No, če že morate pobirati članke iz Večernjeg lista, ker očitno nimate dovolj svojih idej, potem je namesto obdobja Janševega prešuštvovanja veliko bolj aktualen članek, ki obravnava obdobje vladanja Janševega političnega idola in začenjajo počasi plavati na površje, ter jasno… ...prikaži več kažejo kaj je danes bistvo boja za politično prevlado:
https://www.vecernji.hr/vijesti/teske-optuzbe-iz-budimpeste-istrazitelji-traze-kazneni-progon-ljudi-iz-orbanova-vrha-nestale-su-milijarde-1967310
Hehehe, Janez, veliko vedo povedati njegovi sopotniki iz mladinske organizacije, namreč Vič-Rudnik občina je spadala v njegovo bazo. Sicer danes tam okoli 70 ali več ampak spomini so sočni, nekateri celo bi rekel kriminalni po današnjih družbenih normah. In v… ...prikaži več tem je katoliška cerkev ena najbolj svetohlinskih zadev, Janez krši kar nekaj zapovedi ampak, ''ablast'' vse pošlihta in dobi sedež v prvi vrsti pri škofih. Ja, kaj niso to najbolj goreči verniki, bivši komunisti?
Ravnokar sem sosedi to razlagal o članku, pa mi pravi naj uporabim matematično logiko, kolikokrat gre 68 v 48.... zakaj neki, ker njen dedec je tudi starejši...
Na prvih dveh vodilnih mestih imamo torej dva modela, ki poleg tega ne le, da dodobro poznata sodišča od znoraj, dokazano lažeta, kradeta, ampak se tudi nedostojno vedeta do nasprotnega spola in ...varata svoji ženi.......Saj bo skoraj zmanjkalo teh negativnosti… ...prikaži več za naštevat, Če sem morda kaj pozabil, pripišite :D
Večernem listu predlagam , da če želi dvigniti naklado , stopi v stik Zz nekdanjim HIS-om , sedaj SOE in naj izbrska iz blagajne račune-zapiske , ki so jih Hrvatje plačali JJ za orožje na roke .. Ja malo morgen… ...prikaži večn , da ga pol ne bodo mogel več za jajca držati . Zakaj mislite , da smo zgubel Piranski zaliv ?
Pojdi malo proti Umagu in okolici, starejši ribiči radi povedo kdo jih je novačil za delanje pizdarij v piranskem zalivu.... za bevando padajo tudi imena aktualnih politikov, takrat mladcev....
Žurnal 24, gabite se mi, gabite, ker od novinarstva ni ostalo pri vas nič. Brez jajc in brez morale ste, gnojnica novinarstva, pa saj to sami dobro veste, a ne?
Levičarski idiotski portal.Dejte napisat,da ima Janez v vsaki bivši republiki eno žensko in jo pač uporabi po potrebi.Napišite,da ima osem dvojnikov napišite,da bo sedaj konec sveta,ker je prišel na oblast Janša.Idioti levičarski,bo pa konec kolesarjev in Ljubljanskih tumbotov,ki živijo na… ...prikaži več naš račun.Kot sem že stokrat napisal,naj začnejo kolesarit,pa bodo videli SLOVENCE V LJUBLJANI.
No, če že morate pobirati članke iz Večernjeg lista, ker očitno nimate dovolj svojih idej, potem je namesto obdobja Janševega prešuštvovanja veliko bolj aktualen članek, ki obravnava obdobje vladanja Janševega političnega idola in začenjajo počasi plavati na površje, ter jasno… ...prikaži več kažejo kaj je danes bistvo boja za politično prevlado: https://www.vecernji.hr/vijesti/teske-optuzbe-iz-budimpeste-istrazitelji-traze-kazneni-progon-ljudi-iz-orbanova-vrha-nestale-su-milijarde-1967310
Ja, in???
kje ste pa vi dobil novo desnosredinsko vlado ?? to je le en skupek zafrustriranih častilcev komunizma, ki jih je komunizem zavrnu!
Tokrat pa se zelo strinjam s tvojim komentarjem!
Njegovi nekdanji tovariši iz partije vedo povedat marsikaj o tem hudodelcu, a so raje tiho...
Hehehe, Janez, veliko vedo povedati njegovi sopotniki iz mladinske organizacije, namreč Vič-Rudnik občina je spadala v njegovo bazo. Sicer danes tam okoli 70 ali več ampak spomini so sočni, nekateri celo bi rekel kriminalni po današnjih družbenih normah. In v… ...prikaži več tem je katoliška cerkev ena najbolj svetohlinskih zadev, Janez krši kar nekaj zapovedi ampak, ''ablast'' vse pošlihta in dobi sedež v prvi vrsti pri škofih. Ja, kaj niso to najbolj goreči verniki, bivši komunisti?
Veliko se je družil z JNA ... https://www.youtube.com/watch?v=Zh_tFm-zjcE
Ja, in???????????????
Kot povedo ti starčki mu je bila vojaška uniforma in poveljevanje sen....
A.H.F., koliko pa ste pokasirali za to idilično zgodbo? A je Janez pregledal članek pred objavo?
Bu sad fakat došel Thompson da svira Janezu i Urški u Stožicama...
Je starca vzela, malokdaj je sirotica vesela.
Je pa v boljši formi kot tvoj😁
Torolino, si pa skromen😂
Katera z malim ni zadovoljna, ni vredna velikega😇
Ni ji lako
Saj ima izbiro.
nic ni tle izbire...fotr mu jo je "prodal" za dobro plačano sluzbo!!
Ravnokar sem sosedi to razlagal o članku, pa mi pravi naj uporabim matematično logiko, kolikokrat gre 68 v 48.... zakaj neki, ker njen dedec je tudi starejši...
Na prvih dveh vodilnih mestih imamo torej dva modela, ki poleg tega ne le, da dodobro poznata sodišča od znoraj, dokazano lažeta, kradeta, ampak se tudi nedostojno vedeta do nasprotnega spola in ...varata svoji ženi.......Saj bo skoraj zmanjkalo teh negativnosti… ...prikaži več za naštevat, Če sem morda kaj pozabil, pripišite :D
Cepec preberi članek, potem pa komentiraj....
Prebral..Kjer je dim, je tudi ogenj..
Srečko je kurjač.
Večernem listu predlagam , da če želi dvigniti naklado , stopi v stik Zz nekdanjim HIS-om , sedaj SOE in naj izbrska iz blagajne račune-zapiske , ki so jih Hrvatje plačali JJ za orožje na roke .. Ja malo morgen… ...prikaži večn , da ga pol ne bodo mogel več za jajca držati . Zakaj mislite , da smo zgubel Piranski zaliv ?
Idiot... pravo ime si izbral...
Kje pa imaš dokaze za vse to, kar si napisal???????????????
Pojdi malo proti Umagu in okolici, starejši ribiči radi povedo kdo jih je novačil za delanje pizdarij v piranskem zalivu.... za bevando padajo tudi imena aktualnih politikov, takrat mladcev....
Kaki idiot moraš biti, da takšno bedno kreaturo braniš in zagovarjaš. Sam, da se ti plača in splača..
Jutri vzemi dežnik, drugače ti bo vso pamet spralo. Saj je nimaš veliko, a je dragocena zate..
tvoj pasji gobec naj počasi pričakuje poziv na sodišče, če bomo katerega sfuk, bom pa tebe za ziher.
Pasji, vem da imar rad psice, vem, da jih izkoriščaš, vem tudi to da bo šel po baričevičevi poti, če ne nehaš. Če se nekaj govori je tudi res, a ne'
Stevo, si to ti?!..:)
Ej, a mi daš tvojo avatar. Bom jaz nahranil tvojega pesa.
Starca je vzela, sama si je kriva. Bo pa proti mrazu gretje povečala, ker starce rado zebe, he,he.
Janez je pravi osvajalec ženskih src..Vsaka najprej vidi njegove dolge prste, kar pomeni veliko tistega, kar premore med nogami..
Žurnal 24, gabite se mi, gabite, ker od novinarstva ni ostalo pri vas nič. Brez jajc in brez morale ste, gnojnica novinarstva, pa saj to sami dobro veste, a ne?
Ne bo več finančnih injekcij.. pa vrjetno onih v rit
Maloumnemu trolu se gabi, ker se obrekuje JJ..Pa kaj, tega je še kako potreben.
Levičarski idiotski portal.Dejte napisat,da ima Janez v vsaki bivši republiki eno žensko in jo pač uporabi po potrebi.Napišite,da ima osem dvojnikov napišite,da bo sedaj konec sveta,ker je prišel na oblast Janša.Idioti levičarski,bo pa konec kolesarjev in Ljubljanskih tumbotov,ki živijo na… ...prikaži več naš račun.Kot sem že stokrat napisal,naj začnejo kolesarit,pa bodo videli SLOVENCE V LJUBLJANI.
Matejček, da te ne bo infarkt!!!