Zdravje /zdravje/prehrana
45202 ogledov

Hofer s polic umaknil živilo, vsebovalo je nevarno bakterijo

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 15:45 19.november 2025.

Bio je killl.... samo povem.....

• Janez_533 16:43 19.november 2025.

Ja, bio je v večini primerov larifari.

• Kmodri_ 17:31 19.november 2025.

Marketing nateg....

NickMason. 17:51 19.november 2025.

101% se strinjam ,to vem tudi zaradi trgovine,ko so še potniki hodili,vsega se je zvedlo od njih.

• sam99 03:20 20.november 2025.

sam de usran tić služi in krade delovnim ljudem pa fojtra nevladnike-smrt komunizmu !

Bozo53 18:16 19.november 2025.

Vse kar ima označbo BIO iz principa ne kupujem, ker je to v večini nateg za povišanje cene, drek pa ostane!!

• sam99 03:21 20.november 2025.

a že pobijajo cigane + komuniste; sam prašam ? ?

• fr33sat 10:17 20.november 2025.

Jebemti, zadnje čase vse kar je BIO ali EKO, se izkaže kot največji strup.

• rd2dmk2 18:00 19.november 2025.

spet bio in spet ingver in spet eden od nemških diskontarjev. sicer sta hoferin lidl zame res poden. izbira minimalna in kar se mi zdi neumestno- nimajo steklenic. torej pripeljejo smeti in jih tu pustijo. hecno še tiso kar velja ...prikaži več v nemciji tu ne prakticirajo- naj piksne in plastiko jemljejo nazaj in vozijo nazaj v švabiland.

• fr33sat 10:19 20.november 2025.

No, Hofer je vsaj stopničko višje od lidla kjer "zadekani " ali drugačni cigani puščajo stvari kjerkoli jim paše. Vzameš salamo iz hladilnika in jo pustiš med modrci. Pa kaj dfak je s tem folkom narobe?

• rd2dmk2 12:26 20.november 2025.

točno to me tudi moti v trgovinah, kjer pa sem to največkrat opazil ravno v lidlu ( zato sem tudi nehal kupovat tam ), pa tudi na odprte in izropane artikle, prevsem tehnično blago, popite plastenke, celo na pol pojedeno ...prikaži več pecimo. in potem na vsakem vogalu opozorilo - vsako krajo bomo sankcionirali. ko pa najdejo paket s zamrznjeno hrano med tehničnim blagom pa naredijo kaj ? vrnejo v zamrzovalnik, saj nočejo minusa. žal ,delavci pač skrbijo za svoje delovno mesto in plačo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.