Slovenija

Hofer odpoklical dva izdelka

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 18:38 24.februar 2026.

raje kot da pisete te hoferjeve odpoklice, ki so prakticno vsak teden (sam pokazatelj glede kvalitete njihove hrane) se novinarji raje zbrihtatjte in pejte v lov na pravi razlog zakaj so police v hoferju skoz le bolj prazne! Pa ne ...prikaži več ropotat o kao nov racunalniski sistem.....al pa kao filamo po zaprtju....al pa to je trenutno tko k smo pred kratkim ukinli vse NE HOFERJEVE IZDELKE pa imamo nasih premalo,.., pa vse do zakaj je ustavljena gradnja novih hoferjevih trgovin kljub izdanim gradbenim!

• fr33sat 19:38 24.februar 2026.

Sem tudi jaz slišal, da bojo vse znamke zamenjali z "njihovimi".

• munja 19:54 24.februar 2026.

Ne bluzi in ne zavajaj, pri nas niso prazne trgovine, vsak dan jih polnijo.

jate 20:40 24.februar 2026.

MUNJA...KJE PRI VAS,DA VEMO KAM IT KUPIT

• kristina601 21:34 24.februar 2026.

na žalost so Hoferjeve trgovine še bolj prazne kot pri Tušu. o tem govori že vsa Slovenija, včasih sem bil reden kupec, sedaj mi ni čisto jasno , kaj za vraga počnejo. tudi pri njihovih znamkah so zamenjali renomirane dobavitelje, škoda.

• koala9 19:06 24.februar 2026.

Hofer in Tuš bodo v kratkem zaprli štacune. Tudi Lidl ni več kar je nekoč bil, sam pofl je noter.

• munja 19:56 24.februar 2026.

Ali je v drugih trgovinah kaj drugače, poglej Špar, koliko izdelkov so morali odstraniti, tako da ne bluzi!!!

• etvi 19:34 24.februar 2026.

Hofer je poden od podna, niti kruha nimajo več kaj šele osnovnih stvari, sadje zelenjava presega ceno v merkatorju primer pomaranče v merkatorju pod 2 evra v hoferju nad 3 evre, vprašaš zakaj je tako odgovor prestruktoriranje ki traja že ...prikaži več eno leto, toplo priporočam izbor drugih ponudnikov to štalo naj pa zaprejo.

• munja 19:55 24.februar 2026.

Ne zavajaj ljudi, ker to kar pišeš ni res!!!!!!!!!!

• etvi 20:32 24.februar 2026.

Danes iz eneg hoferja kateri niso imeli ktruha grem v drugega ga tudi ni bilo in to ob 9h dopoldan.

• espialeilan 19:29 24.februar 2026.

Povečajte svoj реnis za vsaj 10 cm v samo 30 dneh, dosezite trdno еrеkcijо in poskrbite, da bo vaša punca dosegla vrhunec vsaj 5-krat zapored:--- https://da.gd/bigpen

Nika23e 20:54 24.februar 2026.

I⁠š⁠če⁠š d⁠ek⁠le z⁠a e⁠no n⁠о⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - https://sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.