Že dolgo ne gledam Odmevov, ko jih vodi Rosvita Pesek. Fej.
Tudi jaz ne.
mi je kr slabo, se bere kot plačan oglas za malinco, a res nimate kaj pametnega za pisat
Plačala sta jo pa kar lastnica Malince in nekaj malega še mamica od ženina :)
Očka od ženina pa ni dal nič? Še na sliki ga ni, na ohceti tudi ne. Čudno zelo, še priimka nima njegovega, ampak maminega. To je zelo nenavadno.
Brezvezniški vsečkarji. Za bruhat.
In zakaj je to zdaj pomembno, kakšno poroko sta imela pred 5 leti dva, za katera večino Slo še ni slišala?
Jejheta , zblojeno do konca, fotra nogiral, ker je premalo poznan, pa pes namesto otrok, kruta realnost slovenskih parov...
A, tukaj se pa lahko pluva, saj pod katastrofo od narcisoidnega lažnivca se ne sme, res ste presstituti, brez hrbtenice, dobro vas je upognil pred volitvami, za bruhat !!!!!
In ima Peskova pravoverno v familiji.
Pa nej še kdo reče, da špilanje prifarskih buzerantov ni donosno!!!
Je donosno, če si pri koritu, pardon če ti partnerka javni denar nameni za plačevanje posnetka koncerta.....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Že dolgo ne gledam Odmevov, ko jih vodi Rosvita Pesek. Fej.
Tudi jaz ne.
mi je kr slabo, se bere kot plačan oglas za malinco, a res nimate kaj pametnega za pisat
Plačala sta jo pa kar lastnica Malince in nekaj malega še mamica od ženina :)
Očka od ženina pa ni dal nič? Še na sliki ga ni, na ohceti tudi ne. Čudno zelo, še priimka nima njegovega, ampak maminega. To je zelo nenavadno.
Brezvezniški vsečkarji. Za bruhat.
In zakaj je to zdaj pomembno, kakšno poroko sta imela pred 5 leti dva, za katera večino Slo še ni slišala?
Jejheta , zblojeno do konca, fotra nogiral, ker je premalo poznan, pa pes namesto otrok, kruta realnost slovenskih parov...
A, tukaj se pa lahko pluva, saj pod katastrofo od narcisoidnega lažnivca se ne sme, res ste presstituti, brez hrbtenice, dobro vas je upognil pred volitvami, za bruhat !!!!!
In ima Peskova pravoverno v familiji.
Pa nej še kdo reče, da špilanje prifarskih buzerantov ni donosno!!!
Je donosno, če si pri koritu, pardon če ti partnerka javni denar nameni za plačevanje posnetka koncerta.....