Slovenija

Hojs ni poravnal globe, zdaj mu grozi izvršba

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 15:11 13.avgust 2026.

Desničarji ne plačujejo glob in davkov, zakaj bi jo on plačal. Zelo radi pa se obesijo na proračun in pokasirajo še kakšno odškodnino od nas davkoplačevalcev, ki pa plačujemo davke. Golazen, da kar smrdi.

Dedi 17:02 13.avgust 2026.

No pa povej, kaj so pokasirali, najbolj od tebe, me res zanima? Prava golazen je zgubila na volitvah, če še ne veš.

• Pierre 15:19 13.avgust 2026.

Ma naj ga zaprejo, pa kluč vržejo u Savo.

• 4krogci 16:13 13.avgust 2026.

ampak naj zdej ne mecejo kljuca dokler je nizek vodostaj da ga kaksen nariralec khm kradljivec kovin iz volilne baze SDSa ne najde!

• Dieta 15:44 13.avgust 2026.

Kot Janša..... grabi, grabi, nič ne plačaj. Odvetniku pa zrihtaj stolček v vladi, namesto plačila.

• 4krogci 16:12 13.avgust 2026.

Bo ze Mafjoz vskocu in mu zrihtal zastaranje...ce pa drgac nebo slo bo pa zahteval izkljucitev KPK!

• emily3 16:21 13.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com........

Dedi 16:58 13.avgust 2026.

Ima prav, tudi jaz ga ne bi, ker je jasno, da gre za dvojne vatle in vedno izvisijo desni. Vemo, da je KPK v službi levice in zato proti vsem desnim, tudi, če je nekdo povsem nedolžen, oni že najdejo ...prikaži več "nekaj". Upam, da jih čimprej ukinejo, ker je to že preveč.

• Kmodri_ 16:37 13.avgust 2026.

Rumena sekta..je vsa na.... plenicah....

• Kmodri_ 16:08 13.avgust 2026.

A na plenice, ki jih rabi?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.