu si si dosti nagrabil.
nisem anticepilec, ampak podpiram proteste in razjeb te umazane države...pa magar če letijo glave!!!
Sramota za našo mlado demokracijo , da nam isti ljudje sodijo in tožijo ,ki JJ niso spoznali za kršilca demokracije leta 2009 ko je bil v opoziciji ! https://www.youtube.com/watch?v=f8wxMmN4_Xo
Si se prodal jugoviču? Spet si strgal po smeteh. Komu se ljubi vezati na tvoje linke.
Rezimski placanci so povzrocili nerede. Namerno in nacrtovano. Zakadili so se v mnozico miroljubnih protestnikov in sprovocirali odzive. V tem kontekstu je slo za hujskanje mnozice k nasilnemu odzivu. Poslusat njihove izjave zdej in racunat na objektivnost je ravno tako… ...prikaži več kot bi sli verjet v objektivnost porocilom gestapa. Obstaja cel kup video posnetkov iz katerih se vec kot nazorno vidi kdo je izzval reakcije protestnikov, ki so mirno izrazali svoje nestrinjanje z apartheidskimi ukrepi.
to mi deli miška mala.
kaj je alen a ti je prišlo,moj bog na kaj se ti FETIŠIRAŠ
Smiliš se mi patetik jate, res se mi smiliš. Mati te je naredila kakršnega te je, logika ti je tuja, upam, da bodo v bodoče sodelavci dobili možnost pokazati kako se takim posrancem, ki izzivate in bežite, streže s pendrekom.
SEM ŽENSKA. in ja te pomilujem revše ubogo,bom molila zate
kakorkoli jate, Zaradi mene si lahko marsovc, obenem patetik. Karma je prasica, boš videl/a.
bomo videli ,je rekel slepi
Ali vidiš ali ne, karma te dobi, tebi je seveda treba to napisati, pamet nima tega dosega. Smiliš se mi, še vedno.
tako zame kot ZATE je tudi karma da veš
pa še to užalil si karmo, pišeš da je karma prasica ,mislim da bo tebe prej doletela ,ker je karma PRAVICA-RESNICA
jate, ne pusti se sprovocirat koprivam,ki imajo IQ zlate ribice.
Le čemu se bojijo?? Če nič ne skrivajo naj bodo mirni saj hišna preiskava ni noben zločin!!
BEBEC...BOJIJO SE DA MU BODO KAJ PODTAKNILI IN GA PO KRIVEM OBTOŽILI ,MEDTEM KO JE ON V PRIPORU,MAR NE VEŠ KAKO DELAJO JANŠEVE SLUGE...JJ ŽE VE KAKO TREBA SAJ JE V TEH VODAH DOMA ...KRIMINALEC JE ŽE BIL V ČUZI
omega, kako fantastičen dan je danes!!!!
Aktivist, kaj vas, še ni zalilo na Trstenjakovi ? Voda tudi podgane prežene !
On ni dobil en dan prej obvestila o hišni preiskavi na domu, tako kot počivalšek, bebec!!!!!!
nenad-brigita 👍👌👌
jate Nimaš pojma o čem pišeš!! Zraven sta njegov odvetnik in pa Stevanovič sam!! Kako bi mu pa lahko kaj podtaknili??
čisto lepo,ko je bil na shodu .bi podtaknili šele potem bi ga pridržali
https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/kdo-je-zoran-stevanovic-trojanski-konj-desnice-910040 Trojanski konj - Stevanovič
Ker se ne prerekam z idioti ne bo mojega komentarja.
Stevanovicu in Čordiču z družinami vred, bi bilo treba takoj odvzet slovensko državljanstvo in jih po hitrem postopku deportirat iz države...kam pa pridemo, da nas bojo primitivni čobani iz balkana izsiljevali in povzročali kaos v državi.
ja, se strinjam, ampak čobani so že kar dobro tukaj udomačeni in harajo, pa še ženkice in podobno ... malo si oglej imena po javnih uradih ... mnogo ić , nimaš kaj
Edini čoban od katerega se kol mlad in zdrav državljan počutim izsiljevan v vsakdanjem življenju je Janša z njegovim PCT-jem...
bljitva Idioti ste lahko presrečni, da lahko komentirate. Vsem pa izkazujete vaše zelo majhne umske kapacitete.
Ni važno kdo je na vladi, takšne stvari je treba zaustaviti. Že predolgo so mečkali. To ni ljudska vstaja, da ne bo pomote. To je vstaja nezadovoljnih anticepilcev, ki se proglašajo za ljudstvo. Te vlade ne podpiram, še manj pa… ...prikaži več teh anarhistov. Petkovi shodi so bili sprejemljivi, ti pa nikakor ne, ker se večina Slovencev, ki ne podpirajo te vlade, s temi izgredniki ne istoveti.
Jernej65, naivno relativiziraš situacijo. Sem sicer proti takšnim protestom, ampak očitno ne gre drugače, opozicija je nesposobna, igra slabokrvno igro, narod pa rabi volitve, da tej avtokraciji naredi konec.
Skrbi me to, ker se pojavljajo vse slabši. A verjameš v Stevanovića in njegovo razbijanje in izkoriščanje covid situacije v politične namene? Taki mene ne prepričajo, žal.
Ne istovetim se z njimi, imam pa iste težave s PCT bedarijami, kot vsaj 50% ostalih zdravih državljanov z normalnim imunskim sistemom.
hišna preiskava ... kaj pa ima , kaj pa iščejo ... politična igra
Mogoče pa je cepiva preprodajal ;)
to je že malo blesavo ... sicer tipa ne poznam, baje kao bivši policaj ... hmm, ... mah , če po LJ zbijajo folk po tleh, pol je tole tud očitno njihov namen
Naj pridejo vpit v podporo temu kriminalci,pa še njih pozabite golazen.
A veste, da sem slišal, da je takoimenovana GLOBOKA DRŽAVA vpoklicala vse bivše miličnike, udbaše in oficirje JLA v komentiranju na portalih. To mi je povedal znanec. Če je to res se torej začenja boj med preužitkarji in delovnimi ljudmi.
https://www.youtube.com/watch?v=f8wxMmN4_Xo
jaz sem pa slišal, da je jj poklical vse bivše komuniste, ki sedaj pri maši sedijo v prvi vrsti in pljuvajo po nekdanjih vzornikih.
Bolje da ga zjebajo režimski plačanci,kot pa da prek njega ŠEŠEL DELA RAZDOR MED Slovenci.Dat mu gumi štrudl pa izgnati od koder je prišel.
srecko4, govoriš o razdoru, ki ga v vladnem imenu delate troli, primitivna, nevzgojena mularija.
Na mladih svet stoji. Hudič je, ker bi stare mature rade držale svet pokonci.
torolino, če bo svet stal na takšnih, kot si sam, potem se nam slabo piše. V razmislek tudi staršem, kar so zamudili pri vzgoji.
Kdo pa je ta Šešel? Daj pojasni nam mladim okoli česa se starine prepirate? Fajn bi bilo, da se generacija 60+ umakne iz politike, ker imate preveč starih in popolnoma irelevantnih zamer. Kot dementni starci, ki non-stop eno in isto ponavljajo.