V neizmerno veselje in žalost mi je zmaga Francozov, ki so premagali istočasno slovenske pokvarjene, zahrbtne navijaško nastojene medije.
Kako ze gre,evropski prvaki v Eurobasketu-SLOVENCI,kdo je ze bil srebrn? Zmagovalec pobere vse,porazenec gre v pozabo isti trenutek,slaba tolazba za HRcke
ahahahahaha petarda bo padla...
Pričakoval sem štajerskih sedem.
Francozi delajo za nas in jim sesuvajo njihov "vatreni" fusbal,ki ni pol piz..... mrzle vode vreden,saj razen svinjske igre niso pokazali nič!!!
Spredaj lahota, zadaj glad!..hahah ustaši so zgubli !!
Hrvat je tat, spredaj lahota zadaj glad!..hahah ustaši so zgubli !!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
V neizmerno veselje in žalost mi je zmaga Francozov, ki so premagali istočasno slovenske pokvarjene, zahrbtne navijaško nastojene medije.
Kako ze gre,evropski prvaki v Eurobasketu-SLOVENCI,kdo je ze bil srebrn? Zmagovalec pobere vse,porazenec gre v pozabo isti trenutek,slaba tolazba za HRcke
ahahahahaha petarda bo padla...
Pričakoval sem štajerskih sedem.
Francozi delajo za nas in jim sesuvajo njihov "vatreni" fusbal,ki ni pol piz..... mrzle vode vreden,saj razen svinjske igre niso pokazali nič!!!
Spredaj lahota, zadaj glad!..hahah ustaši so zgubli !!
Hrvat je tat, spredaj lahota zadaj glad!..hahah ustaši so zgubli !!