Spet jih bomo spustili skozi, čeprav nas imajo za norca pri arbitražnem sporazumu, Ljubljanski banki in JE Krško. In to zaradi nekaj vikendov v Dalmaciji. Če bi imeli Rvati samo en, veliko manjši problem z Italijo ali Madžarsko, nikoli ne… ...prikaži več bi videli Evropske unije.
Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik.
obišcite >>>>>> www.Cash72.Com
Spet jih bomo spustili skozi, čeprav nas imajo za norca pri arbitražnem sporazumu, Ljubljanski banki in JE Krško. In to zaradi nekaj vikendov v Dalmaciji. Če bi imeli Rvati samo en, veliko manjši problem z Italijo ali Madžarsko, nikoli ne… ...prikaži več bi videli Evropske unije.
Ubozci
[ Hrvaška se pripravlja na prevzem evra ] Adijo Evro.
Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top
želim eno za čez vikend, recimo od petka do nedelje zjutraj, A je kej na razpolago ?
cimprej naj uvedejo EURO ,da bodo cim prej propadli ...gamad nemoralna!!!
Potem pa bodo videli kaj so to podražitve.
Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>>> www.Cash72.Com
JA fak že 5 mesecev govoriš da boš naredu, ajde dej nared, a rabiš pomoč mogoče ? Ene dve okol kepe bi ble fletna nagrada pomojem.