Slovenija /slovenija/crna-kronika
15 ogledov

Hrvaška: dva Slovenca umrla, eden v smrtni nevarnosti

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    skeptik 12:10 20.julij 2012.

se podpišem pod ta komentar. 95% motoristov je krivih za morijo, ki kosi med njihovimi vrstami. Ostalih 5% je napaka drugega ali tehnična napaka. Letos je zelo črno leto in še jih ne izuči

• Franc Debeljak 13:57 20.julij 2012.

Če bi bilo tako enostavno presojati kje letijo oz. vozijo nori egocentriki potem ne bi bilko toliko izsilstev.

• aaarri 12:07 20.julij 2012.

do kakšne hitrosti se pri takšnih nesrečah smatra za odvzem hitrosti? mene je namreč čisto zares strah, ko iz lastnega dovoza zavijam na kar prometno cesto, po kateri pogosto drvijo motoristi. tudi če se čez naselje, kjer je omejitev 50km/h, ...prikaži več pripelje 150, je to odvzem prednosti? ko bi že tako imela nekoga na vesti in bi me to verjetno spremljalo vse življenje, bi morala zraven tega plačati še visoko kazen, čeprav sem v bistvu vse naredila pravilno, zgodilo pa se je nekaj, na kar nisem mogla vplivati?

• d 13:40 20.julij 2012.

butla sta, kako je lahko motorist kriv, ce je izssiljen ? tudi ce vozi cez omejitev, dolznost voznika, ki se vkljucuje na prednostno cesto je da se PREPRICA, da je cesta prazna. Ce ni 90 stopinjski ovinek se to da narediti

• aaarri 15:18 20.julij 2012.

jaz se lahko prepričam, da je cesta prazna (redkokje je cesta tako ravna, da bi lahko videl nevemkako daleč), speljem, ampak v tem času je motorist, ki pelje veliko prehitro, že pri meni. predvidevam, da je to tudi eden izmed ...prikaži več razlogov, zakaj so postavljene omejitve hitrosti tako kot so.

• luna 15:36 20.julij 2012.

Drugače pa gre za napačno informacijo, nista bila dva motorista, temveč motorist in njegova sopotnica....

• Žurnalček 22:46 20.julij 2012.

Mal butlna si tudi ti, ker je ravno zato , omejitev v naselju 50km/h. Skratka ti lahko goniš tudi 100, samo vedi da nekatera leva zavijanja in pa izvozi iz dvorišč prenesejo samo 50km/h.

• Žurnalček 22:50 20.julij 2012.

A zdaj pa že ne znate prepisati člankov. Dva motorista . sta dve osebi z vsak svojim motorjem in ko sem prebiral članek, sem bil v to tudi prepričan. Sta mogoče vozila eden za drugim, ali pa se ponesrečila na ...prikaži veča različnih koncih. Sedaj mi pa žena govori, kdo sta, ker jih pozna. Motorist in sopotnica .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.