Slovenija

Hofer odpoklical dva izdelka

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • etvi 19:34 24.februar 2026.

Hofer je poden od podna, niti kruha nimajo več kaj šele osnovnih stvari, sadje zelenjava presega ceno v merkatorju primer pomaranče v merkatorju pod 2 evra v hoferju nad 3 evre, vprašaš zakaj je tako odgovor prestruktoriranje ki traja že ...prikaži več eno leto, toplo priporočam izbor drugih ponudnikov to štalo naj pa zaprejo.

• munja 19:55 24.februar 2026.

Ne zavajaj ljudi, ker to kar pišeš ni res!!!!!!!!!!

• etvi 20:32 24.februar 2026.

Danes iz eneg hoferja kateri niso imeli ktruha grem v drugega ga tudi ni bilo in to ob 9h dopoldan.

• Ender3 23:09 24.februar 2026.

Ampak kljub vsemu pa imajo zaposleni dobre plače za 40 ur na teden. Še vedno služijo na račun oglaševanja in naivnih potrošnikov..

Garancija 08:59 25.februar 2026.

Vse tiste stvari ,ki se pri njih dobro prodajajo so ukinili,in nas kao prisilili,da bomo kupovali kar bodo oni hoteli,e ne bo šlo,raje nič ne kupim

• koala9 19:06 24.februar 2026.

Hofer in Tuš bodo v kratkem zaprli štacune. Tudi Lidl ni več kar je nekoč bil, sam pofl je noter.

• munja 19:56 24.februar 2026.

Ali je v drugih trgovinah kaj drugače, poglej Špar, koliko izdelkov so morali odstraniti, tako da ne bluzi!!!

• Ender3 23:10 24.februar 2026.

Diskontni trgovci velikih znamk bodo še nekako preživeli.

• 4krogci 18:38 24.februar 2026.

raje kot da pisete te hoferjeve odpoklice, ki so prakticno vsak teden (sam pokazatelj glede kvalitete njihove hrane) se novinarji raje zbrihtatjte in pejte v lov na pravi razlog zakaj so police v hoferju skoz le bolj prazne! Pa ne ...prikaži več ropotat o kao nov racunalniski sistem.....al pa kao filamo po zaprtju....al pa to je trenutno tko k smo pred kratkim ukinli vse NE HOFERJEVE IZDELKE pa imamo nasih premalo,.., pa vse do zakaj je ustavljena gradnja novih hoferjevih trgovin kljub izdanim gradbenim!

• fr33sat 19:38 24.februar 2026.

Sem tudi jaz slišal, da bojo vse znamke zamenjali z "njihovimi".

• munja 19:54 24.februar 2026.

Ne bluzi in ne zavajaj, pri nas niso prazne trgovine, vsak dan jih polnijo.

jate 20:40 24.februar 2026.

MUNJA...KJE PRI VAS,DA VEMO KAM IT KUPIT

• kristina601 21:34 24.februar 2026.

na žalost so Hoferjeve trgovine še bolj prazne kot pri Tušu. o tem govori že vsa Slovenija, včasih sem bil reden kupec, sedaj mi ni čisto jasno , kaj za vraga počnejo. tudi pri njihovih znamkah so zamenjali renomirane dobavitelje, škoda.

• AnzeSmolej 06:18 25.februar 2026.

Za tiste ki še ne veste! Aldi oz. Hofer se je odločil da bo Slovenija testno tržišče, kjer bodo prodajali samo izdelke lastnih blagovnih znamk in nič drugega. Problem je, da je ta prehod tako počasen - že mesece in ...prikaži več se potrošniki navajajo kupovati drugje in na koncu bo Hofer SLO propadel.

jate 12:53 25.februar 2026.

kaj je munja'...IN VSE TIHO JE BILO

• munja 15:28 25.februar 2026.

...Posavje

jate 05:57 26.februar 2026.

hvala munja

• AnzeSmolej 06:18 25.februar 2026.

Za tiste ki še ne veste! Aldi oz. Hofer se je odločil da bo Slovenija testno tržišče, kjer bodo prodajali samo izdelke lastnih blagovnih znamk in nič drugega. Problem je, da je ta prehod tako počasen - že mesece in ...prikaži več se potrošniki navajajo kupovati drugje in na koncu bo Hofer SLO propadel !

Suli 18:39 25.februar 2026.

Če bo šlo s takim tempom bo en dan odpoklical še zaoslene 🥺

• nika72 10:26 25.februar 2026.

Orehi vsebujejo molje to je problem ampak niso hoteli napisati menda, kupila 2 x oboje so bili molji not

• Idioti 16:55 27.februar 2026.

Kupi Mercatorjeve , pa boš videla, kaj se jesti ne da !

Garancija 09:06 25.februar 2026.

Berem pa tele nasilne reklame na tem portalu,prodajao robo iz kitajske po 10x ni ceni kot tam stanejo,zato bodo pa uvedli carino,da ne boste kaj prišparali hahaha

• Idioti 17:06 27.februar 2026.

Jaz sem ženi prepovedal , da kupuje kakršnje koli izdelke z imenom trgovine , kjer kupuje . Skuta Mercator , ja moj Q je od LM ampak so Hrvatarji podtaknili svojo , ki se je pokvarila 2 dni pred iztekom ...prikaži večm roka . Enako je z orehi , žarkavi da bolj bit ne morejo ! Mleko Mercator Slovensko poreklo , pazi zdej POLNJENO v OSIJEKU ali pa pazi zdaj TRSTU . Ali to pomeni , da ga zbira LM , peljejo s cisternami v Osjek ali Trst , zapakirajo in pripeljejo nazaj !v SLO !!!!!! Mleko ima pa okus po prahu !

Garancija 08:57 25.februar 2026.

Bojkotirajte Hofer,ker si ne zasluži niti eno zvezdico

• Idioti 16:54 27.februar 2026.

Za razliko pd Mercatorja , kjer prodajajo ŽARKAVE OREHE v prozornih polivinilnih vrečkah ! INŠPEKCIJA , kje te ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.