Nova RTVS nadaljevanka direktorja .........BOTRI SO MI POVEDALI ! Zakaj plačujemo prispevek za RTVS ,saj gledalcev nihče ne vpraša ? Zakaj je varuh gledalcev VEDNO iz vrst RTVS ,kamor se po končanem mandatu tudi vrne na svoje rezervirano delovno mesto… ...prikaži večo ?
Kako lahko gledalci odločamo ?
dragec...tam, (kolikor tu in tam slučajno naletim na to tv) po mojem mnenju pravih neodvisnih novinark sploh ni...so samo take k morajo poročati tako, kot narekuje stranka. Neka resna TV jih nikoli nebi zaposlila. Res pa je tudi da bi… ...prikaži večdi da bi neka dolgoletna voditeljica odmevov(spet le moje mneje), glede na to kako zadnjem času izbira teme, bolj pasala tja, kot na nacionalko.
Saj je vseeno, kdo je na vrhu, dokler ne bo spremenjen zakon o RTV, bo šlo vse po starih tirih.
Nova RTVS nadaljevanka direktorja .........BOTRI SO MI POVEDALI ! Zakaj plačujemo prispevek za RTVS ,saj gledalcev nihče ne vpraša ? Zakaj je varuh gledalcev VEDNO iz vrst RTVS ,kamor se po končanem mandatu tudi vrne na svoje rezervirano delovno mesto… ...prikaži večo ? Kako lahko gledalci odločamo ?
Zbombandirat leglo lenuhov,pijancev in cip
zaprite to gnilo lopovsko tv, sam gnil program
Saj je vseeno kdo bo enoumje v postkumunisticni rajski drzavi za lopove zagotovljeno!
za direktorico predlagam eno od novinark iz JJnove24, so zelo inteligentne
dragec...tam, (kolikor tu in tam slučajno naletim na to tv) po mojem mnenju pravih neodvisnih novinark sploh ni...so samo take k morajo poročati tako, kot narekuje stranka. Neka resna TV jih nikoli nebi zaposlila. Res pa je tudi da bi… ...prikaži večdi da bi neka dolgoletna voditeljica odmevov(spet le moje mneje), glede na to kako zadnjem času izbira teme, bolj pasala tja, kot na nacionalko.
Definitivno so vse bolj, kot ti zarukanc levičarski.
Ne samo novinarke, take kapacitete so tudi novinarji.
maresem, tebe je sigurno skotila levičarka