Desničarji ne plačujejo glob in davkov, zakaj bi jo on plačal. Zelo radi pa se obesijo na proračun in pokasirajo še kakšno odškodnino od nas davkoplačevalcev, ki pa plačujemo davke. Golazen, da kar smrdi.
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.«
Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com........
Ima prav, tudi jaz ga ne bi, ker je jasno, da gre za dvojne vatle in vedno izvisijo desni. Vemo, da je KPK v službi levice in zato proti vsem desnim, tudi, če je nekdo povsem nedolžen, oni že najdejo… ...prikaži več "nekaj". Upam, da jih čimprej ukinejo, ker je to že preveč.
Desničarji ne plačujejo glob in davkov, zakaj bi jo on plačal. Zelo radi pa se obesijo na proračun in pokasirajo še kakšno odškodnino od nas davkoplačevalcev, ki pa plačujemo davke. Golazen, da kar smrdi.
No pa povej, kaj so pokasirali, najbolj od tebe, me res zanima? Prava golazen je zgubila na volitvah, če še ne veš.
Ma naj ga zaprejo, pa kluč vržejo u Savo.
ampak naj zdej ne mecejo kljuca dokler je nizek vodostaj da ga kaksen nariralec khm kradljivec kovin iz volilne baze SDSa ne najde!
Kot Janša..... grabi, grabi, nič ne plačaj. Odvetniku pa zrihtaj stolček v vladi, namesto plačila.
Bo ze Mafjoz vskocu in mu zrihtal zastaranje...ce pa drgac nebo slo bo pa zahteval izkljucitev KPK!
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com........
Ima prav, tudi jaz ga ne bi, ker je jasno, da gre za dvojne vatle in vedno izvisijo desni. Vemo, da je KPK v službi levice in zato proti vsem desnim, tudi, če je nekdo povsem nedolžen, oni že najdejo… ...prikaži več "nekaj". Upam, da jih čimprej ukinejo, ker je to že preveč.
Rumena sekta..je vsa na.... plenicah....
A na plenice, ki jih rabi?