Svet
14 ogledov

Hrvaški duhovnik: Dekle, ko odrasteš, boš gej!

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bojovi 20:32 09.maj 2012.

    "Hrvaški duhovnik: Dekle, ko odrasteš, boš gej!"Haaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahaha!!!! XD XD

  • bojovi 20:36 09.maj 2012.

    "Župnija se je odzvala le, da ji tovrstno obnašanje duhovnika ni poznano in da še ne vedo, kako bodo ukrepali."Sramote ene! Ne daj se fant, kar mej dolge lase pa še začni metal in Hard-Rock poslušat, kaj pa ...prikaži več tale pedofilski lopov ti govori pa naj se zaleti. Bravo zdaj še RKC v šolah vsiljuje svojo vero, kje si Tito da narediš čistko kako si jo samo ti znal.

  • Jani Kavsek 22:53 09.maj 2012.

    @ggggA prihajaš iz "njihovih" krogov? Zakaj je vedno prisoten občutek sprenevedanja ko se piše o RKC?Zakaj se tako dvomi v izjavo otroka? Predlagam, da si pogledaš film "Song for a Raggy Boy". Mogoče boš spremenil mišljenje... ...prikaži več mogoče... Sicer pa RKC že dolgo ni zgled tistega o čemer pridiga... prej nasprotno. Je pa pohvalno, da novinarji o tem pišejo in da se ne pomete vse pod vatikanski predpražnik tako, kot se je to počelo skozi zgodovino.

  • astro123 20:53 09.maj 2012.

    Tukej se vidi problem cerkve. Nimam nič proti religiji kot ideologiji, vsak ima pravico do svojeg prepričanja. Tuki se pa kažejo pomankljivosti cerkve kot institucije. Že celo zgodovino se ubija v imenu boga, pri maši te ljudje čudno gledajo če ...prikaži več ne daš ofra, v kaki manjši vasici je čudno če ne greš k maši vsako nedeljo...psihološki pritiski na vsakem koraku. Potem pa v zadnjem času še vsi ti pedofilski izpadi župnikov in vsake tolko takale novička o kiksu kakega duhovnika. Cerkev bi se mogla mal zamislit in začet delovat kot neka družbeno koristna, moralno pravična institucija, ne pa kot podjetje kateremu se gre za profit, delavec (v tem primeru vernik) pa je samo eno orodje za dosego tega profita. In če ti na delavcu nekej ni všeč ga pač ponižaš ali odpustiš.

  • gggg 21:24 09.maj 2012.

    Zanimivo, da vsi spodnji komentatorji zelo dobro vedo kaj se je v resnici zgodilo, ob tem da so v župniji odgovorili, da jim omenjeno obnašanje duhovnika ni poznano.Sej ne rečem, da ni bilo res tako kot piše, ampak zaenkrat ...prikaži več je to rekel samo en deček, oziroma če smo natančni, samo njegova teta. Zanimivo bi bilo slišati še vidik duhovnika in ostalih prisotnih otrok...

  • JackD 00:33 10.maj 2012.

    Ok. Da razčistimo. Cerkev vodijo ljudje. In ljudje imajo napake. Sploh pa, kdo pravi, da se je to res zgodilo? Človeku gre nekaj/nekdo (v tem primeru RKC) v nos in to osebo/institucijo takoj obtoži neke umazane igre. Tako pač je. ...prikaži več V tem svetu vlada zavist. Tudi Michael Jackson je bil obtožen pedofilije, pa je oče dečka, ki je Jacksona tožil, po zvezdnikovi smrti priznal, da je bila vse izmišljotina in da jim je šlo le za denar in slavo. Glede cerkve pa; kak duhovnik sem pa tja naredi kako neumnost (kot naprimer tale, če je to sploh naredil) ali pa še kaj hujšega kot neumnost, novinarji to vse lepo napihnejo, raja pa seveda vse verjame in je takoj za ukinitev RKC.No pa da vam vržem eno kost za glodanje; naša preljuba država Republika Slovenija, ki je tako kot Cerkev vodena s strani LJUDI, nas že dolga leta neprestano j**e v glavo. Pa naj bodo na oblasti levi, desni ali pa sredinski. Eni nam v nebo nabijajo trošarine, drugi se med sabo podkupujejo, vsi skupaj pa škodijo nam, državlj

  • Jani Kavsek 20:58 09.maj 2012.

    Še ena neumna in bolana izjava črnega ovratnika.Ne vem kaj folk še vidi v tej (beri RKC) profitni organizaciji?Vsak ima pravico do svobodnega verovanja - ne vem pa kdo (hudiča) je dal pravico RKC da skozi celo zgodovino ...prikaži več in do danes izkorišča, zlorablja in tudi zatira ljudi - vse v dobro denarnice in razkošja izbrane duhovščine?ne pravi, da je vsak duhovnik RKC slab - je pa preveč zelo pokvarjenih in osladnih osebkov pri koritu. In ti vlečejo niti...

  • bojovi 08:55 10.maj 2012.

    "vsak ima pravico do svojeg prepričanja."Če gledamo v smeri RKC je imeti svoje prepričanje prepovedano."pri maši te ljudje čudno gledajo če ne daš ofra, v kaki manjši vasici je čudno če ne greš k maši vsako ...prikaži več nedeljo"Opisal si opranoglavce ali drugače rečeno ovce."Cerkev bi se mogla mal zamislit in začet delovat kot neka družbeno koristna, moralno pravična institucija"Haaaaahahahaha veš da to nikoli ne bo!Drugače pa +1 za komentar.

  • bojovi 08:58 10.maj 2012.

    Dohovnik bi nekaj po svoje govoril ostali opranoglavci pa bi povedali svojim otrokom kaj naj bi rekli. Tako da tale tvoja "še bi hotel slišati z vidika Duhovnika in otrok" to odpade.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.