Slovenija
47804 ogledov

Hladen tuš za Roberta Goloba: Velik padec podpore

Komentarjev 45
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 20:22 08.september 2025.

Končno, narod se prebuja, upam, da ne bodo padli na podarjene poročne šopke, ha,ha,ha,..

• Ender3 20:58 08.september 2025.

Nič se ne prebuja ! Ankete se vedno merijo po željah naročnika in za manipulacijo javnega mnenja..

• Wtf 09:21 09.september 2025.

Torej, Ender cefurski priznavas, da levaki masmanipulirate z anketami javnega mnenja ?!?

R_D 23:22 08.september 2025.

A kdo ve koliko milijonov je Golob nakradel z našo elektriko? Ga je kdo od novinarjev sploh vprašal o tem? Je sploh kdo opazilda imamo prvič same milijonarje na oblasti? Je kdo vedel, da je predsednica, ki se na vaške ...prikaži večke zabave vozi s helikopterjem ves čas plačevala manj dohodnine od povprečnega zaposlenega? Se kdo zaveda da je ta poroka farsa in da bi se premier raje poročil z Maljavcem? Kdo bi bil v tem primeru ženska? Izvolite zdaj Prebilica pa boste žrli samo še travo

Leon 07:01 09.september 2025.

Koliko kw elektrike je odnesel ?

• munja 22:27 08.september 2025.

Zanima me, po kakšnih butalskih izračunih je lahko predsednica na prvem mestu priljubljenosti????????????? Dajte no, ne tako očitno lagat s temi butastimi anketami!!!!!!!!

Slayer 21:24 08.september 2025.

Ubistvu je bila ta poroka neke vrste transakcija po drugi strani pa so mislili s poroko dvigniti priljubljenost vladi. Dobro so se zakajlali!!! 🤣🤣🤣

• Sarko Sarko 21:14 08.september 2025.

Kdo bi še volil te leve golobiste.

• maček 20:03 08.september 2025.

Škoda komentirat, saj se ve da so zanič.

• Ender3 21:07 08.september 2025.

Kaj misliš da bodo Janezovi koruzniki v četrto kaj boljši ?Ljudi bo težko spraviti ponovno ne led..

• marialorca 20:35 08.september 2025.

**Najbolj priljubljena je predsednica republike** Dal sem ji glas, ker upam, da me vsaj enkrat povabi na vožnjo cež Slovenijo s helikopterjem od Portoroža do Lendave in nazaj.

• Ender3 21:00 08.september 2025.

Veliko podpore je imela a malokdo v zameno želi tako bizarne usluge..

• atamama 07:09 09.september 2025.

Dobro smo nasedli sladkim besedam....

rajko55 07:30 09.september 2025.

Jaz pa upam, da mi da enk krog z Maseratijem

• AnGus 10:29 09.september 2025.

Ender, samo ti imaš mokre sanje o njeni debeli riti! Vsi ostali raje letimo s helikopterjem.

• bobubob 22:18 08.september 2025.

Je kdo od tega plebsa pričakoval , da se bo zbudil? Bog bo moral zamahniti močneje, da se bodo procenti spremenili v prid tistemu, ki je sposoben očistiti to gnojno jamo ! Dotlej pa....bomo lovili lasten rep in enoumno pravoverno ...prikaži večrno čakali na batine.

Slayer 06:26 09.september 2025.

Tale z lastnim repom lovili pa zmaga, lepše ne bi moral opisati stanja v Butalah +++

• damjan01 21:15 08.september 2025.

rumene novice za v močvirje niste novinarji ampak čvekači

Leon 06:59 09.september 2025.

Septembrska anketa inštituta Mediana za Delo kaže....da zelo dobro zaslužijo na račun prodaje javnih mnenj ovcam . Tudi sam sem nekoč bil deležen naključnega klica o mnenju ....in potem še dva krat ! Takrat sem jim povedal ,da ne verjamem ...prikaži več v njihov naključni izbor .

• Žvižgač 20:42 08.september 2025.

Po moje gre za prirejeno anketo, saj je Tincika pokazala tako lepo svileno jutranjo obleko, pa Bratuškova je anekse za sate podpisovala, pa vse je bilo tako lepo in skromno, pa še so rekli da bosta sama vse plačala, pa ...prikaži več za nutrije skrbi, pa usposobljenovministrico za kmetijstvo je s kelnerco zamenjal, pa vem je tako dobro in lepo.... Ni za verjeti taki anketi.

• Ender3 21:04 08.september 2025.

Res, v bistvu so vse te ankete prirejene potrebam naročnika in ogrožujoče politike..Parsifal je najbolj eklatanten primer takšnega početja. Niti v sanjah ne odražajo realnega stanja volilnega telesa..

• AnGus 10:31 09.september 2025.

Ja, Mediana nedvomno služi levi opciji, celo Ender to priznava!

• Kmodri_ 20:10 08.september 2025.

S takimi nastavki strukturnih reform si je skopali politično....jamo!

• Ender3 20:55 08.september 2025.

Vsaj nastavke je pognal. Veličastni jih nebi nikoli. Že Trikrat preverjeno !

• Kmodri_ 22:19 08.september 2025.

In ti podpiraš dolžniški dolg srednjega sloja? Medtem, ko ultra bogati plačujejo enak prispevek za zdravstveni zavarovanje. Se Ti zdi to pošteno?

• munja 22:29 08.september 2025.

Kmodri, pusti endrčka, on nima pojma, za kaj gre. Saj vidiš njegove butalske komentarje, ki nikamor ne sodijo.

• Kmodri_ 20:09 08.september 2025.

Ali ga že skubi?

• Ender3 20:54 08.september 2025.

Premlad si, da bi lahko o tem razmišljal !

• nada85 06:52 09.september 2025.

upokojenci kupujejo hrano za mačke, kaj pa Golob

• Plavi-mil 08:19 09.september 2025.

Jim pa rožice tala in ti starčki bodo spet nasedli.

• atamama 21:27 08.september 2025.

Haha, to je pa novica, kajne?Moji sosedi je že to jasno dolgo časa. Pravi da pri dedcu doseže vse samo dovolj časa mora miti na suhem. In da kubina je isto dosegla, pa magari eni trdijo, da imajo vsake oči ...prikaži več svojega malarja.Najbolj jo moti, da je dosegla, da se bodo prašiči podražili, pa še jajc ne bo na trgu, ker bo v njih anestetik.Pa tako rada jih je imela. Upa da se pri bikih ne bo taka uredba zgodila, kako bi potem prišla do specialitete, prašniki z jajci. Veseli pa se nje taktike, bo veselo

mahatma2 09:32 09.september 2025.

Vse kaže , da je folk res glup , kot je rekel dolgoprstni plemeniti . Pozabljeno je , da nas je Janshari šprical z solzivcem , pozabljeno je , da je v času kovida korupcija cvetela z maskami in aparati ...prikaži več za predihavanje in še kaj se da naštevat. No sedaj bo Janshariju še država odplačala odškodnino. No 100X raje volim nekoliko zaletavega Goloba z napakami , kot pa kriminalnega Jansharija s barabami kot so Grimzl, Majhenič in še toliko jih je , da ni tule dovolj prostora za vse.

Garancija 11:18 09.september 2025.

Hladen tuš bo dobil,ko ne bo več izvoljen,pa ne mislit da bo naslednji puklasti

• e57965f736d29d43de05f70286a7f4cc5b748ca7 17:10 09.september 2025.

Ekipa srečni ptič, gazda opanković, analfabeta bratušek in serpentinšek, pacientka kloakočarka, lopov boštjačič in ostali uzurpatirji in prevaranti ljudstva pospešeno zagrinjajo zavese in ugašajo luči na plesišču. Konec je s temi plesalci in baletniki.

• Pipec 07:04 09.september 2025.

Sami nergači, tile na forumu. Golob je po ceremonialu pritekel pred novinarje in dahnil ' Srečen sem', pa je prav, da tudi mi vsaj malo uživamo v njegovi sreči.

• atamama 07:16 09.september 2025.

Seveda uživamo v njegovi sreči, kaj pa on v naši nesreči? Ali uživa s kmetom, ko mu nutrije rijejo po koruzi? Ali pa z drugim ko mu medved pokolje ovce in dobi 1/3 tržne cene za odškodnino. Kaj bo užival, ...prikaži več ko bo ''dobrodelni koncert'' za otroke in bo srečen ko bomo zbrali par fičnikov, miljoni pa gredo za ''sprehajalce'' po Viču? Res je naj uživa v sreči, še prej pa odide kot PV, pa naj privatno uporablja možgane iz napačne glave. Za sebe. Meni pa pritiče vladar, gospodar,napredek ne pa to.....

Leon 09:38 09.september 2025.

Kmetavzerji so politični kulaki ,ki želijo državne subvencije in nadomestila za zmanjšan pridelek ali naravne nesreče ob tem,da nam drago prodajajo svoje proizvode . Nisem naivnež in ne hodim na tržnico po krompir za 2,50€ ,ker ga v trgovini dobim za 0,50€ !

• atamama 14:08 09.september 2025.

Haha, sem bil v Posavju in mi je žena naročila mleko, domače, da bo lahko naredila skuto,itd.. In glej hudiča, odkupna cena nekaj, meni pa tistih 5 litrov zračunal 3x ceno, za gotovino....

• Ender3 21:11 08.september 2025.

Takšne bombastične naslove je sposobna objaviti samo STA agencija..Morda jih bo njihov novi direktor naučil bolj kredibilnega poročanja in komentiranja.

• DEJ11 06:29 09.september 2025.

Ender tvoki so jih nastavili, kaj zdaj jokaš...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.